Gå til innhold

Man må jo ikke støtte pride.


Anbefalte innlegg

debattklovn skrev (22 timer siden):

Det er dette flesteparten av pride-gjengen ønsker. De ønsker ikke at det skal være rom for kvinner i samfunnet.  

Jepp, godt sagt. 👍

En del av dem vil nærmest utslette homofile, (spesielt) lesbiske osv. også, men i øyeblikket er ødeleggelsen av kvinneidretten det verste.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, debattklovn said:

Det er ikke alt de ønsker..

For den som ikke har brydd seg om å følge med: hva med en kort oppsummering av hva de ønsker?

For eksempel justering av innhold i skolefag? Pedagogikk i barnehager? Nye "biologiske teorier"? Lavere terskel for kirgurgiske forandringer av unge? Få unge til ikke å akseptere kroppen sin?

Endret av lada1
  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
lada1 skrev (5 minutter siden):

For den som ikke har brydd seg om å følge med: hva med en kort oppsummering av hva de ønsker?

For eksempel justering av innhold i skolefag? Pedagogikk i barnehager? Nye "biologiske teorier"? Lavere terskel for kirgurgiske forandringer av unge? Få unge til ikke å akseptere kroppen sin?

Slike ting, ja.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At de er rasshøl fordi de er rasshøl, ikke fordi de er transpersoner? Også, 42% av transpersoner i fengsel, ikke transpersoner i samfunnet som helhet.

Fengsler i enkelte land er temmelig utrygge og inhumane i utgangspunktet. Å endre selve fengselsystemet til noe mer humant vil gjøre tilstandene betydelig tryggere for insatte generelt. Vil også gi mer motivering for rehabilitering, vil jeg tro.

Endret av AtterEnBruker
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg stusset litt ved en artikkel Aftenposten publiserte her forleden; Da pedofile ble tatt inn i varmen.

Grunnen er ikke innholdets svært problematiske karakter, men at det er 40-50 år siden. Man skal ikke anklage noen for handlinger begått av andre, for lenge siden. Det er typisk woke tankegang, hvor man eksempelvis skal bote for at en gammel oldefar var slave-eier, tilhenger av KKK eller Hitler's nazi-regime. I tillegg beklaget Foreningen FRI for at dette finnes i deres historie (noe jeg finner nokså merkelig all den tid dagens medlemmer ikke er ansvarlige for hva andre før dem har sagt/gjort). MEN...

Jeg visste jo at slikt befant seg i denne typen miljøer på 70-ish-tallet, men trodde det var en sær greie hovedsakelig blant noen franske "intellektuelle". Så viste det seg at lignende greier også fantes i Norge på den tiden, men dette er åpenbart ikke enden på visa:

Mange vet adskillig mer om Pedofil gruppe enn de vil ut med, ikke bare i homobevegelsen :

FRI beklager riktignok, men dette er historie, og vår sti er ren. I tre måneder har jeg forsket i det samme materialet som Pål Vegard Hagesæther har hentet sin artikkel fra, og jeg har tilbrakt en uke ved Skeivt arkiv i Bergen. Historien rommer mer enn en enkeltstående hendelse fra 1982, med langt flere involverte enn to ledere på villspor.

Har homobevegelsen bidratt til overgrep? spør Hagesæther i sin oppfølgingsartikkel. Kjell Erik Øie, en mektig Ap-mann, svarer et rungende nei. Det er også en påfallende taushet i de homofile miljøene. Hagesæther setter bjella på daværende leder i Forbundet (DnF-48) Geir Hagland. Mannen som ikke greide å slette sine spor, for ellers er alle bevis renset bort.

Det er paradoksalt nok NAFP (Norsk arbeidsgruppe for pedofile) som selv har gjort denne avsløringen mulig. Stoffet har ligget ute siden 2007, og flere dokumenter ble lagt ut i 2010. Kim Friele døde i 2021, uten å noen gang å bli konfrontert av de som visste.

Med homodronningen ute skal historien skrives om. Men hun var ikke alene, og det meste av det hun drev med i spørsmålet om barns seksuelle frigjøring og pedofiles ditto kamp, ble drevet frem i full åpenhet. Det var først da Aktuell rapport stilte spørsmål ved Forbundet og Kims dømmekraft, at motreaksjonene kom. Så smalt lokket igjen, og alle spor ble slettet.

På hjemmesiden til Skeivt Arkiv skriver professor Tone Hellesund dette om Soperliga´n, som sprang ut av Forbundet på 1970-tallet: «Som en gimmick satte Soperligaen 12 år som nedre aldersgrense. Dette skapte stor oppstandelse.»

Det virker som Hellesund tar for god fisk at dette kun var et morsomt påfunn. Det er ingen kritisk distanse. I Bergen fant jeg et blad med en festlig forside av en mann i kvinneklær, stilt ut for besøkende. Det var Soperliga´ns eget magasin, Supergutt. Displayet er ment for å vise mangfoldet i homobevegelsen. Jeg blar i sidene og finner det samme innholdet som jeg fant i Fritt Fram (FF), Forbundets magasin. Soperliga´n har sågar en artikkel med den talende tittelen: «Strategier for pedofil frigjøring».

Dersom hensikten er å vise festlige normoverskridelser, hvorfor har ikke Hellesund og Skeivt Arkiv bidratt til avsløring av nettopp den delen av historien som alle nå ser ut til å skamme seg over og ta avstand fra?

Mennene bak Soperliga´n tok med seg en ideologi som de selv hadde vært med å dyrke frem i Forbundet. En av stifterne var også redaktør av FF og leder – før Geir Hagland. Avdøde Claus Drecker var den som for første gang i Forbundets historie promoterte pedofili. Artikkelen står i FF i 1978, fire år før Pedofil Gruppe ble tuppet ut til kollektiv fordømmelse. Jeg har bladd meg gjennom alle tilgjengelige homomagasiner fra denne fireårsperioden. Jeg har ikke funnet ett eneste motinnlegg.

Å anerkjenne barnets rett til et sexliv var parolen... Målet var å senke den seksuelle lavalderen, slik at barnet fikk sin rettmessige plass i frigjøringsprosjektet. Flipsiden? At homofile menn som likte gutter i puberteten (12 år+), skulle ha fri tilgang.

Nylig ble det skrevet om: Outrage over WHO advice on sexuality for infants.

Dette er åpenbart i bevegelse i denne typen miljø for tiden. Logikken er innlysende. Man skal innlæres allerede fra barnehage- og skole alder : 

Barn kan ha behov for å bli fortalt hvordan de kan onanere mer hensiktsmessig, og grensen for seksuell lek er om barnet deltar frivillig, forteller utdanningsnytt. La barna utforske sin seksualitet i barnehagen.. Hvis to barn på tre år har kledd seg nakne, holder rundt hverandre og forteller at de skal lage et søsken, vil det være en del av en sunn seksuell utvikling, skriver de bl.a. 

..gjennom Rosa kompetanse tilbyr FRI, i henhold til seg selv, «faglig bistand og undervisning om kjønns- og seksualitetsmangfold til skole- og barnehagesektoren». FRI vil ikke vise innholdet fra barnehagekursene, ei heller fra skolekurset.. – Det er ikke bare meningsløst; det er også et giftig budskap, sier barnelege og forsker Pål Surén, om FRIs undervisningsopplegg.. Surén mener det er spesielt at man lar en aktivistorganisasjon ta ansvar for denne undervisningen uten kvalitetssikring fra akademiske institusjoner. Et slikt valg forutsetter, ifølge Surén, en antagelse om at FRI har et uproblematisk syn på seksualitet og kjønn.

 

Aftenpostens første artikkel; da pedofile ble tatt inn i varmen, åpner slik:


Han var en snill helsearbeider i 40-årene.

De to brødrene på 8 og 11 år hadde truffet ham på stranden gjennom en lekekamerat. Snart ble Jørn Frode Holtet og lillebroren hyppige gjester i sommerhuset hans ved sjøen. Helsearbeideren hentet dem hjemme i Oslo i bilen sin, vanligvis i helgene. Foreldrene trodde brødrene var ute og lekte.

I sommerhuset pleide de å grille og dra på båttur. Etterpå ble guttene med i kjelleren. Der fantes en badstu og en TV. Helsearbeideren viste dem pornofilmer mens han onanerte.

Iblant dro minstemann på besøk alene. Helsearbeideren masturberte gutten og fikk gutten til å utføre seksuelle handlinger sammen med andre barn, mens han filmet. Materialet dukket senere opp i et pedofilt miljø i Belgia.

Da dette skjedde, tidlig på 1980-tallet, tenkte ikke brødrene at de ble utsatt for grove overgrep. De fikk lommepenger av helsearbeideren, før han kjørte dem hjem igjen.. Guttene visste ingenting om det da, men de var ikke de eneste barna som ble tatt med til sommerhuset. Helsearbeideren var med i en forening med mange likesinnede.

La det være klart: Et barn kan ikke gi et meningsfullt samtykke. Derfor kan man heller ikke sette grensen for "seksuell lek" ved om barnet deltar frivillig. Det er forsøkt lenge å bli kvitt seksuell lavalder og samtykke-lovgivning for mindreårige. Kultureliten i Frankrike kjempet for dette på 70-tallet.

I kunstnermiljø ble det sett som nesten normalt. Nesten som om kunstnere hadde rett til slikt, rett til å sette seg selv over loven, sier Vanessa Springora. I årene etter 1968-opprøret tok flere franske intellektuelle, som Jean Paul Sartre og Simone de Beauvoir, til orde for å oppheve den seksuelle lavalder og avkriminalisere pedofili. De protesterte mot det «gammeldagse og besteborgerlige synet» om at barn ikke kan ha noen seksuell glede.

Senere ble bl.a. Foucault en av de fremste eksponentene for utviklingen av skeiv teori.

Jeg har vært del av LHBT-kulturen siden jeg var 17 år og har litt av hvert å fortelle om såkalt «skeiv» kultur, skriver Tonje Gjevjon:

Jeg har sett voksne homofile menn ta kontakt med unge gutteprostituerte på steder der avtaler om kjøp og salg av seksuelle handlinger finner sted, og jeg har snakket med unge menn som opplever å være ganske så skadet av det de har vært utsatt for som gutteprostituerte i det skeive miljøet .Jeg har blant annet snakket med gutteprostituerte som «holdt til» på Østbanen og observert prostituerte unge menn/gutter på London Pub. Og jeg har sakket med badevakter som forteller at deres hovedanliggende var å passe på at voksne menn ikke forgrep seg på gutter på offentlige bad.

Ingen ledere i Foreningen Fri eller LLH, som de het før, tok eller tar tak i denne kulturen. Hvorfor ikke?

Kjøp av seksuelle handlinger fra unge gutteprostituerte, grooming og skeive organisasjoners kamp for økt tilgang til andres kropper (via prostitusjon, surrogati) har fått pågå uten at noen virker å bry seg nok til å sette det på dagsorden. Hvis ikke dette er mangel på omsorg og feilslått toleranse så vet ikke jeg.

Hvor ellers ville en slik kultur blitt fredet?

Hadde samme kultur blitt oppdaget i en kristen menighet ville alarmen gått og media og politikere vært på. Det jeg frykter er at mangelen på interesse for å undersøke og skrive om dette handler om at man da må rette søkelyset på skeiv kultur og at det ikke er like attraktivt som å peke på kvinner, lesbiske, kristne eller hele befolkningen og hevde det er vi som er problemet.

Medias og skeive organisasjoners beskyttelse av en kultur preget av sosial kontroll og forherligelse av prostitusjon har bidratt til konservering av en kultur som i alle andre miljøer enn i det skeive blir løftet opp i lyset og kritisert.

Om «skeive» og skeive organisasjoner hevder at deres moral, levesett, dagsorden, organisasjonskultur, kvinnesyn, «normbryting», menneskesyn og forhold til seksualitet og kropp er unntatt kritikk så tar de feil. Selvfølgelig skal vi kunne kritisere LHBTQI+ kultur og levesett. Noe annet ville vært diskriminerende.

Her er det også verdt å nevne denne.

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Florida på riktig vei som alltid. Vanskeliggjør skadende transbehandlinger
https://wusfnews.wusf.usf.edu/health-news-florida/2023-09-01/federal-judge-wont-block-florida-trans-treatment-law

En mannlig syklist eneste idrettsutøveren på Vogues kvinneliste. Ikke overraskende
https://nypost.com/2023/08/29/vogue-names-trans-cyclist-the-only-athlete-on-25-powerhouse-women-list/

Mannlig styrkeløfter som tror han er en kvinne konkurrerer i kvinneklassen og vinner med 200 kg over nærmeste konkurrent
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12412835/Female-powerlifter-rails-against-trans-competitor-Anne-Andres.html

MSM og woke-gjengen sliter fortsatt med å forstå at fedre ikke har anlegg og mulighet for å bli gravide
https://www.msn.com/en-us/health/other/trans-father-got-pregnant-after-a-one-night-stand-during-a-transition-in-2020/ar-AA1ghiu6

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Fustasjeopphengsforkobling skrev (6 timer siden):

Jeg stusset litt ved en artikkel Aftenposten publiserte her forleden; Da pedofile ble tatt inn i varmen.

Grunnen er ikke innholdets svært problematiske karakter, men at det er 40-50 år siden. Man skal ikke anklage noen for handlinger begått av andre, for lenge siden. Det er typisk woke tankegang, hvor man eksempelvis skal bote for at en gammel oldefar var slave-eier, tilhenger av KKK eller Hitler's nazi-regime. I tillegg beklaget Foreningen FRI for at dette finnes i deres historie (noe jeg finner nokså merkelig all den tid dagens medlemmer ikke er ansvarlige for hva andre før dem har sagt/gjort). MEN...

Jeg visste jo at slikt befant seg i denne typen miljøer på 70-ish-tallet, men trodde det var en sær greie hovedsakelig blant noen franske "intellektuelle". Så viste det seg at lignende greier også fantes i Norge på den tiden, men dette er åpenbart ikke enden på visa:

Mange vet adskillig mer om Pedofil gruppe enn de vil ut med, ikke bare i homobevegelsen :

FRI beklager riktignok, men dette er historie, og vår sti er ren. I tre måneder har jeg forsket i det samme materialet som Pål Vegard Hagesæther har hentet sin artikkel fra, og jeg har tilbrakt en uke ved Skeivt arkiv i Bergen. Historien rommer mer enn en enkeltstående hendelse fra 1982, med langt flere involverte enn to ledere på villspor.

Har homobevegelsen bidratt til overgrep? spør Hagesæther i sin oppfølgingsartikkel. Kjell Erik Øie, en mektig Ap-mann, svarer et rungende nei. Det er også en påfallende taushet i de homofile miljøene. Hagesæther setter bjella på daværende leder i Forbundet (DnF-48) Geir Hagland. Mannen som ikke greide å slette sine spor, for ellers er alle bevis renset bort.

Det er paradoksalt nok NAFP (Norsk arbeidsgruppe for pedofile) som selv har gjort denne avsløringen mulig. Stoffet har ligget ute siden 2007, og flere dokumenter ble lagt ut i 2010. Kim Friele døde i 2021, uten å noen gang å bli konfrontert av de som visste.

Med homodronningen ute skal historien skrives om. Men hun var ikke alene, og det meste av det hun drev med i spørsmålet om barns seksuelle frigjøring og pedofiles ditto kamp, ble drevet frem i full åpenhet. Det var først da Aktuell rapport stilte spørsmål ved Forbundet og Kims dømmekraft, at motreaksjonene kom. Så smalt lokket igjen, og alle spor ble slettet.

På hjemmesiden til Skeivt Arkiv skriver professor Tone Hellesund dette om Soperliga´n, som sprang ut av Forbundet på 1970-tallet: «Som en gimmick satte Soperligaen 12 år som nedre aldersgrense. Dette skapte stor oppstandelse.»

Det virker som Hellesund tar for god fisk at dette kun var et morsomt påfunn. Det er ingen kritisk distanse. I Bergen fant jeg et blad med en festlig forside av en mann i kvinneklær, stilt ut for besøkende. Det var Soperliga´ns eget magasin, Supergutt. Displayet er ment for å vise mangfoldet i homobevegelsen. Jeg blar i sidene og finner det samme innholdet som jeg fant i Fritt Fram (FF), Forbundets magasin. Soperliga´n har sågar en artikkel med den talende tittelen: «Strategier for pedofil frigjøring».

Dersom hensikten er å vise festlige normoverskridelser, hvorfor har ikke Hellesund og Skeivt Arkiv bidratt til avsløring av nettopp den delen av historien som alle nå ser ut til å skamme seg over og ta avstand fra?

Mennene bak Soperliga´n tok med seg en ideologi som de selv hadde vært med å dyrke frem i Forbundet. En av stifterne var også redaktør av FF og leder – før Geir Hagland. Avdøde Claus Drecker var den som for første gang i Forbundets historie promoterte pedofili. Artikkelen står i FF i 1978, fire år før Pedofil Gruppe ble tuppet ut til kollektiv fordømmelse. Jeg har bladd meg gjennom alle tilgjengelige homomagasiner fra denne fireårsperioden. Jeg har ikke funnet ett eneste motinnlegg.

Å anerkjenne barnets rett til et sexliv var parolen... Målet var å senke den seksuelle lavalderen, slik at barnet fikk sin rettmessige plass i frigjøringsprosjektet. Flipsiden? At homofile menn som likte gutter i puberteten (12 år+), skulle ha fri tilgang.

Nylig ble det skrevet om: Outrage over WHO advice on sexuality for infants.

Dette er åpenbart i bevegelse i denne typen miljø for tiden. Logikken er innlysende. Man skal innlæres allerede fra barnehage- og skole alder : 

Barn kan ha behov for å bli fortalt hvordan de kan onanere mer hensiktsmessig, og grensen for seksuell lek er om barnet deltar frivillig, forteller utdanningsnytt. La barna utforske sin seksualitet i barnehagen.. Hvis to barn på tre år har kledd seg nakne, holder rundt hverandre og forteller at de skal lage et søsken, vil det være en del av en sunn seksuell utvikling, skriver de bl.a.

 

Aftenpostens første artikkel; da pedofile ble tatt inn i varmen, åpner slik:


Han var en snill helsearbeider i 40-årene.

De to brødrene på 8 og 11 år hadde truffet ham på stranden gjennom en lekekamerat. Snart ble Jørn Frode Holtet og lillebroren hyppige gjester i sommerhuset hans ved sjøen. Helsearbeideren hentet dem hjemme i Oslo i bilen sin, vanligvis i helgene. Foreldrene trodde brødrene var ute og lekte.

I sommerhuset pleide de å grille og dra på båttur. Etterpå ble guttene med i kjelleren. Der fantes en badstu og en TV. Helsearbeideren viste dem pornofilmer mens han onanerte.

Iblant dro minstemann på besøk alene. Helsearbeideren masturberte gutten og fikk gutten til å utføre seksuelle handlinger sammen med andre barn, mens han filmet. Materialet dukket senere opp i et pedofilt miljø i Belgia.

Da dette skjedde, tidlig på 1980-tallet, tenkte ikke brødrene at de ble utsatt for grove overgrep. De fikk lommepenger av helsearbeideren, før han kjørte dem hjem igjen.. Guttene visste ingenting om det da, men de var ikke de eneste barna som ble tatt med til sommerhuset. Helsearbeideren var med i en forening med mange likesinnede.

La det være klart: Et barn kan ikke gi et meningsfullt samtykke. Derfor kan man heller ikke sette grensen for "seksuell lek" ved om barnet deltar frivillig. Det er forsøkt lenge å bli kvitt seksuell lavalder og samtykke-lovgivning for mindreårige. Kultureliten i Frankrike kjempet for dette på 70-tallet.

I kunstnermiljø ble det sett som nesten normalt. Nesten som om kunstnere hadde rett til slikt, rett til å sette seg selv over loven, sier Vanessa Springora. I årene etter 1968-opprøret tok flere franske intellektuelle, som Jean Paul Sartre og Simone de Beauvoir, til orde for å oppheve den seksuelle lavalder og avkriminalisere pedofili. De protesterte mot det «gammeldagse og besteborgerlige synet» om at barn ikke kan ha noen seksuell glede.

Senere ble bl.a. Foucault en av de fremste eksponentene for utviklingen av skeiv teori.

Jeg har vært del av LHBT-kulturen siden jeg var 17 år og har litt av hvert å fortelle om såkalt «skeiv» kultur, skriver Tonje Gjevjon:

Jeg har sett voksne homofile menn ta kontakt med unge gutteprostituerte på steder der avtaler om kjøp og salg av seksuelle handlinger finner sted, og jeg har snakket med unge menn som opplever å være ganske så skadet av det de har vært utsatt for som gutteprostituerte i det skeive miljøet .Jeg har blant annet snakket med gutteprostituerte som «holdt til» på Østbanen og observert prostituerte unge menn/gutter på London Pub. Og jeg har sakket med badevakter som forteller at deres hovedanliggende var å passe på at voksne menn ikke forgrep seg på gutter på offentlige bad.

Ingen ledere i Foreningen Fri eller LLH, som de het før, tok eller tar tak i denne kulturen. Hvorfor ikke?

Kjøp av seksuelle handlinger fra unge gutteprostituerte, grooming og skeive organisasjoners kamp for økt tilgang til andres kropper (via prostitusjon, surrogati) har fått pågå uten at noen virker å bry seg nok til å sette det på dagsorden. Hvis ikke dette er mangel på omsorg og feilslått toleranse så vet ikke jeg.

Hvor ellers ville en slik kultur blitt fredet?

Hadde samme kultur blitt oppdaget i en kristen menighet ville alarmen gått og media og politikere vært på. Det jeg frykter er at mangelen på interesse for å undersøke og skrive om dette handler om at man da må rette søkelyset på skeiv kultur og at det ikke er like attraktivt som å peke på kvinner, lesbiske, kristne eller hele befolkningen og hevde det er vi som er problemet.

Medias og skeive organisasjoners beskyttelse av en kultur preget av sosial kontroll og forherligelse av prostitusjon har bidratt til konservering av en kultur som i alle andre miljøer enn i det skeive blir løftet opp i lyset og kritisert.

Om «skeive» og skeive organisasjoner hevder at deres moral, levesett, dagsorden, organisasjonskultur, kvinnesyn, «normbryting», menneskesyn og forhold til seksualitet og kropp er unntatt kritikk så tar de feil. Selvfølgelig skal vi kunne kritisere LHBTQI+ kultur og levesett. Noe annet ville vært diskriminerende.

Her er det også verdt å nevne denne.

Håper mange her leser dette, dette er VIKTIG informasjon!

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Entern skrev (På 6.9.2023 den 0.54):

Håper mange her leser dette, dette er VIKTIG informasjon!

Håper like mange ser den nye dokumentaren fra SVT i 3 deler (Transkriget):

Del 1:

Aldrig tidigare har så många sökt sig till transvården som nu och barn får fortfarande pubertetsstoppande hormoner utskrivna på landets transkliniker - trots att experter slagit fast att behandlingen saknar vetenskapligt stöd. Hur kan vård och vetenskap hamna så långt ifrån varandra?

Del 2:

Vad är det som gör att allt fler och allt yngre personer söker sig till transvården? Träffa patienterna som varit i vården och ångrat sig. Och hör läkare och forskare om vilka orsaker som kan ligga bakom ökningen.

Del 3:

Många menar att en förändring av könstillhörighetslagen skulle leda till ett minskat lidande för transpersoner. Kritikerna menar å sin sida att det kan leda fler personer in i en transvård som ger livslånga konsekvenser. Vem har rätt och vem har fel?

Her har de også fått inn godeste Helen Joyce.

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

National Health Service i England er i fritt fall. Tror at menn kan bli gravide. Mener det er transfobisk å spørre en pasient om navn.

Hvordan er det forenlig med god medisin å hevde at are you really a man or a woman er et upassende spørsmål å stille en pasient? Leger og sykepleiere må tross alt vite kjønnet for å kunne administere viktige medisiner som er kjønnsspesifikke. 
Noen medisiner er egnet å gi menn men bør ikke gis kvinner og vice versa. 
Forvirring rundt kjønn på sykehuset og spørsmålsnekt skaper livsfarlige situasjoner for pasienter


Men følelser til snøflak er viktigere for pride-gjengen. 

 

The poster includes guidelines that states that 'What is your name?' is 'inappropriate'

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (12 timer siden):

National Health Service i England er i fritt fall. Tror at menn kan bli gravide. Mener det er transfobisk å spørre en pasient om navn.

Hvordan er det forenlig med god medisin å hevde at are you really a man or a woman er et upassende spørsmål å stille en pasient? Leger og sykepleiere må tross alt vite kjønnet for å kunne administere viktige medisiner som er kjønnsspesifikke. 
Noen medisiner er egnet å gi menn men bør ikke gis kvinner og vice versa. 
Forvirring rundt kjønn på sykehuset og spørsmålsnekt skaper livsfarlige situasjoner for pasienter


Men følelser til snøflak er viktigere for pride-gjengen. 

 

The poster includes guidelines that states that 'What is your name?' is 'inappropriate'

Ingenting på det papiret var skrevet av legepersonnell.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
On 8/27/2023 at 8:24 AM, Entern said:

Jepp, godt sagt. 👍

En del av dem vil nærmest utslette homofile, (spesielt) lesbiske osv. også, men i øyeblikket er ødeleggelsen av kvinneidretten det verste.

Vil utslette de som er bi og. Til og med de som ikke vil date trans personer. 

Fordi det å ha "kjønnsorgan preferanser" er "transfobisk". Men nå har folk fått nok av denna kult ideologien. Du kan ikke putte et lokk over sannheten lenge. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12514799/gender-dysphoria-sex-change-surgery-suing-doctors.html
 

Quote

At 16 I was diagnosed with gender dysphoria in under an HOUR and given sex change surgery after just two appointments... I'm suing the doctors who permanently mutilated me

  • Luka Hein was given the operation at 16 and claims it's left her with daily pain
  •  She has since decided to 'detransition' and live as a woman
  • READ MORE: Detransitioner who had her breasts removed is having boob job

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/abE73M/kulturhuset-stopper-arrangement-foeler-oss-ikke-velkommen-til-aa-snakke-aapent

Kulturhuset i Oslo krever "motstemmer", altså en transperson som motstemme eller moderator (!), for at detrans-personer skal kunne fortelle sin historie. Er jo ganske åpenbart hvilken side som har makt her, og som til de grader misbruker denne. Nå vet ikke jeg hva de er redde for, at ungdommer som er usikre på egen kjønnsidentitet, skulle bli usikker på sin usikkerhet og gjøre det rasjonelle valget å vente litt til med hormoner og kirurgi, til man eventuelt kjenner seg mer sikker? Jeg vet ikke eksakt hvem som styrer og hvem som trekker i trådene her, men åpenbart noen som har misforstått totalt hva inkludering, åpenhet og toleranse står for. Det er jo heller ikke gitt at begge detrans-personene er mot transisjon, men det er heller en kritikk av prosessene som leder opp mot transisjon.

Emilie Köhler har til Folkeopplysningen (episoden "Trans" på NRK, anbefales på det sterkeste) uttalt seg kritisk til miljøet hun var en del av, hvor hun beskriver de negative sosiale konsekvensene en reversert transisjonen medførte.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...