Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Jeg er deppa fordi det skjer så utrolig lite spennende i hverdagen min. Nå som det er ferie er det helt ekstremt. Jeg ser frem til én ting i ferien og det er russe-gjenforening den 27. desember. Nyttårsaften har jeg ingen planer og det blir sikkert drittamt. Det jeg gleder meg mest til nå for tiden er å dra tilbake til oslo og starte neste semester på skolen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Julen er jo høytid for slilkt TLZ.

 

Update fra tidligere innlegg: Vet så jevlig ikke hva jeg skal gjøre nå selv. Exen vil fortsatt ha meg tilbake. Akkurat når jeg går inn i et nytt forhold, omg.. hvorfor ikke 1 mnd før!???

Vet mange sikkert synes dette burde vert et enkelt valg, se fremmover, ikke tilbake, men den gang ei. Hadde akkurat sagt til meg selv (les: sagt til meg selv, ikke klart) at jeg skulle tenke nytt, å glemme exen. Så jeg prøver meg i gamet.. og her står jeg nå, med den konklusjonen at samme hva jeg gjør, så sårer jeg noen. Flott. God Jul. Orker ikke deppe nå, utsetter det. For mye Hennessey Cognac for å tenke fornuftig nå.

Lenke til kommentar

Det er jul og jeg depper verre enn før. For første gang er jeg faktisk deppa i en jul, hadde aldri trodd det siden jeg har klart meg de 6 første julene uten å deppe, men i år må jeg vist bite i det sure eplet. I år er jul deppende :( Deppende fordi jeg har et stort sort hull, og det blir bare større og større :(

Endret av Ernie.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...