Gå til innhold

Hvordan går det med leveringen fra whitebox?


Gibos

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf
Sorry at jeg ikke forstår assa, men angrefristen? hvem skal jeg sende mail til da? Salgs avd, support, transport eller kundeservice?

Hvis du ikke har fått den enda, ringer du bare og avbestiller.

Lenke til kommentar
Dersom du klarer å finne ut hvor de har lageret sitt Frederik, så må du poste adressen her!

Jeg skal poste adressen til "hoved" avdelingen.

Får jeg ikke noe svar eller en brikke i posten i morgen så bærer det bort til politiet. De klarer å fiske opp adressen hos brønnøysundregisteret. Prøvde å ringe til dem i dag. Men de ville ikke oppgi noen adresse. Fordi firmaet ikke ville det. Men politiet kan hjelpe meg.

 

Det jeg vet er at hovedlageret og kontorene er i Røyse. For de med litt lokalkunskaper er dette på E-16. Litt nærmere er mellom Sandvika (Bærum/akershus) og Hønefoss (Buskerud). Det ligger i Hole kommune i Buskerud. Enda nærmere beskrivelse er som følger:

Fra oslo - Rett etter Sundvollen og Garntangen. Her kommer en shell på venstre og en statoil på høyre. Ta av til statoil og følg skiltene til Røyse.

Fra Hønefoss - Rett etter steinssletta. Den lange sletta. Ta av til høyre når du har passert statoilen (som da er på din venstre side). Følg skilt til Røyse.

 

Postboksen dems ligger hos posten på Vik senter. Det er det store bygget som ligger "alene" ved den krappe svingen før/etter statoil/shell. Kontoret dems er da noe i nærheten der. Så fort jeg får adressen så kommer den ut her.

 

Med VENNLIG hilsen

Frederik Thelle

Lenke til kommentar

Godtar Gule Sider at det legges ut falske besøksadresser? Hvis de ikke godtar det, og Vika Senter ikke er riktig besøksadresse burde man kanskje si fra til dem?

 

Edit: Fra Brønnøysundregistrene

Oppgi forretningsadresse. Med dette mener vi hovedkontorets gateadresse eller stedsadresse på mindre steder.

Altså kan ikke forretningsadresse være noe annet enn en fysisk adresse hvor de kan besøkes.

 

Organisasjonsnummer: 984 752 016

Navn/foretaksnavn: WHITEBOX DISTRIBUSJON Andvik

Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak

Forretningsadresse: Vik Senter 3530 RØYSE

Så om adressen ikke stemmer kan man melde fra til Brønnøysundregistrene, som tvangsoppløser selskaper dersom de ikke følger advarsler om å rette feil i opplysningene.

Endret av TEE
Lenke til kommentar

Selv om jeg aldri har handlet av Whitebox (og jeg kommer aldri til å gjøre det) så hadde det vært litt festlig å ta med seg digitalkameraet og sette seg i bilen og suse opp til postkontoret på Vik senter....

 

Hadde man vært 3-4 stykker så skulle det vært en smal sak å finne den virkelige adressen de holder til på.. og publisere den. hehe

Lenke til kommentar
Organisasjonsnummer: 984 752 016

Navn/foretaksnavn: WHITEBOX DISTRIBUSJON Andvik

Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak

Forretningsadresse: Vik Senter 3530 RØYSE

 

 

Så om adressen ikke stemmer kan man melde fra til Brønnøysundregistrene, som tvangsoppløser selskaper dersom de ikke følger advarsler om å rette feil i opplysningene.

 

Brønnøysundsregisteret har adressen til Whitebox. Men Whitebox vil ikke oppgi noen besøksadresse. Derfor står ikke denne på siden til Brønnøysund. Og om man ringer så får man bare en beskjed om at de ikke kan oppgi den da firmaet ikke ønsker det. Skal man sende noe til WB så holder det jo i massevis med en PB. Jeg tror neppe de holder til med lager, produskjon og kontor på VIK senter. Jeg drar til politiet i dag. De hjelper meg med å skaffe adressen. Så på mandag får nok WB ett lite besøk. Adresse og telefon/fax nr kommer her senere.

Lenke til kommentar

Her er et annet navn også.

 

 

NORID Handle...............: JM296P-NORID

First Name.................: Jason

Last Name..................: Miller

Organization Handle........: WDA14O-NORID

Post Address...............: Vik Senter

Postal Code................: N-3530

Postal Area................: RØYSE

Country....................: Norway

Phone Number...............: +47 81 55 01 80

Email Address..............: [email protected]

Lenke til kommentar

HUFF!!!

 

Politiet fant ingen annen andresse enn

Whitebox

Vik Senter

xxxx Røyse.

 

De ble også grinete og sa: "Vi driver ikke med opplysnings tjeneste!"

 

Men da får jeg prøve lykken og se om jeg finner firmaet uten adresse. Røyse er ikke så stort. Er jo mulig dem ligger i senteret også da. Jeg vet jo ikke.

Lenke til kommentar

Jeg sendte inn cl-5 min til dem den 2. januar. Og fikk for noen dager siden en mail fra dem:

 

Hei

 

Siden du har hatt så mye problemer med maskinen din og sendt den inn til oss tidligere har jeg den glede å kunne sende til deg en ny maskin. En CL-25 med 15.4" skjerm. Dette er den ultimate maskinen på markedet idag og er splitter ny. Batteritiden er vesentlig forbedret mellom 3-4 timer samt vekten er kun på 2.8 KG. Det følger med bæreveske til den også. Den er mye mer støysvak enn CL-5 som er en utgått modell samt at skjermkortet er et ATI Radeon 9700 med 256 MB Ram. Sender den ut express til deg imorgen.

 

Holder deg oppdatert med sendingsnummer på forsendelsen så fort jeg har det imorgen og mailer det til deg. Når det gjelder overføringen har jeg nå sendt over beskjed til Karianne på økonomi om dette for behandling.

 

Med vennlig hilsen

Whitebox Data Systems

Anders

support

 

 

Hva???

Skal ikke whitebox ringe og spørre om det er ok at de sender meg en ny maskin. Dem kan jo ikke bare sende en laptop sånn helt plutselig!!

Dessuten har jeg enda ikke fått noen cl-25 slik de skriver i mailen.

 

Har ikke jeg rett på å få hevet kjøpet siden de ikke klarer å reparere min gamle bærbare?? Er det noen som har klart å fått noen penger igjen fra whitebox eller?

Lenke til kommentar

Jendor.

 

Nei, nå påstår de at de har sendt brikken. Denne har gått til en adresse jeg hadde før jul. Jeg har oppgitt den nye adressen ved hver eneste henvendelse om brikken. Jeg har fått noen som bor der jeg bodde til å sjekke postkassen. Tingen er at den er sendt som rekomandert. Da må brikken hentes ut på postkontoret. Atså kan den tidligst hentes i morgen (om den er sendt). Og da har ikke jeg brikken før fredag. Men det er jo ufattelig håpløst.

 

Får jeg ikke telefon om at det er en pakke i posten i morgen så bærer det rett til Røyse på onsdag.

 

Nå er jeg dritt lei av løgner og tullprat fra det firmaet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...