Gå til innhold

Harry Potter - Bøkene, filmene. *Spoileradvarsel*


Hva synes du om Harry Potter & The Deathly Hallows?  

344 stemmer

  1. 1. Hva synes du om Harry Potter & The Deathly Hallows?

    • Beste boka i serien, superbra!
      90
    • Fornøyd med boka, verdig avslutning
      161
    • Helt grei, men svarte kanskje ikke helt til forventningene
      31
    • Boka innfridde ikke i hele tatt, dårlig avslutning
      12
    • Har ikke lest den
      51


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Liker ikke han som spiller Dumbeldore i film nr. 3, 4 og 5. synes ikke dumbeldore i filmene minner noe om han i boka  :hm:

9449720[/snapback]

Sant. Han ødelegger Dumbledore synes jeg. I boka er Dumbledore rolig og snill... Men i filmene er han en rabiat gammel skrulling.. Han har ikke engang sølvhvitt hår :S

Lenke til kommentar
Liker ikke han som spiller Dumbeldore i film nr. 3, 4 og 5. synes ikke dumbeldore i filmene minner noe om han i boka  :hm:

9449720[/snapback]

Helt enig. Humlesnurr er jo egentlig en rolig og snill type, men han som er nå er så sint og han er rabiat som Alon skriver...

Kanskje bytte ut han med en som ligner mere på han avdøde Richard Harris.

Lenke til kommentar
Helt enig. Så på Goblet of Fire på nytt på søndag og han er rett og slett for aktiv syns jeg, altfor sprek. I bøkene viser han at han er en gammel man og tar alt med knusende ro, veileder og kommer med vise ord. Er ikke noe bedre i Order of the Phoenix heller.

9471275[/snapback]

Enig. Satte faktisk drikken i halsen når han kommer løpende inn og dytter Harry intil et bordet etter at navnet hans kom opp fra begeret.. Fikk nesten lyst til å smekke han over ansiktet :p

Men jeg synes å ha lest en plass at grunnen til at han er slik, er fordi han ikke har lest bøkene selv.. Det synes jeg hvertfall burde være et krav for å få spille i filmene.

Endret av Holliday
Lenke til kommentar

De to første filmene er etter min mening mest lik samsvarende bok. De er heller ikke så altfor lange. Jeg vil tro du kan få nok å skrive om i de to bøkene. Dersom du er ute etter å kritisere/tydeliggjøre eller påpeke vanskelighetene ved å lage en film basert på en bok, bør du ta film 3-5. Det er iallfall min mening.

 

Dårlig tid. Beklager dårlig formulering!

 

Goscinny ;)

Lenke til kommentar

Mest av alt er Dumbledore mye mer fornuftig enn det Michael Gambon fremstiller han for.

 

Han blir ikke sinna på Harry når han trekker navnet hans fra begeret fordi han tviler på at Harry ville prøve og ihvertfall ikke klare å få navnet sitt oppi begeret. Han gjetter med en gang at det må være en med mere kunnskap enn en skoleelev. Men han spør han pent og rolig for sikkerhets / formalitetens skyld.

 

Han blir ikke sinna da det ikke er noe å tjene på det. Ting er som de er og det å miste besinnelsen vil ihvertfall ikke hjelpe.

 

Når Harry raserer kontoret til DD etter han finner ut at DD ikke har fortalt han hele sannheten så prøver han ikke å stoppe Harry. han har en meget god grunn til å være så sint.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ikke noe sjokk, og ikke noe som endrer mitt syn på Humlesnurr.

Er vel for å få en større aksept rundt homofili. Rowling har jo påvirket på veldig mange måter gjennom bøkene sine, mens den her var nesten litt frekk, men også genial.

"Alle" elsker jo Humlesnurr, synes han er et geni og alt det der.

 

Jeg bryr meg ikke akkurat om legningen til folk, så er jo helt greit. :p

Lenke til kommentar

WOW... Den linken klikket jeg ikke på tidligere i dag. Regnet med at det var en dum overskrift som har lite med innholdet i teksten å gjøre..., men så viser det seg at det stemmer :dontgetit:

Men det passer. Han er ikke gift/sammen med noen og det er lett å forstå at en ung Dumbledore blir fasinert av Gellert Grindelwald.

 

Og Neville blir gift med Hannah Abbott som etter hvert blir eieren av The Leaky Cauldron

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...