Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Spring Breakers

 

Dette kan fort bli filmen en hel generasjon skal se om ikke av "feil" grunn for dette er på én side exploitation-film av den kyniske sort. Dydige Disney-jenter som nå endelig er klar for slakteriet; pupper, tenåringsfyll, dub-step, våpen og vold. Det er lite som er mer tilfredsstillende enn å se James Franco som wigger, forgripr seg på yndige tenåringslam, vifte med våpen samt se han klimpre bak et piano hvor han forfører de med Britney Spears "Everytime". Det er superbanalt men det funker så ekstremt godt i konteksten.

 

På den andre siden så er dette en film med store filmiske kvaliteter. Den kunne ha fort endt opp som en avart av Piranha men fotograf Benoit Debie (Irreversible og Enter the Void) er med på å skape en mer drømmende tilnærming til spring break-fenomenet. Vi er i en slags konstant bakrus som vi aldri helt kommer ut av og da gjør det heller ingenting at plottet utvikler seg til det det gjør. Å kritiserere plottet for logiske brister er som å si at melken smaker for mye melk. Det filmen er, er en overraskende svulstig blanding av Mallicks poetiske stil i f.eks Tree of Life med Sucker Punch og Jersey Shore.

 

Forbered deg på å ha nevnte Britney-sang på huet i lang tid etter filmen.

 

Ingen Gomez-tits (*crah*) men du får se på de tre andre.

 

Happy, pervs?

 

9/10

 

 

 

Release dates for

Spring Breakers (2012) More at IMDbPro »

ad feedback Country Date Italy 5 September 2012 (Venice Film Festival) Canada 7 September (Toronto International Film Festival) USA 5 March 2013 Sweden 29 March 2013 Netherlands 25 April 2013

"

 

Hvor furan kan man se denne nå da ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jojojo, men er det toppløse disney-jenter? Det er vel ingen spoiler. Alt det andre kan de gjøre med klær på. Jeg skiter egentlig i om de søte disney-jentene prøver å rive seg løs fra sukkersøte sitcoms, jeg vil bare se Vanessa og Selena toppløs.

Spoila jo fint mye mer ved å nevne alt det der istedenfor å bare svare på spørsmålet.

Skrev posten i meget beruset tilstand, beklager spoiling! Har rapportert posten så den blir forhåpentligvis slettet snart.

 

Moro å høre at du også likte filmen, tjalla!

 

Nå håper jeg virkelig den kommer på norske kinoer igjen til våren så jeg kan nyte den like mye en gang til.

Lenke til kommentar

Hannibal 2001

 

Jo kan vel si meg enig i at den ikke kom helt opp imot den første ( eller den andre rettere sagt, ettersom

jeg har skjønt at den første er en "Manhunter" fra 1986), eller er det ikke så?

 

Denne var også brukbar, og ikke så forferdelig langt unna synes jeg. Men enda dårlige kvinne som Captein Starling i denne enn Foster. Foster er ikke min type, men hvertfall en habil skuespiller. Den nye her var helt håpløs på begge fronter. Men hun er da visst heldigvis ikke med i den neste og siste jeg ved høve nå skal se. Og som jeg gleder meg til fordi den skal være nærmere så bra som den andre etter hva det står.

 

6/10

Lenke til kommentar

Jo, er det. Har vokst opp å se på de gutta. Men betyr ikke at denne filmen er god likevel.

Helt enig der. Jeg er en stor fan av de gamle gutta, men den første handlet jo stort sett kun om Jason Statham, og den andre var direkte kjedelig til tider. Håper de får det til neste gang, men jeg tviler. Tror det beste hadde vært om Stallone holdt seg foran kamera. Han er ikke flink til å lage film.
Lenke til kommentar

Skyfall: Det føles veldig feil å klage på mangel på realisme i en Bond-film, men kom an! Den flukten er så søkt at jeg blir provosert! (Altså Javier Bardems flukt. Han spiller forøvrig fantastisk og gir alene filmen et poeng eller to til..) Og at en harddisk med navnene på alle undercover Nato-agenter kunne komme på avveie? :rofl:

 

Alt i alt en helt grei action, men ikke så mye mer. verdt å se på grunn av Javier Bardem. 6/10

Lenke til kommentar

Jo, er det. Har vokst opp å se på de gutta. Men betyr ikke at denne filmen er god likevel.

Jeg liker samtlige, men ærlig, talt denne så ut som noe de hadde snekret sammen i garasjen på fritiden. Den første var mye bedre. En slik gjennomføring ville fått selv de beste skupespillere til å bli elendige. Det er ikke ofte jeg synes en film er en pine og en plage å se men denne hadde ingen lyspunkter selv i sjangeren den tilhører. Endret av Theo343
Lenke til kommentar

The Dark Knight Rises

 

 

Jeg har ikke ord, filmen snek seg rett inn i topp 10 lista mi over tidenes filmer, om ikke topp 5! Slutten av filmen er noe av det villeste jeg har sett, og ellers var filmen også bra. Soleklart den beste filmen i 2012, og den eneste som kan ha sjangs er i mine øyne Hobbiten.

 

10/10

Lenke til kommentar

There Will Be Blood , Filmen tok tak rundt hodet mitt og slo det i veggen,

 

Dette er en film uten noen mening, men som viser hvor ond verdenen egentlig er, på en måte som man nesten liker :p i dunno, filmen var praktfull.

 

Og ikke for og vere frekk, men hva i helvete er det med all denne Batman glorefiseringen, har vi ikke nokk dritt helt videor fra Usa, tired of that used up shit.

Lenke til kommentar

What. The. Fuck.

Alle vet at når noen lager superhelt filmer er det penger på spill

 

Jeg beklager at jeg ikke liker det, men jeg var ikke vokst opp med batman,

Og når jeg ser filmene ser jeg bare vanlige hollywood filmer som Transformers, eller spill så ser jeg bare et vanlig spill.

 

Men det bare fortsetter og få 10 av 10, uansett om det er spill eller film, Jeg har sett disse filmene de er ikke så bra, plotholes og overglorefisering fra fansen, jesus, pisses me off

Endret av Realzi
Lenke til kommentar
Og ikke for og vere frekk, men hva i helvete er det med all denne Batman glorefiseringen,

Vi ser det dessverre stadig vekk, og ikke bare med Batman. Lord of the Rings, Avengers, you name it. Den første filmen blir populær, og dermed får de neste filmene nesten garantert full score hos de fleste. Mange ga for eksempel Dark Knight full score og kalte det tidenes beste film før de i det hele tatt hadde sett den. Nå da Batman-trilogien endelig er over håper jeg det blir lenge til neste gang, men dessverre er det Nolan som lager Man Of Steel (dvs Superman). Den blir nok å få en del full scores, den også. Og hva med Avengers 2? Tror du det er mange som vil gi den under 8/10? ;)
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes Nolans Batmantrilogi var helt sinnsykt skuffende. Batman Begins (9/10) er helt suveren, The Dark Knight (7/10) er utelukkende underholdende pga. Heath Ledger, og hadde det ikke vært for HL hadde jeg nok trukket tre poeng fra filmen. Men jeg kommer aldri til å se den igjen. The Dark Knight Rises (3/10) var overraskende bra (7ish av 10) frem til slutten, og til tross for en del dritt filmen igjennom (Anna Hathaway, flyet som er det styggeste og dummeste jeg noensinne har sett i en film, alt som var helt forbanna mongo!!! og at det i tillegg er den mest forutsigbare filmene jeg har sett hjalp heller ikke). Det er den absolutt kjipeste slutten jeg noen sinne har sett i en film. Stusselighet til tusen.

 

DarkKnightRises-0712-mdn.jpg

Sykt tøff.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nyeste rykte går på at Joseph Gordow-Lewitt vil dukke opp i Man of Steel etter rulleteksten - som Batman. Det er rimelig bekreftet at Justice League of America kommer i 2015, og selv om Superman sjelden var et "ekte" medlem av JLA har han hatt gjesteopptreden mange ganger, og han dannet supergruppe i Smallville. ("We need a name. Something about justice?") :p Nolan sa lenge at trilogien hans er over, men om JGL dukker opp som Batman i JLA vil det være en direkte kobling til Nolan-filmene uten å kødde med selve trilogien hans. Aner ikke om det er en stor spoiler, men Dark Knight Rises har vært ute lenge, og alle som ikke vil ha spoilere har nok sett den nå.Marvel gjorde jo mye av det samme når de bygget opp til Avengers, så det er ikke utenkelig at DC gjør det samme for å skape hype til JLA. Anyway, det er selvsagt bare et rykte, men det er ikke helt bunnløst. Kan bli spennende å følge utviklingen. :)

 

Edit: Sorry, blandet litt her. Har lest mange av de gamle tegneseriene om JLA, men der var Superman kun en gjest. Men han var faktisk med fra start. Er mer usikker på om han noensinne kom tilbake til JLA eller ikke. Ikke at det har noen betydning i denne sammenhengen.

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...