Jump to content

Goophy

Medlemmer
 • Content Count

  9464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

9162 profile views
 1. Samsung Norge skriver på facebooksiden sin at Skandinavia også får Snapdragon, pga LTE.
 2. Samsung i Skandinavia valgte å ødelegge det aller kuleste ved denne telefonen. Istedetfor å levere en telefon med Cortex A15 velger de en hinsides mye dårligere SoC-løsning i Snapdragon 600, kun for å få med LTE. LTE er fullstendig ubrukelig på en mobiltelefon. Er det virkelig verdt å levere med veldig mye dårligere hardware bare for å få noe som spiser batteri og ingen utnytter?
 3. Mja, har blitt mer enn én pinlig situasjon med "Hei, er ikke du *nick*?" fra min side. Dessuten skal jo ikke personer fra Internett finnes i virkeligheten.
 4. Jeg tror jeg hang her for mye i min ungdom. Dukker opp folk fra forumet overalt nå! Enten er de roomier med andre bekjente, jobber sammen med meg, dukker opp på jobbmiddager, sier 'hei' på byen og whatnot. Det friker meg ut!
 5. Bah, det var jo typisk. Får nok klare meg uten da. Men tusen takk for svar!
 6. Idag morges bestemte plutselig D2en min for å låse seg når jeg startet DMB. Dette har fortsatt etter hver reset, og oppgradering til 1.59 (brukte 1.58) hjalp lite. Det har fungert fint i et halvt år fra før. Noen andre som har vært borti dette (endringer hos MiniTV?) eller er DMB-mottakeren kaputt?
 7. Er nok bare du som har vært innom en tvilsom side så det bildet ligger i cache. Tilfeldigvis samme filnavn som reklamebannerene her.
 8. Heroic/normal er jo en mulighet. Sett deg in i inholdet vis du skal diskutere Det er fullt mulig for blizzard å redirecte folk til to vidt forskjellinge instancer fra samme ingang med feks. en slik switch...
 9. Heroic/normal er jo en mulighet.
 10. Rich Thorium Vein i Eastern Plaguelands, 3-4 runder rundt der og du kommer deg fra 290 til 300.
 11. Gjorde den akkurat nå. Trenger to tanker, en som kan tanke watcherene i bakgrunnen og en som tar bossen. Bare passe på å ha en ranged som kan åpne web wraps så er det null problem. Cleansing totem hjelper også mye, mindre jobb for healeren.
 12. Merk "null". Ment som en kommentar til de som mener alle vil løpe rundt i full tier, noe alle gjør allerede, bare med 7 istedetfor 8...
 13. T8 er jo verdt "null" nå som T9 kommer uansett... Den nye raid-instancen er ikke akkuret lett.
×
×
 • Create New...