Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Finne dame fra Japan?


Gjest 8c231...c8d

Anbefalte innlegg

Gjest 8c231...c8d

Det har vært diskutert endel her på forumet rundt det å finne seg en dame fra Asia.
Filippinene, Sør-Korea, Kina har vært diskutert i flere tråder.

Jeg vil gjerne spørre om noen har hatt erfaring med damer fra Japan?

Jeg har hørt og fått råd (av en fra Kina) om at kinesiske damer er veldig krevende, kravstore og at dem krever flere feriereiser i året, og at Japanske damer er mye snillere.

https://www.doves-of-love.com/no/asiatiske-kvinner/japanske-kvinner/

https://www.japancupid.com

Jeg har interesse for å reise til Japan til sommeren, så derfor spør jeg om noen her har erfaring med Japanske damer.
Jeg tenkte å prøve å finne ei å bli kjent med fra Japan som jeg kan treffe når jeg reiser dit.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest bc87c...630

Slike internasjonale nettdating-sider er stort sett kun en eneste stor scam.

Reiser du til Thailand og tilsvarende land kan du velge å vrake - ikke fordi "du er du" - men fordi du har et rødt pass som er synonymt med trygghet og en vei ut av fattigdom. Satt på spissen. 

Japan er et høykostland. Der nytter det ikke å lokke med vestlig standard og rikdom. Det har de allerede. Derfor må du date på normal måte, det er ikke bare å "finne seg noen". Svært få snakker engelsk. Dessuten er ikke utlendinger spesielt ettertraktet for Japanske damer. Kulturforskjellene er dessuten så milevis fra Norge som du kommer.

Dette her er bare fantasivrøvl uten rot i virkeligheten. Har du i det hele tatt besøkt Japan? Eller er det kun jav-porn som har fått deg interessert? Hvordan skal denne japanske damen komme hit til Norge da? Det å få noen fra Japan til å snakke Norsk, bryte med egen kultur, integrere seg i Norge - kun fordi du ønsker det. Da må du nok ha en x-faktor uten like. 

Anonymous poster hash: bc87c...630

Lenke til kommentar
1 hour ago, Guest 8c231...c8d said:

Jeg har interesse for å reise til Japan til sommeren, så derfor spør jeg om noen her har erfaring med Japanske damer.

Prøv nogen av de barer som frekventeres av utlendinger og såkaldte "gaijin hunters" (lokal betegnelse for japanske kvinner som leter etter en utenlandsk (vestlig) mann).  Det er nok beste mulighet. 

Det er generelt veldig vanskelig å få kontakt med dem ellers i samfunnet og de fleste er litt redd for utlendinge; generelt finnes der en del xenofobi i Japan og det har etter sigende ikke blitt bedre etter pandemien.  

Eneste andre stedet jeg fikk til en skikkelig prat var på et slott der en som agerte frivillig guide tok kontakt og tilbød å være min guide for dagen.  Jeg var veldig skeptisk da jeg mest har lyst å gå rundt på egen hånd, men jeg sa ja, og det ble en halv dag i hendes selskap og et av høydepunktene på turen (det var utelukkende prating / kulturel utveksling, hun var pensjonist, så ikke noe "moro" der - bare så det er sagt). 

Japan er artig å besøke og mye lettere nå enn for 10-20 år siden, men det er fortsatt vanskelig å finne nogen som er god i engelsk.

Istedet for dating-sider, som særlig for menn er 99,9% scams, prøv heller nogen "lær deg japansk"-sider der du kan finne nogen som kan hjelpe deg å lære litt japansk samtidig som du hjelper de i engelsk.  Jeg har ikke prøvd det, men overveier det til neste gang, dog igjen, primært for å lære litt mer av språket.  

Endret av tigerdyr
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest bc87c...630 skrev (11 timer siden):

Dessuten er ikke utlendinger spesielt ettertraktet for Japanske damer. Kulturforskjellene er dessuten så milevis fra Norge som du kommer.

Dette stemmer. Undersøkelser viser at japanere foretrekker andre japanere. Og det er litt tabu å finne seg noen fra et annet land. Vet om en som har dame fra Japan. Man må være forberedt på at familien kan ha innsigelser mot forholdet, og man bør være seriøs med sine intensjoner.

Lenke til kommentar

Ja, Japan er et veldig monokulturelt land. Og hvis du trodde Norge var opptatt av sin egen kultur, så er Japan vår overmann så det holder. Både Japan og Sør-korea er like i så måte.
Japan er et isolert samfunn, kulturelt sett, så de er veldig skeptiske til fremmede. Bare det å leie en bolig i Japan er vanskelig, da mange ikke leier ut til utlendinger. De har mye fordommer, både negative og positive(som fremdeles er fordommer) til utlendinger.

Du må påregne å lære japansk, selv om den yngre befolkningen kan litt engelsk så er mange for redde for å snakke engelsk, og det kan være med å opprettholde språkbarrieren.
Og som nevnt tidligere, Japan er et velutviklet og rikt samfunn i likhet med Norge, så en "hentebrud" er ikke spesielt realistisk. Du må regne med å flytte dit, hvis du skulle finne kjærligheten, få japanske kvinner ønsker å bo lenge utenfor Japan. Kulturforskjeller og hjemlengselen blir for mye for mange.

Jeg jobbet sammen med en japansk dame, som har bodd i norge i mange år. Men hun er utypisk japansk, veldig utadvent og verdensvant.

Endret av Uderzo
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest 1b747...440
11 hours ago, Musefella said:

Selv i Thailand så begynner det å bli vanskelig, enklest på Filipinene

Og det spiller stor rolle hvor i thailand damen er fra. De aller fleste i Norge, kommer fra Loei i Thailand (nord øst), det fattigste dritstedet som finnes der. Stedet var ikke engang endel av thailand i starten, så kulturen er også litt annerledes. Nesten alle damer som jobber som barjente i thailand er fra Loei området.


Min dame kom nord vest i Thailand, og hun med hele familien var veldig skeptisk til meg, selv når vi giftet oss var det mye motstand fra spesielt moren. Damen selv var heller ikke så enkel å vinne over, som for meg var ganske overraskende.
Familien så på turister som flyr over alle i thailand, og driter ned på dem.

Anonymous poster hash: 1b747...440

Lenke til kommentar

Enig med flere over. Dama mi er japansk. Men hun snakker da veldig god engelsk og flere andre språk. Det største problemet du står overfor er språkbarriere og kulturforskjeller. Japanske kvinner har i min erfaring ingenting imot hvite menn, men de er svært bekymret for forskjeller i språk og kultur. Særlig om de er ute etter å stifte familie.

EDIT: Må dog si meg uenig i at japanere er rasistiske. Jeg tror det beror på misforståelser. Japanere er ekstremt positive til f.eks barn som er halvt-japanske og halvt-hvite. Kanskje fordi de ser mer ut som anime-karakterer? Men Japan har lenge vært monokulturelt og homogenisk, og tradisjon sitter fortsatt dypt. Hvis du snakker selv noen få fraser med japansk, så blir de kjempeimponert. Men det er ikke nok til å starte et forhold til en person som ikke snakker engelsk.

Endret av Brother Ursus
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du har større sjans for å få napp på en japansk dame ved å besøke den japanske ambassaden og sjekke opp damer der. Oddsen er utrolig liten for å finne noen i Japan og hente med seg hjem på linje med Thaidamer.

Drar du på sjekkern i Norge kan du med fordel se på merkedager som 11. februar (nasjonaldag) og 23. feburar (keiserens fødsesdag). Kan tenkes at det er noe som skjer i diverse japanske samhold i Norge.

Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (3 minutter siden):

Det største problemet du står overfor er språkbarriere og kulturforskjeller.

Ja.

Det er mye mer krevende å være sammen med en som er ny i Norge, snakker et annet språk og har en annen kultur. Uavhengig av om det blir filippinsk, thailandsk eller japansk.

-  Hun snakker gjennom deg når hun ikke kan norsk. Du må være tolk og ordne papirer for henne.

 - Flere misforståelser i det daglige

 - Du må være tålmodig og hjelpsom.

Altså, minst like viktig at du er snill som at hun er det.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 8c231...c8d
Brother Ursus skrev (15 minutter siden):

Enig med flere over. Dama mi er japansk. Men hun snakker da veldig god engelsk og flere andre språk. Det største problemet du står overfor er språkbarriere og kulturforskjeller. Japanske kvinner har i min erfaring ingenting imot hvite menn, men de er svært bekymret for forskjeller i språk og kultur. Særlig om de er ute etter å stifte familie.

Traff du henne i Norge? Hva gjorde du for å kapre henne?

Jeg har tenkt å reise på ferie til Japan, muligens Tokyo. Da kunne jeg tenkt å først finne ei å chatte med online i noen månder og så treffe henne der.

Jeg er helt i mot den der kulturen med hentebrud (uansett hvilket land). Det som er viktig for meg hvis jeg får truffet på en dame jeg liker der fra Japan, er om hun får seg arbeid her i Norge og flytter hit på arbeidsvisa. Da kan man date, være i forhold, og hun får prøvd seg om hun liker å bo her.

Det virker uansett hvilket land det er fra, Kina, Korea, Japan, Thailand, så er det mest for økonomisk vinning at dem ønsker seg hit, og kjærlighet er andreprioritet eller en "bonus" på et bedre liv.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Lenke til kommentar
Gjest 8c231...c8d
Subara skrev (1 minutt siden):

Ja.

Det er mye mer krevende å være sammen med en som er ny i Norge, snakker et annet språk og har en annen kultur. Uavhengig av om det blir filippinsk, thailandsk eller japansk.

Det er sant, men om man selv liker den kulturen gjør det vel kanskje mye enklere.
Hvis man liker Japansk kultur, og Japansk mat, tror jeg det muligens vil være enklere å være sammen med en dame fra Japan.
Man får vel da mye mindre kulturkollisjon, for din del i alle fall. For henne så er det kanskje nokså viktig at hun liker Norsk natur, kultur, mat, etc.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Lenke til kommentar
Gjest 8c231...c8d

Hvis alt jeg ønsket meg var en hentebrud, så tror jeg Thailand, Indonesia hadde vært mye enklere for meg.
Jeg vil jo også gifte meg inn i den kulturen, og da er det viktig man liker den kulturen.

Jeg synes Nord-øst Asiatere (Kina, Korea, Japan) har veldig flotte kvinner (utseendemessig). De tar veldig godt vare på seg selv og kroppen sin. De fleste er også ikke så mørk i huden som de fleste Sør-Asiatere (Thailand, Indonesia). Jeg har dog chattet med ei fra Indonesia som har vært veldig forsiktig i solen fordi hun ikke hadde lyst å bli for mørk.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Lenke til kommentar
Gjest 8c231...c8d skrev (13 minutter siden):

Traff du henne i Norge? Hva gjorde du for å kapre henne?

Jeg har tenkt å reise på ferie til Japan, muligens Tokyo. Da kunne jeg tenkt å først finne ei å chatte med online i noen månder og så treffe henne der.

Jeg er helt i mot den der kulturen med hentebrud (uansett hvilket land). Det som er viktig for meg hvis jeg får truffet på en dame jeg liker der fra Japan, er om hun får seg arbeid her i Norge og flytter hit på arbeidsvisa. Da kan man date, være i forhold, og hun får prøvd seg om hun liker å bo her.

Det virker uansett hvilket land det er fra, Kina, Korea, Japan, Thailand, så er det mest for økonomisk vinning at dem ønsker seg hit, og kjærlighet er andreprioritet eller en "bonus" på et bedre liv.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Hvis du er ute etter en Japansk dame for forhold.,

Hvorfor skal du forvente at hun skal flytte til norge?

Kan ikke du like greit planlegge flytting til Japan? lære deg språket og skaff deg en jobb.. Da kan det hende du kan velge og vrake i flotte japanske damer.  

 

Avstanden til hjemlandet er akkurat like lang begge veier, så ikke bare forvent at noen skal slippe alt i hjemlandet for å date deg.. Du må like greit forvente at kravet om at du flytter til Japan kommer på bordet

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (25 minutter siden):

EDIT: Må dog si meg uenig i at japanere er rasistiske. Jeg tror det beror på misforståelser. Japanere er ekstremt positive til f.eks barn som er halvt-japanske og halvt-hvite. Kanskje fordi de ser mer ut som anime-karakterer? Men Japan har lenge vært monokulturelt og homogenisk, og tradisjon sitter fortsatt dypt. Hvis du snakker selv noen få fraser med japansk, så blir de kjempeimponert. Men det er ikke nok til å starte et forhold til en person som ikke snakker engelsk.

Ja, enig. Selv om mange japanere er positive til "hāfu", så forekommer det fremdeles noe diskriminering, dessverre. Men demografien i Japan er i endring, så dette vil nok endre seg mer og mer i en positiv retning. Selv om det fremdeles er få som finner seg en ektefelle som kommer i fra et annet land, så er trenden økende.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
24 minutes ago, Guest 8c231...c8d said:

Traff du henne i Norge? Hva gjorde du for å kapre henne?

Jeg har tenkt å reise på ferie til Japan, muligens Tokyo. Da kunne jeg tenkt å først finne ei å chatte med online i noen månder og så treffe henne der.

Jeg er helt i mot den der kulturen med hentebrud (uansett hvilket land). Det som er viktig for meg hvis jeg får truffet på en dame jeg liker der fra Japan, er om hun får seg arbeid her i Norge og flytter hit på arbeidsvisa. Da kan man date, være i forhold, og hun får prøvd seg om hun liker å bo her.

Det virker uansett hvilket land det er fra, Kina, Korea, Japan, Thailand, så er det mest for økonomisk vinning at dem ønsker seg hit, og kjærlighet er andreprioritet eller en "bonus" på et bedre liv.

 

Jeg reiser mye i forbindelse med jobb, så jeg møtte henne på reise.

Tror det å chatte med noen først KAN være lurt, men det er ikke så lett å finne damer på vestlige apps. De bruker gjerne sine egne. Husker ikke i farta hva de heter.

Du bør også forholde deg åpen for å flytte til et annet land dersom du søker utover. Ellers kan det fort ende med sorg. De fleste vil nok ønske å forbli boende i Japan.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
15 hours ago, Guest 8c231...c8d said:

Det har vært diskutert endel her på forumet rundt det å finne seg en dame fra Asia.
Filippinene, Sør-Korea, Kina har vært diskutert i flere tråder.

Jeg vil gjerne spørre om noen har hatt erfaring med damer fra Japan?

Jeg har hørt og fått råd (av en fra Kina) om at kinesiske damer er veldig krevende, kravstore og at dem krever flere feriereiser i året, og at Japanske damer er mye snillere.

https://www.doves-of-love.com/no/asiatiske-kvinner/japanske-kvinner/

https://www.japancupid.com

Jeg har interesse for å reise til Japan til sommeren, så derfor spør jeg om noen her har erfaring med Japanske damer.
Jeg tenkte å prøve å finne ei å bli kjent med fra Japan som jeg kan treffe når jeg reiser dit.

Anonymous poster hash: 8c231...c8d

Nå har jeg aldri datet enn Kineser men jeg har hvert 22 ganger i Kina, og kjenner mange Kinesere, alle er godt utdannet og har reist mye men, vil ikke kalle noen av dem veldig kravstore. har reist rundt i Kina med forskjellige av dem og vil heller kalle dem generøse er ofte dem som har spandert øl og middag.

Men Kinesiske kvinner, spesielt dem som er godt utdanna og snakker Engelsk er ikke veldig interessert i vestlige som ikke jobber.

Hvis man er uføretrygdet og feit så er 99% av Kinesiske damer ikke intreserte, da bør man prøve Thailand eller Filippinene isteden.

Vil enkelt si at Kinesere er mindre kravstore enn eks Thai damer, men som alltid så finner man ekstremt kravstore damer i alle land 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...