Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Youth in Revolt

 

Gikk inn til denne filmen uten særlige forventninger annet enn at jeg synes Michael Cera er en fascinerende type. Youth in Revolt er en "boy meets girl" type film uten å skille seg så veldig ut fra mengen. Cera spiller en jomfru som lager et alter ego for å få en jente til å like ham. Alter egoet er Ceras rake motsetning som fører Cera i klammeri med politiet. Filmen er tidvis morsom og er grei underholdning, dog moderniserer ikke sjangeren noe særlig.

 

6/10

 

Shutter Island

 

Jeg digger Scorsese og har de siste årene fått sansen for Leo Di Caprio. Hvorfor det har tatt så lenge før jeg så denne filmen er et lite mysterium. Skal ikke si for mye om filmens handling da man egentlig burde vite ingenting om Shutter Island før man ser den. Filmen har fått mye pepper pga sin tvist og jeg er enig i at den er gjennomskuelig i løpet av filmen, men det synes jeg egentlig bare er sjarmerende. Ikke klarte jeg å gjette hele tvisten heller. Shutter Island er velregissert og har generelt godt skuespill, men den er ikke Scorsese beste. God underholdning og anbefales på det sterkeste.

 

8/10

 

Upperdog

 

Kjøpte denne for en billig penge på PK i går og så den samme kveld. På coveret er det reklamert med at det er den beste norske filmen på lenge. Vet ikke helt om jeg er enig i dette eller om jeg likte filmen. Var vel i feil sinnsstemning for en slik type film. Likte best historien til nordlendingen som hadde vært i afganistan, mens den asiatiske jenta var en ekstremt kjedelig og lite interessant karakter. Setter karakteren noe lavt da jeg tror jeg må se filmen igjen for å få mer ut av den.

 

5/10

Lenke til kommentar

"en dialog dårligere enn Stars Wars III."

 

Dette går ikke an å si.

Jeg er faktisk enig med deg for en gangs skyld. Maken til søppel skal man lete lenge etter.

Den er da langt verre i episode II.

70 Min Anmeldelse/Analyse av dialoger og plot av Star Wars I

70 Min Anmeldelse/Analyse av dialoger og plot av Star Wars II

 

Bare for å legge det ut der, er synd at RedLetterMedia ikke har lagd review til Star Wars 3, han er en ganske morsom fyr, med god filmkunnskaper og peiling på film produksjon.

 

What is the worst that could happen?

 

Denne filmen er i grunn en dritt film, men jeg lo godt likevel, trodde kombinasjonen med Martin Lawrence og Danny Devito skulle skape en perle, men det ble det ikke.

 

4/10, fordi den fikk meg til le, 2-3 scener av filmen, resten var :hmm:

Lenke til kommentar

The Room

posterc.gif

 

Dette er den dårligste filmen jeg noensinne har sett. Skuespillet er fraværende, idiotiske dialoger, poengløse scener osv. Og hovedrollen er skikkelig creepy. Da mener jeg ikke creepy på en kul måte.

Men merkelig nok er filmen litt fascinerende, fordi den er så gjennomført dårlig. Man skulle neste tro at det var målet, og lage en helt elendig film.

 

2/10

Lenke til kommentar

The Room

posterc.gif

 

Dette er den dårligste filmen jeg noensinne har sett. Skuespillet er fraværende, idiotiske dialoger, poengløse scener osv. Og hovedrollen er skikkelig creepy. Da mener jeg ikke creepy på en kul måte.

Men merkelig nok er filmen litt fascinerende, fordi den er så gjennomført dårlig. Man skulle neste tro at det var målet, og lage en helt elendig film.

 

2/10

Jeg må si jeg lo godt av film-kommentaren på IMDB. Får jo nesten lyst til å se hvor dårlig filmen faktisk er...

Lenke til kommentar

Merkelig at du skulle nevne the Room, Nostalgia Critic lagte akkurat en videoreview av den:

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/25743-the-room

For de som er nysgjerrige på filmen og vil ha seg en god latter.

 

On topic:

 

Spider Man 3

Undervudert film, den er virkelig ikke så dårlig som alle skal ha den til å være. Jeg vet om emo delen, venom sin lille screentime bla bla bla, så lenge den er underholdene så tilgir jeg dette og det er den. Cinematagrofien(hvordan i helvette staver man det?) er helt nydelig, jeg har alltid likt Sam Raimi sin stil.

7/10

Lenke til kommentar

The Time Machine

 

Hvordan har jeg gått glipp av denne filmen?

Jeg har prøvd å fått med meg absolutt alt av science fiction de siste ti årene, men denne perlen har glidd mellom fingrene mine helt ubemerket.

 

Dette er den beste filmen om tidsreising jeg noensinne har sett, og den tørr gå så langt som å visualisere tidsresing på en UTROLIG imponerende og filosofisk måte.

 

Vi snakket om hvordan Blade Runner brøt nye veier for sci fi, og hvordan filmer selv i dag låner fra den. Vel, Time Machine er nok en sånn type film, og både Peter Jackson og James Cameron har kopiert scener fra denne filmen i Ringenes Herre og Avatar. Stargate Atlantis har også kopiert skurken, og flere andre filmer har lånt fra denne.

 

Jeg kunne skrevet en lang sak om hvor genial denne filmen er, men det hadde tatt mye av søvnen jeg trenger i natt. Men anbefaler alle sci-fi fans å se dette mesterverket.

 

Den er basert på boken til H.G Wells, og er faktisk regissert av hans toppoldebarn Simon Wells.

 

Det er store navn bak de visuelle effektene som blant annet Stan Winston, og Industrial Light and Magic.

 

Terningkast 6

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...