Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja kanskje jeg klarer å vente til GM-versjonen. Hvordan opplever du de nye funksjonene, og er den raskere enn med Mountain Lion?

 

Tja, ikke store forskjellen her gitt. Oppleves nok hakke raskere, det er bedre strømstyring (det er jo noe de Haswell baserte systemer vil dra mest nytte av), jeg elsket iCloud Keychain (synkronisering av passord på tvers av OS X og iOS enheter) men dette ble jo dessverre fjernet fra iOS 7.0 GM og blir ikke lagt inn igjen før OS X Mavericks er ute, sikker via iOS 7.0.4 eller noe lignende. Har brukt det såpass lenge nå (siden DP1) så har jo glemt hvordan det er å kjøre OS X Mountain Lion..

 

Tabs i Finder så jeg slipper å kjøre Total Finder er jo en etterlengtet forbedring som jeg ikke kan leve uten!

Lenke til kommentar

Tabs i Finder så jeg slipper å kjøre Total Finder er jo en etterlengtet forbedring som jeg ikke kan leve uten!

 

Holy macaroni, stop the press! Den der kjente jeg ikke til. Nice! :)

 

...also, jeg kjører Maverick DP. Slet litt med at en del apps gikk i heng, før den siste oppdateringen kom. Nå er maskinen veldig fin å bruke og jeg har null problem med Mavericks i sin nåværende form.

Lenke til kommentar

Siste uken har min MBP mid 2009 ikke kjent igjen nettet hjemme, startet etter jeg kom hjem etter en lengre tur hjemmefra, må inn og manuelt finne det hver gang nå. Noen som har noe tips til fix? :-)

Vurderer og bytte til SSD med cleanstart, men hadde tenkt og vente til Maverick kommer, men om ikke jeg får fikset WIFI problemet kan det hende jeg gjør det før.....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Rydder litt i arkivet mitt nå, og sletter word-dokumenter fra maskinen. De dukker likevel opp når jeg skal finne andre dokumenter og slette dem, under arkiv -> åpne seneste -> mer.

 

Noen som vet hvordan jeg kan fjerne dokumentene derfra?

Lenke til kommentar

Hadde det vært skitt hadde den sittet på d mest tilgjengelige delene. Se på for eksempel støpselet, det er den delen som sitter inne i stikkkontakten som er mest sotete, ikke den som er utenfor. For det er det dette antagelig er, "sot" fra noe i laderen som svir.

 

Du kan selvsagt vaske det vekk, men det løser ikke problemet. Laderen er defekt, og utvikler varme istedet for strøm til Mac'en. (Litt strøm blir det nok også.) Jeg har hatt en sånn jeg også, på en Gateway PC. Siden laderen lå under bordet (denne var fast koblet til en dock ) så la jeg ikke merke til det før det begynte å lukte svidd.

 

Kan det være bare skitt? Kanskje. Men hvorfor ta sjansen. Blir det overledning i strømforsyningen så ryker Mac'en også. Pluss at det er brannfarlig.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...