Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Anichebe og Gibson. Tar heller diaré hele neste sesong enn der der to.

 

 

Så, til det jeg kom for. Noen som er på Bishop Blaize før kampene når dere er i Manchester? De gangene jeg har vært der har det vært en helt ekstrem kø. Ergo har jeg heller endt opp på The Trafford Pub rett over gata. Denne gangen SKAL jeg på Bishop. Hvor lenge før må jeg komme dit?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fra Thiago til Cesc til Fellaini.... Hvem er nestemann på lista, Morten Berre?

 

Rart at Moyes sa "vi kommer til å signere spillere", altså flertall, når vi ikke er i nærleiken av å signere Jack Shit!

Helt utrolig. Har gledet meg til en sommer med nye fjes (på midten) i årevis og selv om manageren erkjenner at vi sliter i den posisjonen, så klarer han faen ikke hente noen.

 

Kommer til å ha så jævla kort lunte hele sesongen, er så drittlei mange av de traurige spillerne våre. Må jeg se Antonio Valencia og Welbeck hver uke er det fare for egen helse her.

 

Stakkars Hyrlen har vel tatt livet sitt i sommer. Noen må kontakte han på face og si at han får se til helvette å komme tilbake og rante litt som meg. Traurig plass uten Arnie.

Endret av toppmeis
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Helt utrolig. Har gledet meg til en sommer med nye fjes (på midten) i årevis og selv om manageren erkjenner at vi sliter i den posisjonen, så klarer han faen ikke hente noen.

 

Det verste, synes jeg, er at for et par år siden ble det lagt fram en plan for hvordan man utd kom til å takle managerskifte, noe som antatt ville senke verdien på klubben. Jeg husker at en av punktene var "kjøpe spillere".

 

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe nye spillere, men dette begynner bli en parodi.

Det er ikke en uke engang til community/charity/valgfritt-tullenavn-shield-kampen.

 

Hva skal det liksom bety?

 

Virkelig?

Lenke til kommentar

Vi trenger en type som Fellaini. Han er ikke løsningen på midtbanen vår sånn sett, og han er heller ikke stjernekjøpet Moyes (og alle supportere) hadde lyst på, men han er et beist. Rundt 25 millioner pund føler jeg er for mye, men man får ikke spillere til en fornuftig pris lenger. Han er uansett bedre å ha i mange kamper enn Cleverley og Anderson.

Lenke til kommentar

Fellaini, bahhhhhhhhhasdefgrgreggr.

Det er kjedelig å bli linket til spillere man ikke liker. Fellaini er god nok for United og forhåpentligvis er noe av grunnen til at eg misliker han at han har vært utrolig god til å sabotere midtbanen når united har spilt mot Everton.

 

Men samtidig er han en spiller som eg hadde hatet å spille mot selv med hans spark på legg, høye albuer osv. Full av skitne triks.

 

Liker han bare ikke :(

Lenke til kommentar

Fellaini er god han, men jeg håper egentlig vi går for en spillestil hvor han ikke passer helt inn. Om vi ser etter en offensiv midtbanespiller som kan gå først i krigen, tror jeg ikke vi får en bedre spiller enn Fellaini i dette overgangsvinduet. Skal vi ha en slik type, drømmer jeg om Yaya...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...