Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd Keita ikke får det helt til. Hadde virkelig troa på han. Utfra det jeg leste om han, gjorde han det virkelig godt i Tyskland. Men jeg har ikke sett kamper med Leipzig og Keita.

Det jeg lurer på er om han blir brukt i den rollen han er best og føler seg mest bekvem? Eller har Klopp puttet han inn i en rolle han må bli kjent med?

 

Og var Fabinho defensiv eller offensiv midtbane i Monaco?

Lenke til kommentar

Liverpool skal ikke spille borte mot Tottenham forøvrig.

 

Ahh, hjemme. My bad.

 

Da har både Liverpool og Man City bortekamp mot United, hjemmekamp mot Tottenham og hjemmekamp mot Chelsea igjen. Tror det blir viktig for Liverpool å unngå poengtap mot Chelsea. Har troen på at de kan vinne de 2 andre kampene og at City kan avgi poeng mot United. Ikke sikker på City - Spurs.

Lenke til kommentar

Synd Keita ikke får det helt til. Hadde virkelig troa på han. Utfra det jeg leste om han, gjorde han det virkelig godt i Tyskland. Men jeg har ikke sett kamper med Leipzig og Keita.

 

Jeg var vel i overkant negativ om Keita i denne tråden i sommer, for jeg hadde liten tro på at han skulle bli en suksess i England. Synes han generelt har gjort det greit i forhold til forventningene jeg hadde.

 

Den siste sesongen hans i Tyskland var veldig varierende, og mange la kanskje for mye i det at han allerede hadde hodet i Liverpool. Kurven var generelt nedadgående uavhengig av overgangen som ventet spør du meg.

 

Vet ikke hvor mange her som ser på Bundesliga, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg så han hver helg i RB Leipzig, men det var mye av det samme som vi ser nå. Han var mer aggressiv i stilen og hadde flere gode kamper forrige sesong enn denne, men forsvant ofte litt ut av kampene og mistet ballen en del. Ofte på etterskudd og det ble en mange gule/røde kort. Scoret mye mål i begge sesongene gjorde han dog! Det sluttproduktet har vi sett lite av nå.

 

Kanskje ikke helt på topp fysisk nå som han var i den første sesongen i Tyskland? Mangler litt selvtillit også virker det som. Bare 23 år fortsatt, så det er fullt mulig for han å blomstre igjen og komme tilbake på nivået han hadde i 16/17. Så jo glimt av det i starten av sesongen.

Lenke til kommentar

Hjalp nok ikke at han ble tidlig satt ut pga skader

 

Nei. Og det er vanskelig for Klopp å bruke spillere som ikke er i form når det kjempes om å vinne hver eneste kamp og man har en sentral midtbane med 5 aktuelle spillere.

 

Jeg vil tippe at Keita blir mer utslagsgivende for laget neste sesong. Wijnaldum var jo heller ikke fantastisk forrige sesong, men har virkelig vokst denne sesongen. Så har laget forhåpentligvis også Ox med å kjempe om plassen neste sesong. Da blir det nok vanskelig å rettferdiggjøre å beholde Llana.

Lenke til kommentar

Keita har driv, noe de andre sentrale på midten mangler til dels.

 

Men jeg syns han har skuffet i forhold til forventningene jeg hadde.

Vel, det har blitt uttalt i klubben at Keita mangler selvtillit for øyeblikket.

 

Den posisjonen han spiller i og den måten han spiller på, krever selvtillit og marginer. Uten selvtillit vil marginene gå imot, mens med selvtillit vil marginene være på hans side. Små pasninger, trange driblinger, føring av ball osv. Hvis man ikke føler at ting går veien kan man grave seg ned i et hull og ting kan fort bli verre.

 

Slik er det i ting der små marginer spiller en enormt stor rolle. Det er vanskelig å tro at selvtillit kan spille en så enorm rolle, men det kan den faktisk. Jeg har selv opplevd det i samme marginale situasjon som jeg holdt på med daglig. Når selvtilliten forsvant, forsvant også marginene og alt ble bekmørkt, vanskelig og slitsomt. Under normale forhold ville marginene være på min side, men når selvtilliten forsvant, var de rett og slett ikke det. Det er et vanskelig fenomen å forklare, men det er også en selvforsterkende situasjon. Jeg er helt sikker på at dette gjelder for Keita, på grunn av måten han spiller på og rollen han har på laget. Spillet hans krever marginer, og marginene avhenger av følelsen. Det skal så meget lite til for at den samme situasjonen kan gå to helt forskjellige retninger.

 

https://www.thisisanfield.com/2019/02/jurgen-klopps-take-on-naby-keita-hints-at-issue-holding-him-back-at-liverpool/

 

Det samme gjelder også målscorende spisser forsåvidt, bare så du har et sammelikningsgrunnlag. Man kunne jo f.eks se det litt på Salah tidligere i sesongen hvor han hele tiden viste frustrasjon på banen og marginene gikk imot heller en for.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Wow, viser hvor flink Klopp er til å drive fotballklubb, ikke bare rent fotballmessig sett. Slike overskudd til tross for store kjøp og betydelige investeringer i andre ting også. Ikke dårlig.

 

Philip Coutinho, la la la, jada, man kan sikkert si det er årsaken, men laget er bedre nå enn de var med Coutinho.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...