Jump to content

PanserJohan

Medlemmer
 • Content Count

  841
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

185 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bra det er ingen som skal arve din planet. 1/2 time på tomgang.. 😄 Nå har ikke al-bilene alt på det tørre hva gjelder miljø, men dette er å pisse i punchbollen ass. Uansett hvordan en ser på miljøregnskapet, er det udelt positivt å kvitte seg med hundre-tusener av små bensin/diesel kraftverk som ruller på veiene. Eksos og støy forsvinner i samme slengen. El har sine utfordringer, men representerer et paradigmeskifte innen transport. Det vil alltid være etternølere eller folk som ikke har samme behov, men å ikke se skriften på veggen what so ever, er noe helt annet.
 2. Legger seg midt i grøten, og appellerer nok til ihuga BMW fans. Jeg mener både TMX/I-Pace er bedre valg.
 3. Det må vel monteres støtdemper foran og bak for å kunne bli godkjent i EU? Slik den er nå, vil den ta livet av myke trafikanter selv i 15km/t.
 4. Kan være greit å i formere om at dersom du vil ha sømløs lyd fra tv’n med disse, kan det være lurt å investere i en beam e.l. De strømmer bare airplay, og kan være noe ustabile.
 5. Jeg endte opp med å kjøpe laveste utstyrsnivå, med litt tilegg. Endte på 700K med vinterdekk, levert hvor jeg bor. 54% hørtes litt i overkant ut, 40-45% er mer sannsynlig. Så restverdi på 420-440.000 er vel ikke usannsynlig. Men mye kan skje de neste 2-3 årene på el-bil fronten, plutselig blir "go-to" prisen for el-bil, 550K for en ny Volvo/VW/et eller annet. Med det sagt, Jaguaren er fantastisk å kjøre. Beste bilen jeg har eid, anger ikke et sekund,
 6. Har på en måte gjort det. Kjøpte en Jaguar I-Pace for 6 mnd siden, og lånte ikke mye på den. Si at jeg nøkternt får igjen 400-450K for den om noen år, håper jeg det er nesten nok til å kjøpe en basic V60. Tipper den ligger på 500-550K.
 7. En får jo varsling om hvilke apper som ikke vil funke/trenger oppdatering før en oppgraderer. Ser ikke helt problemet.
 8. Dersom de kommer med en el V60, kjøper jeg tvert.
 9. Har en slik, og den er ikke verdt pengene. Endte opp med å bruke min gamle Braun i stedet.
 10. Dette er nok min neste bil. Eller om V60 kommer i elektrisk utgave. Kjører I-Pace i dag, men når garantitiden nærmer seg ferdig, blir det Polestar.
 11. Tja.. Verdensøkonomien er en ting, lokale forhold er noe annet. Jeg tror disse 10 års tilbudene har en litt annen agenda i tillegg. Jeg tror det like mye handler om å binde en kunde til seg og sine tjenester i 10 år. 2.4X% i 10 år, er et lavrisiko veddemål for begge parter. Om man feks binder deler av et rimelig høyt boliglån i 10 år, kan dette være en grei forsikring mot uventede kostnadsøkninger. Norge har (i motsetning til mange andre europeiske land), lav arbeidsløshet, høyt forbruk og ganske store statlige investeringer i næringslivet. Så jeg tror ikke vi ser negative renter her til lands i overskuelig framtid. Norges bank påstår hardnakket at rentebanen skal opp.
 12. Dere som har "P", hva betaler dere i forsikring? Ser det er store forskjeller på vanlig og performance når jeg sjekker pris.
 13. Solgte en 3570.500 for 5K mer enn jeg gav nettopp. Folk er ganske tullete over dette 50 års jubileumet. Tror ikke tidspunktet for kjøp er riktig, men salg kan være lurt nå. Fikk igjen 32K for min.
 14. Spørs vel på dressen, skjorta og tørklèt det vel. En simpel blå-dress kan vel for noen bli vel enkelt, for andre er det mer en nok. Slipset er på tur ut, og godt er det :-)
×
×
 • Create New...