Jump to content

Pilot_

Medlemmer
 • Content Count

  6372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hallo mongojarle (artig navn) Etter å ha googla litt rundt tidligere, så jeg at det ble nevnt at det kan være innstillinger på headunit som gjør at det ikke funker. Jeg fant en innstilling for lot meg velge hvilke typer høyttalere som er fremme og bak (f. eks tweeter, forskjellig centimeter- og tommemål). Justerte på disse men det utgjorde ingen forskjell på lyd på subben. Jeg har dessverre ingen ekstra headunit, men det er noe jeg evt må prøve å få lånt meg og teste. Forsterkeren er denne: http://www.focal.com/en/car-audio/car-audio-kits-solutions/performance/auditor/amplifiers/r-4280 For ordens skyld så kan jeg legge ved resten også. Tweeters: http://www.ground-zero-audio.com/en/products/speaker/gztf-87tx.html Fremdører: http://www.bassbrothers.no/bilstereo/coaxial-hoeyttalere/6-5/ground-zero-gzrf-16fxii-slim Disse fire er koblet sammen på to kanaler Bakhøyttalere: http://www.focal.com/en/car-audio/car-audio-kits-solutions/performance/access/coaxial-kits/690-ac Disse to er koblet på to kanaler Resten av høyttalerne føler jeg funker bra. Spiller høyt og "trøkker" bra for ikke og være sub inni bildet. Så RCA funker nok helt fint.
 2. Takk for hjelp uansett. Får forske videre på det.
 3. Litt usikker på hva du mener her. Tenker du på justeringa som stiller mellom 50hz-100hz?
 4. Jeg kan kun stille mellom 0 og 180, og det høres mer eller mindre ut det samme. Hører forskjell, men det er så lite lyd uansett at det utgjør ingenting. Noe jeg overser her? Har prøvd å stille på gain, uten hell. Har vel prøvd å stille på det meste som stilles kan. Mulig jeg forklarte meg litt dårlig. "Daisy chain" er i praksis seriekobling. Hadde allerede strekt remote-kabel fra spilleren til forsterkeren som driver høyttalerne, kobla dermed sub-remoten til terminalen der den går inn på forsterkeren. En kabel til både forsterker/aktiv sub. Den slår seg på uten problemer. RCA: Forsterkeren har fire kanaler og fire RCA input. Den har også 2 RCA output. Prøvde først å koble subben inn på disse. Siden dette gjorde at jeg nesten ikke fikk lyd, så prøvde jeg å koble rett fra spiller til sub, men resultater ble det samme. Håper det var litt klarere.
 5. Hallo alle, Jeg har fra før anlegg i bilen som forsåvidt har fungert fint, men etter en stund med savn etter mer bass i kombinasjon med nyttårssalg ble det kjøp av sub. Siden jeg liker å ha bagasjerommet og plassen der tilgjengelig, endte det på en liten aktiv sub. https://www.xtremecar.no/ground-zero-uranium-gzub-800xact.html Problemet er bare at den gir ikke lyd fra seg. Elementet beveger seg og power-lampa lyser, så det er liv i den, men man kan bare så vidt høre at den spiller. http://www.caraudio-image.ru/manuals/Ground%20Zero/GZUB_800XACT.pdf Koblet som i manualen. Strøm fra batteriet (strakk ny ledning som fulgte med), jording til chassis og daisy chaina remote-kabelen fra forsterkeren som driver høyttalerne. Har prøvd RCA fra både output på forsterkeren og rett i fra spilleren, resultatet er det samme. Har prøvd å stille på alt som stilles kan, både på forsterker, subben og spilleren. Spilleren er forresten denne: http://www.bilstereosenteret.no/products/kmm-bt502dab Så da lurer jeg på om det kanskje er noen her med litt mer peiling på bilstereo her som har noen idèer?
 6. Om noen er på utkikk etter lignende så gikk jeg for Beyerdynamic DT770 80 ohm, Fiio E17 forsterker og ModMic 4.0. Lyden er helt rå så lenge man spiller av musikk i god nok bitrate. Mikrofonen er også meget bra og veldig brukervennlig. Ble litt over budsjett, men glad og fornøyd nå.
 7. DT770 Pro 80 virker å være et ganske solid kjøp etter det jeg kan se rundt om på nettet. Hva tror du om ModMic 4? Samme prisklasse og masse gode reviews.
 8. Har du link til den Speedlink micen? Fant ikke den på Komplett. Også ser jeg at DT770 Pro 80 kommer i 80 ohm og 32 ohm, hva er egentlig forskjellen på de to?
 9. Heisann, Jeg har i alle år brukt diverse rimelige headset til PC-en min, noe som forsåvidt har vært "helt ok", men nå har jeg lyst og anledning til å investere i skikkelig utstyr og få en helt ny opplevelse. Tenker derfor at jeg vil kjøpe meg noen hodetelefoner som fungerer godt til musikk, og i tillegg kjøpe en clip mic for god mikrofonlyd. Budsjett: 2000kr (både hodetelefoner og mikrofon) Størrelse: Størrelse er ikke det viktigste så lenge de ikke føles tunge. Skal kun brukes hjemme. Men jeg ønsker å ha pads som går over øret. Type: Her er jeg litt usikker. Det er ikke mye støy der jeg sitter, så kanskje ikke lukkede er nødvendig? Har lite erfaring her. Bruksområde: PC: Hovedsaklig musikk. Litt film og spill. Musikk er vanligvis forskjellige typer trance. Ønsker å ha ren og klar lyd, men samtidig ha litt bass i seg (ikke for mye). Kanskje noen med lignende musikksmak kan anbefale noe? Er det verdt å kjøpe et eksternt lydkort i tillegg? Kan være villig til å øke budsjettet enda litt mer og legge til det hvis folk mener det er vel verdt pengene. Si gjerne ifra hvis det er noen overganger/ledninger som må kjøpes i tillegg. Håper jeg fikk med alt av informasjon. Takk for all hjelp.
 10. Den brannslukkeren ville jeg absolutt ikke stolt på. Det KAN være den fortsatt funker, men ikke verdt å ta sjansen på. Brannslukkere skal på kontroll hvert 5. år. Dette kan gjøres hos brannvernfirma som driver med dette. Usikker på hva det koster, men hele nye 6-kilos slukkere får du kjøpt til under 500-lappen. Edit: Bor ikke i Oslo, men fant f.eks. denne http://www.aktivbrannvern.no/
 11. Har du allerede investert mye i FSX, skjønner jeg at overgangen er hard. Det tok lang tid før jeg endelig tok steget over til X-Plane. Alt jeg kan si er at jeg er strålende førnøyd og kommer aldri til å gå tilbake til FSX.
 12. Så vidt jeg vet så har ikke standard-flyene 3D-cockpit, det er derfor det blir "usynlig".
 13. Shift + 9 gir deg 3D cockpit. Der kan du holde inne høyre musetast for å se rundt i cockpit. Der er en egen view-meny helt øverst også som lar deg velge mellom views, pluss key-bindings står listet der også. Men som sagt, ikke forvent noe særlig bra flight dynamics fra de standard-flyene. Og det er akkurat fysikken som gjør X-Plane så mye bedre enn FSX i mine øyne.
 14. Hei! Hjertelig velkommen over til X-Plane. Jeg tror ikke du vil bli skuffet. Men, akkurat som i FSX, så er flyene som følger med ekstremt dårlige, dessverre. Ingen av dem har ordentlig 3D-cockpit. Heldigvis er X-Plane communitiet fullt av flinke folk som ofte legger ut mye som freeware. Du kan ta en titt her å se om du finner noen fly som funker bedre. http://forums.x-plane.org/index.php?app=downloads Ellers vil jeg anbefale fly fra Carenado eller FlyJSim om du vil ha noe av skikkelig kvalitet.
×
×
 • Create New...