Jump to content

Kultom

Medlemmer
 • Content Count

  4530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

About Kultom

 • Birthday 08/07/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8523 profile views
 1. "Swartz leverte imidlertid filene tilbake..." Lurer på hvordan dette ble utført. Ser for meg at retsvesenet i statene ville at han skulle fysisk overlevere disker til en representant.
 2. Bare jeg som syntes hele greia er latterlig? 3-2 mot Manchester United er da ingenting å kimse av. Begge lag hadde perioder hvor de kjørte over motstanderen og begge scoret rimelig fine mål hadde forsvarsfeil og var omtrent like gode. Syntes det blir for teit å skulle gjøre noe så stort ut av dette. Om vi er verdige vinnere av Premier League i Mai, så har vi sikkert mer enn 3 poeng mer enn Manchester United. Om vi havner bak de på målforskjell, så trur jeg det vil komme andre kamper vi heller skulle tatt sikre 3 poeng mye mer enn i denne kampen. På en annen side, så syntes jeg virkelig det burde innføres samme/lignende system for video dømming som i NFL.
 3. Vel, det er vel en urutinert ting å si. Men han har vel gjort det rimelig bra i Werder, så dette blir nok fort tilgitt.
 4. Forhåpentligvis klarer midtbanen vår å jevne ut den forskjellen. Enn så lenge har det fungert, og det er vel lite som tilsier at Hazard, Oscar, Marin, Ramires, Lampard og Mata skal bli dårligere spillere av å få et enda bedre samarbeid i løpet av sesongen. Er forresten Lukaku lånt ut hele sesongen eller bare frem til jul?
 5. Artig det, alltid likt Tore A. Flo. Håper vi får se noen av barna hans i Akademiet om et par år da. Hadde vært artig med en ny Flo på landslaget.
 6. Hei, jeg har en venn som jeg ønsker mer enn noe annet om dagen å hjelpe videre i livet, men Situasjonen er slik: - 21år gammel - Vanskelig oppvekst, og foreldre hjelp er ikke noe å regne med. - Bor for seg selv, og jobber deltid (prøver å finne fulltid) - Har ikke fullført videregående, men ønsker å skaffe seg generell studiekompetanse og er veldig motivert for det og deretter videre utdannelse i noe som kan garantere en trygg jobb og ikke først og fremst mye penger. - Sliter i grunn med å betale for bo og levekostnader i tillegg til utgifter til transport frem og tilbake til jobb. Er det noen som kjenner til om det er noe organisasjoner eller noe slikt som kan hjelpe til med slike tilfeller? NAV? Kommunene? Frivillige organisasjoner? Noen som har noen råd til meg om generelt hvordan jeg bør gå frem for å gi denne personen som jeg setter veldig høyt, hjelp og råd. Jeg gjør det greit selv og prøver å hjelpe til så mye jeg kan, men jeg fløt gjennom skolen og har aldri hatt problemer med mobbing eller foreldre som ikke er i stand til å hjelpe meg. Hver måned tenker jeg at jeg burde kutte ned på sparingen min til leilighet for å hjelpe vennen min med å faktisk bare klare seg bedre i hverdagen, og det går jo da også utover mitt eget humør. Alt av tips og råd blir satt pris på, selv om jeg ikke nødvendigvis har tid til å svare på alt. Takk på forhånd!
 7. Artig at Manchester City kjøper tidligere Chelsea student Scott Sinclair nå.Hva i all verden de skal med han kan jeg ikke forstå. Men de får vel neppe noen raskere ballgutter enn han på treningsfeltet i det minste. Og Scott går vel betraktelig opp i lønn så greit for han og.
 8. Hadde vært artig om han viste seg å bli det beste kjøpet vi gjorde i sommer.
 9. Det er jo disse dragene da, de skal drepes. Så regner med at det er noe events osv. Men fra det jeg har hørt på diverse gaming show så er det ikke noe raid f.eks. Men satser på at det er noe for PvE er jo desidert det beste med MMO.
 10. Fått spilt litt nå, og er litt blandede følelser. Spilt mye pvp, men trur det er nok på launch at jeg skal ta det slow and steady og game med til 80 bare i PvE før PvP
 11. There is no such thing as raids in Guild Wars 2. Derimot så har man WvW og Structured PvP med turneringer (to former for PvP). Anbefaler at du tar en titt på begge nå til helga om du har en beta key. Ivertfall med WvW så er det bare å delta fra level 1, samme med Structured PvP, ingen av de er spesielt tidkrevende, man kan så og si alltid stoppe når man ønsker det. Alternativt så har man jo noen kule dynamic events som skalerer svært høyt, The Shatterer er et bra eksempel, den kan skalere for 100 personer og er vel det nærmeste man kommer raids i GW2. Dette hørtes jo strålende ut, jeg vet ikke om jeg skal teste i helgen da jeg har en tendens til å hype meg selv opp alt for mye i forkant av launch, så tenkte jeg skulle gi Guild Wars 2 en skikkelig sjanse da jeg enn så lenge har ikke sett så mye informasjon om spillet annet enn litt gameplay og det ser ut som alt flyter bra og ellers går jeg bare på at så mange roser det opp i skyene og ser på dette som en "wow-dödare". Men akkurat det du never der, gjør jo dette spillet perfekt for en som meg som heller vil maksimere det jeg får ut av spilltiden, enn å maksimere spilltiden jeg har tilgjengelig.
 12. Om jeg bare har tid til å spille max en 2-3 timer annen hver dag, og av og til en 8-10timer i helgene. Vil det være mulig å kunne være med i et raidene guild i GW2? Eller er det mer tidskrevende?
 13. Ikke Katalanerne hvertfall, men det er vel ikke alle Barcelona fans som er fra området. Bare greit å få med seg noe av det artigste innenfor landslag, at brorparten av det spanske landslaget spiller for en klubb i et område som ikke kunne brydd seg stort mindre om Spania gjør det bra i EM. Mulig dette bare er en myte men det er blitt nevnt mang en gang på tv i det minste.
×
×
 • Create New...