Gå til innhold

München - Hva syntes du om filmen?


Mr.SS

Anbefalte innlegg

Det var den andre uken av sommer-OL i München 1972, svømmeren Mark Spitz og turneren Olga Korbut satte publikum i ekstase og lekene ble kalt "fredslekene".

Så, foran 900 millioner TV-seere stormer en palestinsk gruppe kalt Svart September deltagerlandsbyen, dreper to medlemmer av den israelske OL-troppen og tar ni som gisler. De neste 21 timene blir en intens psykologisk kamp mellom gisseltakere og politi, som ender i en tragisk massakre. Både gislene og gisseltakerne dør. Filmen Munchen fokuserer på hendelsene etter dette, mao. hevnaksjonene kalt "The Wrath of God".

 

Denne filmen har premiere Fredag 3. Februar.

 

I denne anledningen oppretter jeg denne posten angående denne filmen som jeg tror blir veldig bra!

 

Dere kan her skrive deres forventninger og hva deres syntes om filmen etter dere har sett den.

Endret av Mr.SS
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spielberg savner statusen han fikk av Schindler's List og Saving Private Ryan. Etter filmer som Catch Me if You Can og The Terminal vil han vise at viktige, rørende, flotte filmer er fortsatt hans spesialitet.

 

Jeg gleder meg.

5538110[/snapback]

 

Kunne ikke sagt meg mer enig. Spielberg er for meg den største av de største, som virkelig kan det med å få fram sterke og rørende scener. Han viser en forkjærlighet for temaene krig, katastrofer og tragedier. Trodde faktisk at filmen enda var under produksjon, men at den kommer allerede i morgen er bare positivt. Denne blir bra, kan ikke huske sist Spielberg skuffet meg.

Lenke til kommentar

Filmen var bra. Selv om det var noen klisjeer med her og der, var helheten ganske god. Selvfølgelig filmatisk dyktig lagd og historien presenteres på en naturlig måte, selv med bildene fra selve massakren. Temaet machiavellisme står sterkt i filmen og underbygges kraftig og dyktig. Ciaran Hínds og Mathieu Kassovtiz er med og gir filmen farge og dybde (det gjør de andre også). Eric Bana, ingenting å utsette på ham :)

 

En god film som anbefales.

Endret av cun
Lenke til kommentar
Spielberg kan denne sjangeren. Denne filmen må derfor selvfølgelig sees på kino. :yes:

5539789[/snapback]

 

Ikke for å komme med kritikk, men jeg vil være forsiktig med å bruke utsagn om at Spielberg "kan denne sjangeren". Dette er et ekstremt dristig prosjekt rent politisk sett, og på den måten veldig ulikt Spielberg så vidt jeg vet. Jeg vil på dette grunnlag si at dette er en helt ny sjanger for Spielberg. Flisespikkeri? Kanskje.

Lenke til kommentar

Da har jeg endelig fått sett filmen.

 

Eric Bana spiller bra. Historien er interessant. Musikken er top-notch igjen av hr. Williams. Jeg likte denne filmen. Daniel Craig synes jeg også spilte en bra rolle. Spielberg er i toppform og jeg gleder meg til å se hans neste filmer! Jeg fikk gåsehud da jeg så twin towers helt på slutten og musikken akkompanerte perfekt.

Endret av Mr.SS
Lenke til kommentar
Tror også hun kommer inn som wildcard, dessverre.

5575960[/snapback]

 

Ja nei eg skal innrømme at denen filmen "tok meg litt på senga". Denne skal ihvertfall seest på kino, og eg gleder meg veldig. Spielberg har gitt meg gåsehud om og om igjen i sine filmer. Etter det eg har lest virker dette lovende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...