Gå til innhold

Vipps i terminal legges ned


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den ene gangen jeg hadde hatt bruk for Vipps fordi jeg glemte lommeboka hjemme en tidlig morgen før jobb så var det selvfølgelig på Spar hvor de ikke hadde/har Vipps i verken selvbetjent eller betjent kasse. Hadde heldigvis fra gammelt av noen femhundrelapper gjemt bak Dbrand-mobildekselet som jeg kunne bruke i betjent kasse så frokosten var reddet.. Har Gpay satt opp på mobilene, men aldri prøvd de da jeg av gammel vane bare tapper fysisk kort..

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (9 timer siden):

Enig! Apple Pay (eller Google Pay) er for meg uendelig mye mer behagelig enn bankkort. Bare synd at de fleste bankene er så kjipe og ikke støtter Apple Pay. Vurderer å teste ut Curve, som gjør at man da kan mer fritt velge bank. Betaler sjeldent med klokka, da scannerne ligger veldig rart til ofte, letter å bare strekke ut telefonen.

Vipps i terminalen har jeg brukt en gang, men det var mye mer tungvindt enn NFC. Vipps er perfekt til venneoverføring, og gjør det også lett å betale på nett. I butikk er det bare verre.

Er ikke mange av disse bankene Vipps-banker som bare fant på en årsak til å ikke slippe til en konkurrent? DnB og Sparebanken er ihvertfall i den kategorien.
 

Vurderer faktisk å bytte bare pga dette da jeg i dag har Google pay støtte når jeg har android telefon og må bruke en annen bank enn dagligbanken når jeg har iPhone.. Hadde vært bedre å valgt en bank som støtter begge deler. 

Lenke til kommentar
minim skrev (1 time siden):

Er ikke mange av disse bankene Vipps-banker som bare fant på en årsak til å ikke slippe til en konkurrent? DnB og Sparebanken er ihvertfall i den kategorien.

Det er gjengen som er investert i Vipps som har stoppet det meste ja. DnB og SpareBank 1 verstingene. De er furten fordi de ikke får lov å bruke iPhone sin NFC chip til å betale. Da hadde de kun brukt Vipps på samme måte som Apple Pay, men garantert fortsatt nektet å slippe til Apple Pay. Jeg legger all skyld på DnB og SpareBank 1 her. Om de synes iPhone for låst ned så får de ta det opp med EU eller noen andre som har makt til å tvinge Apple til å åpne det opp. 

I mellomtiden kunne de valgt å støtte Apple Pay, hvis de faktisk brydde seg om kundene sine. Det gjør de ikke, det er kun pengene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...