Jump to content

Deathie

Medlemmer
 • Content Count

  3488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Deathie

 • Birthday 02/26/1988

Recent Profile Visitors

4785 profile views
 1. Det er kommet en ny sang, tror det er fra en norsk artist, som er en remake av Eiffel 65 - Blue. Dvs, den nye versjonen bruker melodien i introen til Blue i sitt refreng. Hørte den tilfeldigvis på radio forleden. Tror ikke det er noen stor sang (enda). Den har gnagd en stund nå, håper noen kan hjelpe.
 2. Aaaah, lenge siden jeg har vært her inne! Fikk 14 Blu-rays hin dagen fra CDON, men det er kommet en levering i dag også: Savages Killing Them Softly Falling Down Kom på £19 inkludert levering fra Amazon.co.uk
 3. En god tid på 5km må da være raskere enn 17-18 minutter i mine øyne. Man må klare å hevde seg i mosjonsløp for å være "god".
 4. Nei, selvsagt ikke. Klarer du ikke vente en liten uke?
 5. Jeg tror du kommer til å få kjempefremgang hvis du er en "sofasliter" nå. Du kommer til å rase ned et minutt bare ved å komme deg i kontinuerlig bevegelse ukentlig. Pass på å kjøre godt på på disse langturene siden du kjører så få i uken. Du har nok av tid til å restituere deg. Lykke til
 6. Kjønn, treningstilstand og alder har alle innvirkning på oksygenopptaket. Treningstilstanden aller mest. VO2 max er den totale anaerobe og aerobe kapasiteten til sammen. Dette vil si at jo fortere man kan løpe uten å få syre (aerob kapasitet) og i tillegg hvor langt man klarer å presse seg med syre (anaerob kapasitet) påvirker VO2 max. Det er ingen tvil at man ved bedre løpsøkonomi klarer å bevege seg fortere og dermed også får et bedre resultat på en slik test. Menn vil alltid være bedre enn damer på slike tester av fysiologiske grunner som spiller inn i alle idretter. Dessverre.
 7. Det er ingen tvil om at man i sone 3 er der man bygger kondisjon best og er der val min ligge under intervalløkter av denne typen.Hvis man ikke har tilgang til pulsklokke eller laktatapparat er beste måten å løpe intervaller i det som føles ut som 80% av max fart. Etter å være ferdig med siste drag skal man kunne ta et til som skal kunne gå 8-10 sek fortere avhengig av hvor lange dragene er.
 8. Jeg og damen skal delta i studentolympiaden i friidrett. I den sammenheng har vi også lyst å være litt på ferie når vi først er der. Det jeg håper noen flinke mennesker her inne kan hjelpe oss med er både reise og attraktive reisemål i området. Planen er å dra til Hong Kong fra Bergen den 15. august. Hjem igjen er vi litt mer fleksible, men planen er å være i ca. 3 uker, altså til 5.september. Er det noen som vet hvor man finner billige billetter? Punkt nummer 2 er hva vi kan besøke mens vi er der borte. Vi har lyst å reise litt og har vurdert steder som Thailand og Bali. Men håper noen har noen reisemål de virkelig anbefaler, for vi er åpne for mye! Håper på hjelp!
 9. Wow, det var gode nyheter. Både at det fungerte og at jeg selv har en acer 15.4". Takk skal du ha for rask respons!
 10. Som emnetittel sier trenger jeg hjelp til å kjøle den bærbare PC'en ettersom den har lett for å gå varm hvis jeg spiller. Hvordan er enkleste og/eller beste måten å gjøre dette på? Jeg har sett på ulike typer matter å legge under laptopen, men vet ikke hvilken jeg skal velge, eller om dette i det hele tatt er noe som fungerer. Takker for hjelp!
 11. Hallå, hva heter sangen som bruker beaten til Thomas Toget? Noen som vet?
 12. Synes det er alt for dårlig at vi ikke vinner uten dette straffesparket. Synd at vi må være så heldige for å berge en uavgjort i en kamp vi burde avgjort mange minutter tidligere.
 13. Svaret Montag refererer til er Happy Go Lucky, hvis ingen tok den nå.
 14. Når skal vi få se bilde av Manx sin Blu-ray samling mon tro? Bare den er jo på størrelse med min samling.
 15. Gerrard. For et halvt år siden ville jeg skrevet Ronaldo, men stabiliteten over så mange år som Gerrard har bevist er enestående. Det hadde vært for godt til å være sant at Ronaldo ikke kom til å få en like god sesong som i fjor.
×
×
 • Create New...