Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Antall timer varierer som han sa en del. Tenk på når du selv hadde faget og hvilke oppgaver studassene hadde. IT-fagene er det f. eks. vanlig at studass må sitte 6 timer på sal i uka. Mattefagene 2 timer, men de timene er ofte mer intense.

 

Jeg var studass som andreklassing. Mitt inntrykk er at de sorterer på karakterer og erfaring fra tidligere. Eneste jeg ser gjør det vanskelig med å bli studass som andreklassing er at når du søker studass til høstsemesteret har du foreløbig kun karakterer fra 1. høst å vise til, og da altså maks 4 fag å søke på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Barkebrød: Så det blir altså vanligvis ikke mer enn noen få timer i uka? Det høres ganske nice ut.

Varierer som sagt. Jeg har bare erfaring som studass i mattefag, og da er det veldig greit når øvingene er litt lette og oppgavene er av den typen som går fort å se over og kommentere. Men det hender at det kommer lengre øvinger med oppgaver av typen som trenger lange kommentarer. Hvis mange i gruppa har samarbeidet eller kokt og har den samme feilen, blir det fort kjedelig å rette.

Lenke til kommentar

Alle løsningene er gtt som

					{x = 1} {y = 41}
					{x = 2} {y = 38}
					{x = 3} {y = 35}
					{x = 4} {y = 32}
					{x = 5} {y = 29}
					{x = 6} {y = 26}
					{x = 7} {y = 23}
					{x = 8} {y = 20}
					{x = 9} {y = 17}
						 {x = 10} {y = 14}
						 {x = 11} {y = 11}
					{x = 12} {y = 8}
					{x = 13} {y = 5}
					{x = 14} {y = 2}

 

Hvor en i tillegg har bibetingelsen om at både x og y må være positive.

Her er x flasker og y er bananer.

 

EDIT: Feil tråd

Endret av Nebuchadnezzar
Lenke til kommentar

Studass i Mekanikkfagene pleier å være lite arbeid (2 timer sal + retting av øvinger). hvis man er i mek1/2 slipper man også å repetere så mye til saltiden.

 

Matte er samme opplegg, men for min del trengte jeg mer tid på å gå igjennom øvinger her.

 

Datafagene har, som sagt tidligere, ofte 6 saltider i uka, men da rettes alt på sal (studentene kommer innom).

 

Har sjeldent pleid å bruke mer enn 4 timer på studass i uka (bortsett fra obl. timer i datafag da). Har pleid å kombinere flere studasstillinger fra forskjellige fakultet og det har gått helt fint iforhold til arbeidsmengden + egne studier. I timer med lite action kan man da også feks rette øvinger i annet fag samtidig.

 

Men ville neppe tatt flere stillinger i 2. klasse da man ofte har mer enn nok med 4. obl innleveringer i hvert fag!

 

Jeg tror faget flest 2. klassinger har sjans i å få stilling er IT grunnkurs! Matte 1 er ofte tatt av eldre studenter med mer erfaring og LAOS kurs ( IMF EEELSKER LAOS).

Endret av bjarnex
Lenke til kommentar

Hei!

Tok dere oppfriskningskurset i matematikk? Hvis ja, følte dere at det lønte seg? Det er vel bare R2-pensum på en uke? Vurderer egentlig å dra på ferie den uken, men det er på en måte litt dumt hvis oppfriskningskurset er kjekt å få med seg ...

 

Kommer ann på hvor du "er". Jeg var i militæret et år og hadde glemt MYE. Men oppfriskningskurset fikk meg tilbake på skinner. Men de legger jo ut oppgavesett osv med fasit så det går jo ann å ta det igjen! evt. før. Man har jo 2 uker teknostartmatte uansett, så bare å ta i litt ekstra her.

Lenke til kommentar

Kommer ann på hvor du "er". Jeg var i militæret et år og hadde glemt MYE. Men oppfriskningskurset fikk meg tilbake på skinner. Men de legger jo ut oppgavesett osv med fasit så det går jo ann å ta det igjen! evt. før. Man har jo 2 uker teknostartmatte uansett, så bare å ta i litt ekstra her.

Jeg var i militæret et år og hadde glemt MYE. Men tok ikke oppfriskningskurs, og syns det var null problem. Med andre ord, tror det er ganske individuelt. Var du flink på videregående (altså at du lærte det fort, ikke at du jobba veldig mye) bør det gå bra.

Takk for svar! Men det er bare R2-pensum, sant? Jeg kommer rett fra videregående, og fikk 6 i standpunkt (vet ennå ikke med eksamen), men det har vel ikke så mye å si ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...