Jump to content

baguett

Medlemmer
 • Content Count

  2469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

350 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, vet noen om det er mulig å ha systemspråk på engelsk, uten at alle appene (spesielt de norske, f.eks. Coop sin) automatisk blir på engelsk?
 2. Sånn er det når lederne er inkompetente og har dårlig forståelse av framtiden. Det er flaut hvor langt Tesla er forran de andre bilprodusentene.
 3. Den ser ut til å være midt i blinken, tusen takk 😃
 4. Hei, jeg ønsker å kjøpe en lyspære til soverommet, den skal brukes til gradvis vekking om morgenen, så man må altså kunne sette opp tidsstyring på den. Vet noen om en bra pære til dette? Ønsker ikke å bruke en bridge unit. Fordel om man kan ha lysspekter som ligner litt på disse wake-up lights'ene.
 5. Etter oppdatering til 9.1 får jeg (som regel) ikke varsler fra Snapchat lengre. Kun dersom jeg har åpnet snapchat de siste minuttene. Flere som sliter?
 6. Brukte cover tidligere, men har nå gått uten i ca et halvt år, og ikke en ripe i skjermen
 7. Jeg sitter å tenker på hvor vi kunne ha vært, om flere bilprodusenter la inn en større innsats i elbilene sine. Samtidig virker det for meg som at de er naive i at de har ventet så lenge med å satse på elbiler.
 8. Hvem bruker minnekort i telefoner i 2019? Blir for dumt å ha dette som minuskarakter. Du kan få over 500GB, det holder da vitterlig.
 9. På høy tid at dette kommer, egentlig absurd at det ikke har kommet enda. Passord er fortiden
 10. Dashbordet har jo 400 knapper og ser ut som noe fra 2007. Vil ikke kalle det moderne.
 11. HBO har virkelig feilet på streaming, over hele linja.
 12. Jeg tenker at hvis/når vi knekker atom-koden så ser vi tilbake og rister på hodet av all natur som vi ødela for litt ineffektiv vindkraft.
 13. Harr HBO Nordic sporadisk tidligere mens GoT har gått, men denne siste sesongen skal jeg ikke se grøt og bufringsmeldinger. Jeg laster ned 1080p og opplever mye bedre kvalitet enn HBO Nordic noen gang vil levere. Lurer på hvordan HBO sentralt kan gå god for dette. Tidenes mest populære serie blir ødelagt av noe som skal være så enkelt å fikse.
 14. Spørsmålet er, hvor bra er selvkjøringssystemet til EasyMile? Jeg tviler f.eks på at det kan sammenlignes med Tesla og Waymo's systemer (?)
×
×
 • Create New...