Gå til innhold

Musefella

Medlemmer
 • Innlegg

  1 044
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Musefella sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Min fps er meget dårlig på nvida kort, er dette relatert til de dårlige optimaliserte driverne? Eller det generelt dårlig hardware som er problemet? Jeg har enda ikke funnet ut hvordan men endrer codec for opptak under spill i driverne, dette er meget enkelt på amd
 2. Hva er poenget ditt, skal jeg også komme til 4090 tråden og snakke dritt om nvidia? Vw er folkebilen nr1, så det viser at folk liker søppel biler. Det samme med hardware. Rett å slett en saueflokk mentalitet. Alle skal ha det samme som naboen.
 3. Det mest absurde er at dem åpenlyst feiere det eritreiske regimet, det regimet de i utgangspunktet flyktet ifra. Norsk og Svensk asylpolitikk er til å le av, fullstendig feilslått på absolutt alle tenkelige måter.
 4. Igjen, jeg har hatt 4090. Dessuten så ser bf2042 subjektiv ut langt bedre ut på et radeon kort med raytracing på, kontra nvidia. Så er mulig derfor de yter bedre med ray tracing skrudd på. DLSS bruker jeg ikke, ikke FSR heller. Ang om 4090 yter bedre, det har jeg også sagt. Fikk 17500 med 7900xtx og 21000 på 4090 i timespy extreme. Merker dette også når jeg spiller at 4090 er litt raskere. Men så eldes som oftest radeon kort som en god vin, blir bare bedre og bedre. Mitt 6900xt var jo på slutten like rask som en 3090ti https://www.3dmark.com/spy/33433737
 5. Samarbeide med Finland kanskje, ved å dele kostnadene. Burde være en enkel sak.
 6. Og nærmere 100% om man tok med 3dje generasjon da, kun første og andre generasjon blir beregnet som innvandrer i offentlige statistikker.
 7. Sverige er noen få år foran oss i utviklingen https://www.document.no/2023/07/27/det-skjedde-merkelige-ting-da-alta-reiste-til-goteborg-for-a-spille-fotball/
 8. Hva får det til å tru at det var staten som hentet han? Det har jeg aldri hørt om, at folk som har flyttet eller reist på ferie til utlandet blir hentet på statens regning. Det er ikke Sveits vi bor i, der blir borgerne hentet.
 9. Høye priser er en skjult form for rasjonering, politikerne juger deg rett opp i trynet. Norske politikere er profesjonelle svindlere, tilsvarende det man finner i Russland og Afrika. Stjeler ressursene og flytter dem til sine omgangskretser, utlandet og innvandrer, og kun knapper og glanspapir er igjen til den opprinnelige befolkningen. Spesielt de fattige.
 10. I motsetning til Nvidia? Man kan faktisk bruke fsr på nvidia kort da amd har gjord det til åpen kildekode, i motsetning til dlss. Så hvem er den store stygge ulven her? Edit, å hvorfor gidder du konstant å kun poste dritt om amd her? Hold deg heller til nvida tråden om du hater amd så mye. Har hatt 4090 og solgte den, hvem gidder å kjøpe kort ifra et så grisk selskap? Dessuten så er driver uien noe ifra windows 95 dagene. Komplett avleggs. Beste time spy extreme score jeg fikk på 4090 var 21 000, 7900xtx 17500, pris differansen tilsier at 7900 xtx er et langt langt bedre kjøp.
 11. Så hvorfor var de så avhengig av russiske gass? Jo de ville legge ned atomkraftverkene og kullkraftverkene. Trump advarte sterkt mot å bli avhengig av russisk gass og ble latterliggjort for dette, nå betaler de prisen for sitt eget dumskap. Også vi
 12. Fant årsaken, det var kobber pakningene på returrøret. Disse var uoriginale og virker som dem hadde blitt brukt om igjen flere ganger. Byttet disse og fikk da orden på diesel i oljen problematikken. Men en uke etter så røyk en dyse på motorveien, den "lukket" seg ikke og fikk nærmest en vannlås eller hva det nå enn heter og en helt helt forferdelig gange. Trudde først motoren var fullstendig ødelagt. Byttet denne også og nå virker den igjen, heldigvis.
 13. Musefella

  Tips til RC bil

  Vanskelig å anbefale noe på et så lite budsjett, spesielt nå som prisene nærmest har doblet seg. Du får kjøpe den på jula da og så får dere se om han liker hobbyen. Var på vei til anbefale Traxxas Slash, den kunne man få for 1000kr og fungere greit om man holder seg til den opprinnelige børste motoren. Mange som oppgraderte til børsteløs, inkl meg og da gikk ting i stykker veldig raskt. Men en grei nybegynner bil da den bygget opp veldig enkelt. Men den er alt for dyr den også ser jeg.
 14. Musefella

  Tips til RC bil

  Hvor gammel er han? Du får sjekke hva du får for 1000kr brukt på finn, som sagt så tåler hpi bilene mer juling enn Traxxas. Dette har jeg erfart og jeg har hatt de fleste modellene til begge merkene. Det er uansett begrenset garanti på dette, også om man kjøper nytt. Et budsjett til vedlikehold og reparasjoner må påberegnes. De bilene du linket til fra jula er noe man bruker en gang før det havner nederst i skapet, ihvertfall om man er over 12 år.
 15. Musefella

  Tips til RC bil

  Ok, husker for 10+ år siden når jeg drev av med dette at man kunne få tak i en savage brukt på finn til rundt 1000 til 1500. De bilene du linket til er søppel, kan likesågodt skylle pengene ned i doen.
×
×
 • Opprett ny...