Jump to content

Kultom

Medlemmer
 • Content Count

  4530
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kultom

 1. "Swartz leverte imidlertid filene tilbake..." Lurer på hvordan dette ble utført. Ser for meg at retsvesenet i statene ville at han skulle fysisk overlevere disker til en representant.
 2. Bare jeg som syntes hele greia er latterlig? 3-2 mot Manchester United er da ingenting å kimse av. Begge lag hadde perioder hvor de kjørte over motstanderen og begge scoret rimelig fine mål hadde forsvarsfeil og var omtrent like gode. Syntes det blir for teit å skulle gjøre noe så stort ut av dette. Om vi er verdige vinnere av Premier League i Mai, så har vi sikkert mer enn 3 poeng mer enn Manchester United. Om vi havner bak de på målforskjell, så trur jeg det vil komme andre kamper vi heller skulle tatt sikre 3 poeng mye mer enn i denne kampen. På en annen side, så syntes jeg virkelig det burde innføres samme/lignende system for video dømming som i NFL.
 3. Vel, det er vel en urutinert ting å si. Men han har vel gjort det rimelig bra i Werder, så dette blir nok fort tilgitt.
 4. Forhåpentligvis klarer midtbanen vår å jevne ut den forskjellen. Enn så lenge har det fungert, og det er vel lite som tilsier at Hazard, Oscar, Marin, Ramires, Lampard og Mata skal bli dårligere spillere av å få et enda bedre samarbeid i løpet av sesongen. Er forresten Lukaku lånt ut hele sesongen eller bare frem til jul?
 5. Artig det, alltid likt Tore A. Flo. Håper vi får se noen av barna hans i Akademiet om et par år da. Hadde vært artig med en ny Flo på landslaget.
 6. Hei, jeg har en venn som jeg ønsker mer enn noe annet om dagen å hjelpe videre i livet, men Situasjonen er slik: - 21år gammel - Vanskelig oppvekst, og foreldre hjelp er ikke noe å regne med. - Bor for seg selv, og jobber deltid (prøver å finne fulltid) - Har ikke fullført videregående, men ønsker å skaffe seg generell studiekompetanse og er veldig motivert for det og deretter videre utdannelse i noe som kan garantere en trygg jobb og ikke først og fremst mye penger. - Sliter i grunn med å betale for bo og levekostnader i tillegg til utgifter til transport frem og tilbake til jobb. Er det noen som kjenner til om det er noe organisasjoner eller noe slikt som kan hjelpe til med slike tilfeller? NAV? Kommunene? Frivillige organisasjoner? Noen som har noen råd til meg om generelt hvordan jeg bør gå frem for å gi denne personen som jeg setter veldig høyt, hjelp og råd. Jeg gjør det greit selv og prøver å hjelpe til så mye jeg kan, men jeg fløt gjennom skolen og har aldri hatt problemer med mobbing eller foreldre som ikke er i stand til å hjelpe meg. Hver måned tenker jeg at jeg burde kutte ned på sparingen min til leilighet for å hjelpe vennen min med å faktisk bare klare seg bedre i hverdagen, og det går jo da også utover mitt eget humør. Alt av tips og råd blir satt pris på, selv om jeg ikke nødvendigvis har tid til å svare på alt. Takk på forhånd!
 7. Artig at Manchester City kjøper tidligere Chelsea student Scott Sinclair nå.Hva i all verden de skal med han kan jeg ikke forstå. Men de får vel neppe noen raskere ballgutter enn han på treningsfeltet i det minste. Og Scott går vel betraktelig opp i lønn så greit for han og.
 8. Hadde vært artig om han viste seg å bli det beste kjøpet vi gjorde i sommer.
 9. Det er jo disse dragene da, de skal drepes. Så regner med at det er noe events osv. Men fra det jeg har hørt på diverse gaming show så er det ikke noe raid f.eks. Men satser på at det er noe for PvE er jo desidert det beste med MMO.
 10. Fått spilt litt nå, og er litt blandede følelser. Spilt mye pvp, men trur det er nok på launch at jeg skal ta det slow and steady og game med til 80 bare i PvE før PvP
 11. There is no such thing as raids in Guild Wars 2. Derimot så har man WvW og Structured PvP med turneringer (to former for PvP). Anbefaler at du tar en titt på begge nå til helga om du har en beta key. Ivertfall med WvW så er det bare å delta fra level 1, samme med Structured PvP, ingen av de er spesielt tidkrevende, man kan så og si alltid stoppe når man ønsker det. Alternativt så har man jo noen kule dynamic events som skalerer svært høyt, The Shatterer er et bra eksempel, den kan skalere for 100 personer og er vel det nærmeste man kommer raids i GW2. Dette hørtes jo strålende ut, jeg vet ikke om jeg skal teste i helgen da jeg har en tendens til å hype meg selv opp alt for mye i forkant av launch, så tenkte jeg skulle gi Guild Wars 2 en skikkelig sjanse da jeg enn så lenge har ikke sett så mye informasjon om spillet annet enn litt gameplay og det ser ut som alt flyter bra og ellers går jeg bare på at så mange roser det opp i skyene og ser på dette som en "wow-dödare". Men akkurat det du never der, gjør jo dette spillet perfekt for en som meg som heller vil maksimere det jeg får ut av spilltiden, enn å maksimere spilltiden jeg har tilgjengelig.
 12. Om jeg bare har tid til å spille max en 2-3 timer annen hver dag, og av og til en 8-10timer i helgene. Vil det være mulig å kunne være med i et raidene guild i GW2? Eller er det mer tidskrevende?
 13. Ikke Katalanerne hvertfall, men det er vel ikke alle Barcelona fans som er fra området. Bare greit å få med seg noe av det artigste innenfor landslag, at brorparten av det spanske landslaget spiller for en klubb i et område som ikke kunne brydd seg stort mindre om Spania gjør det bra i EM. Mulig dette bare er en myte men det er blitt nevnt mang en gang på tv i det minste.
 14. Du bør få tak i flash, eller Inner Sanctuary. Inner Sanctuary er bra om du ofte får mange fiender rundt deg, og mot elites. Flash er bedre om du løper rundt. Uansett hva du velger, du trenger en måte å stoppe angrepene deres. Jeg ville bytte ut Serenity til serenity med healing. Sweeping winds kan du bytte ut. Å stå midt blandt masse fiender over lengre tid, er noe man gjør i Hell. Bytt ut breath of heaven med skade til breath of heaven med fear. Joda, ekstra skade er fint det. Med du healer for å overleve. Og jeg liker å ha fire ally. Han kan hjelpe deg med å gjøre ekstra skade og å tanke. Tydelig at det er forskjellige måter å spille Monk på da det å stå blant mange fiender og gjøre skade til alle er nettop det jeg gjør for øyeblikket. Når det er sagt så har jeg ikke kommet langt ut i Act2, så mulig jeg må endre den fremgangsmåten
 15. Trur heller du bare skal se litt på du kan endre buildet ditt. Hjalp veldig for min monk å få opp f.eks Wind Ally og den andre whirlwind skade greia som gjør skade på alle rundt deg hele tiden.
 16. Jeg spiller monk, men forsatt melee. Jeg kan ta elites i starten av ACT2, og jeg er litt etter oasis men der unngar jeg elites. Jeg har 800 resist, du har 350 Jeg har 550 life on hit, du har 900. Du har opplagt mer penger enn jeg har, fordi life on hit er dyrt. Men, du har bare 1.3 i attack speed. Jeg har 2.1 i attack speed. Det betyr at min life on hit er mer effektiv enn din. Og attack speed gir skade. Jeg har 11000 i dps, du har 7500. Det er etter min mening for lavt om du skal spille solo, fordi du vil fa for mange fiender rundt deg og det vil ta for lang tid. Jeg har 6700 i armor ogsa og jeg har like mye vitality som du har. Det er ikke bra, fordi du er en barb og trenger mer hp enn monks. Monks er bedre i healing. Og plasser gemsene dine i stashen. Bare for å komme med et raskt tips til det Camlon sier om AS her. Magic ring med 13%(?) attackspeed og 71/str/dex/int/vit ligger det massevis av på AH til en billig penge, sånn 15000gull. Kjøp 2 sånne så ser du fort at AS og ikke minst damage øker betraktelig.
 17. Får se hvordan det går med RDM, håper i det minste at Chelsea beholder treneren hele sesongen nå. Veldig spent på Essien til neste år, om han har vilje til å trene og stå på nok til å komme tilbake til et akseptabelt nivå, eller om han blir benksliter resten av sin karriere Chelsea. Det er litt synd å se oksen slite.
 18. Tjah, de som kjøper disse veier nok opp tiden de ville brukt på å grinde frem våpenet og veier det opp mot inntekt i timen. Går fort i pluss selv om 250$ er mye penger. Spesielt om du driver eget firma er jo dette veldig relevant, da du muligens "gir deg selv mer tid til å tjene penger" på å ikke spille så forbanna mye for å få den gjenstanden du vil ha. Så kan man diskutere prioriteringer osv, men det er ihvertfall et scenario jeg kan se som sannsynlig. I guess, men hva er rasjonalet bak? om man ikke synes det er gøy å grinde, hva kjøper man våpnet for? å gjøre spillet lettere? Er ikke det mye penger å bruke på noe sånt? AtW Nei, godt poeng. D3 er neppe spillet for en person som vil kutte ned på spilletiden sin. Men kan jo tenkes at han innser at han vil game D3 til han har tatt Diablo på inferno, og jo fortere han er ferdig jo fortere kan han komme seg tilbake til jobb. Men ja det blir vel litt søkt.
 19. Tjah, de som kjøper disse veier nok opp tiden de ville brukt på å grinde frem våpenet og veier det opp mot inntekt i timen. Går fort i pluss selv om 250$ er mye penger. Spesielt om du driver eget firma er jo dette veldig relevant, da du muligens "gir deg selv mer tid til å tjene penger" på å ikke spille så forbanna mye for å få den gjenstanden du vil ha. Så kan man diskutere prioriteringer osv, men det er ihvertfall et scenario jeg kan se som sannsynlig.
 20. Takk! Du, eller noen andre her, vet ikke om noen side hvor man kan se disse "usynlige" modifiers listet opp på en bra måte?
 21. 80% reduksjon? Dette skjønte jeg ikke helt. Er ikke 2% Life Steal f.eks 2% av damage du gjør? så altså går 10000 damage vil være 200 hp inn til din karakter?
 22. Helt fantastisk stilig. Håper de kommer i salg her med tiden.
 23. Som en liten digresjon her: %life er vel nesten aldri det bedre alternativet i forhold til vitality har jeg erfart. Syntes det er litt rart da +% stats normalt sett er en bra greie. Er denne så verdiløs som jeg trur eller er det jeg som tenker feil. 5% life som utgangspunkt, kan ikke huske å ha sett noe mer enn det på annet enn legendary gjenstander. Kan jo ta regnestykket på min Monk om dagen, 30 000 * 1,05 = 3150. Mens tilsvarende mengde Vitality for å få dette er ca 43, aka rimelig lavt. Altså 43 *35 = 1505
×
×
 • Create New...