Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan er datinglivet til dere andre menn her inne?


Gjest 0833f...0fb

Anbefalte innlegg

Jeg skummet gjennom første siden, men inntrykket mitt er at det spørsmålet som fattet mest interesse for min del i stor grad er ubesvart:

"Er det vanskeligere  enn før"?

Jeg har hatt fast følge de siste årene, så jeg har ikke vært aktiv på markedet, men oppfatter at jeg fortsatt har draget. Jeg tror damer fortsatt responderer på det samme de alltid har gjort, men det er mulig noe har endret seg og at de har blitt mer kresne? Har også litt inntrykk av at nordmenn ble om mulig enda mer lukket etter pandemien?

Uansett ingen unnskyldning. :)

Sitat

Jeg er 28, godt trent, godt likt av venner og kollegaer, "alt på stell" med godt betalt jobb og sunne hobbyer hvor jeg jevnlig møter nye folk.

Å ha draget på kvinnfolk handler ikke om å være godt trent, godt likt av venner og kollegaer, ha alt på stell med godt betalt jobb og sunne hobbyer. 100 % irrelevant om ikke det fundamentale er på plass. En dame bryr seg ikke om du har bra jobb om du ikke er seksuelt attraktiv.

Det eneste av relevans er at du jevnlig møter nye folk, men det spiller jo liten rolle om du ikke er frempå og faktisk gjør et reelt fremstøt. Og da snakker jeg ikke om den søvnige "Ta en kaffe en dag", men å være direkte til en jente om dine intensjoner uten skam, med selvtillit og begjær. Kan fort bli lost in translation når man skriver det slik og noen kan ende opp som seksualforbryter, men det fungerer. :)

Jeg møtte kjæresten min på en kafe på dagtid. Tinder er stort sett bortkastet på grunn av skyhøy konkurranse og mange jenter som kun bruker det for selvtillitsboost og likes.

Endret av DukeRichelieu
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ITtraktor skrev (På 15.6.2023 den 23.52):

Og har riktig farge. 

Og hvilken farge er det da? 

Jeg er overbevist om at for en hver hudfarge på denne kloden, så vil du finne et godt utvalg av attraktive menn med et bredt nedslagsfelt blant kvinner. Så, hva er din unnskyldning?

Vi må alle gjøre det beste med de kortene vi har fått utdelt. Om man ikke har hellet med seg er det lett å finne unnskyldninger og forklaringer som ikke har rot i virkeligheten. Sannsynligvis er det noe helt annet enn hudfarge som gjør at en gitt person ikke har hellet med seg med damene.

Om jeg skal gjette er trådstarter hvit, så det er tydeligvis noe annet enn hudfarge som er problemet. På nøyaktig samme måte som det var for min del.

Lenke til kommentar

Den største suksessfaktoren for min del når jeg gikk fra INCEL-status i min tidlig ungdom til å ha seksuelle relasjoner med kvinner var rett og slett at jeg begynte å prøve meg og ta romantiske initiativ. Hovedgrunnen til at jeg ikke hadde oppnådd noe før den tid var at jeg alltid spilte det trygt, ventet på at noe skulle skje, ventet kanskje på at hun skulle ta initiativ og jeg var jo slett ikke komfortabel rundt kvinner og hadde jo sikkert blitt helt satt ut om jeg faktisk havnet i en situasjon hvor sex kunne skje. Jeg er sikker på mange kan relatere.

Og jeg prøvde meg masse. Mye prøving og feiling og helt sikkert idiotiske og flaue forsøk, men jeg prøvde og jeg presset komfortsonen min hardt. Og jeg fikk napp i ny og ne, selv om mitt "game" ikke var noe særlig å skryte av. Bare det å si hei til en fremmed kvinne i beruset tilstand var utfordrende.

Jeg ble besatt av å mestre denne delen av livet mitt og det ble starten på en fantastisk personlig reise med utrolig mange morsomme historier og opplevelser, men selvsagt var en del av det også brutale avvisninger og personlige nedturer.

Slutten av min reise handlet mest om å strippe vekk alle lagene med bullshit og sosial programmering fra samfunnet rundt meg og oppveksten min. Samt alle idiotiske sjekketeknikker og triks som jeg plukket opp underveis fra den tiden PUA var stort og hvor jeg leste en del. Endestasjonen var å være meg SELV fullt og helt ut. Sjekke opp (liker egentlig ikke det uttrykket) kvinner på den måten jeg liker. Relatere til kvinner på den måten JEG liker. For meg er det typisk å være rimelig direkte og flørtete. For andre menn kan andre tilnærmingsmåter være mer passende. Jeg fant det som passer meg og min personlighet. På veien fikk jeg ekte selvtillit og indre bekreftelse og det er noe jeg tar med meg i hele mitt liv. Jeg vet hvem jeg er og jeg trenger ingen til å fortelle meg det eller validere meg. Det er ingenting en tilfeldig kvinne kan si eller gjøre som tar noe fra hvem jeg er som person. Jeg har "faket" selvtillit tidligere og når jeg leste om det skjønte jeg ikke hva det egentlig var, men når du har selvtillit, så ja, da vet du det. 

Når man har et slikt fundament er sjekking en relativt triviell affære. Misforstå meg rett, jeg har ikke en 100 % suksessrate. Kanskje ligger den på 20-30 %. Jeg aner ikke. Men jeg er villig til å spille den nummerserien og prøve meg på 10 kvinner om det er hva som må til for å finne noen som liker meg.

For alle vil ikke like meg. Noen liker meg kanskje kun som en venn. Noen synes jeg er uattraktiv. Noen vil ikke ha meg hverken som venn eller kjæreste. Og det er faktisk helt greit for meg. :) I min usikre ungdom ville jeg nok tatt det veldig personlig og blitt lei meg.

Jeg har dog en 100 % suksessrate i form av å gjøre et fremstøt om jeg ser noen jeg fatter interesse for. 

TL;DR - om du ikke har hellet med deg, så vær ærlig med deg selv. Prøver du du deg faktisk eller går du rundt grøten og spiller "safe"? Ta noen sjanser og ta litt risiko. Livet blir så utrolig mer gøy og tilfredsstillende om du gjør det.

Til slutt må jeg bare si at jeg er utrolig glad for at jeg ikke var god med kvinner når jeg var yngre ettersom det initierte denne personlige reisen som har gitt meg så mye og gjort meg til en bedre person enn jeg var når jeg startet. Om jeg hadde hatt bare litt mer hell med damene når jeg var yngre hadde jeg trolig ikke blitt motivert til å ta de grepene jeg har gjort underveis for å komme dit jeg er i dag. 

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Colin. skrev (På 15.6.2023 den 18.39):

Man ønsker ikke å ta innover seg det faktum at en hel del sliter, og istedenfor å se på årsak og løsninger, dreier de debatten til å handle om at de som sliter "har andre problemer" som i; Personligheten selv... En måte å skyve det reelle problemet bort, at man i dette samfunnet så er det ikke nok å bare være grei og høflig, man må ha diverse uoppnåelige krav oppfylt for å kunne ha sjansen til å bli kjent med noen i aldersgruppen 18-30. Når man bikker 30 kan enkelte slippe litt på kravene, men da er bagasjen i mange tilfeller såpass stor at man spør seg om det virkelig er ønskelig å bli kjent med noen som ofte har flere havarerte forhold bak seg og som tar til takke med de uvalgte som en siste utvei. 

Apatien rundt det å aldri få muligheten til å kunne lære noen å kjenne i dette samfunnet, er det få som ønsker å innrømme, og flere vil ikke kunne sette seg inn i det hvordan det føles.

 

Mulig jeg misforstår, men om jeg forstår deg rett så skal da de som anklager andre for å være "kravstore", sitte der og være kravstore selv? At noen har hatt forhold som ikke har "vart evig" før fylte 30 er helt normalt og ingen relevant bagasje å filtrere etter. Menn som syns DET er kritikkverdig fortjener virkelig å sitte i mørket alene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, knopflerbruce said:

Mulig jeg misforstår, men om jeg forstår deg rett så skal da de som anklager andre for å være "kravstore", sitte der og være kravstore selv? At noen har hatt forhold som ikke har "vart evig" før fylte 30 er helt normalt og ingen relevant bagasje å filtrere etter. Menn som syns DET er kritikkverdig fortjener virkelig å sitte i mørket alene.

Alle har rett på å ha sine egne krav, det har jeg alltid sagt. Det er helt greit å ha krav, men det er forskjell på å ha et krav som innebærer at et individ ikke har vært alles fornøyelse kontra det å ha et krav som innebærer at man må være et visst antall cm høy. Det ene kravet handler om moral og det andre er et uoppnåelig krav for de som ikke allerede besitter dette kravet.

Har man hatt 3 forhold eller mer før fylte 30 uten å ha lyktes, så forteller det meg at dette individet mangler evne til å fungere i et forhold. Hvorfor skulle jeg gå inn i et forhold med denne informasjonen? Det er jo som å mest sannsynlig lage problemer for seg selv. Enig med deg i at det er bedre å sitte i mørket alene enn å ta til takke med noen.

 

Lenke til kommentar
Colin. skrev (1 minutt siden):

 

Har man hatt 3 forhold eller mer før fylte 30 uten å ha lyktes, så forteller det meg at dette individet mangler evne til å fungere i et forhold. Hvorfor skulle jeg gå inn i et forhold med denne informasjonen? Det er jo som å mest sannsynlig lage problemer for seg selv. Enig med deg i at det er bedre å sitte i mørket alene enn å ta til takke med noen.

 

Kunne tenkt meg å se den matematiske formelen. 

Jeg hadde tre forhold før fylte 21, jeg.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Colin. skrev (3 minutter siden):

Du er nok stolt over dette, tenker jeg. Bruk og kast.

Nei, er ikke det. 

Har vært sammen med samme dame i snart 25 år. 

Min erfaring er at det skal være en del som skal klaffe før man finner noen man vil være sammen med så lenge. Folk vokser ofte fra hverandre, noen ganger vokser man litt i samme retning. 

Endret av RRhoads
  • Liker 2
Lenke til kommentar
DukeRichelieu skrev (6 timer siden):

Den største suksessfaktoren for min del når jeg gikk fra INCEL-status i min tidlig ungdom til å ha seksuelle relasjoner med kvinner var rett og slett at jeg begynte å prøve meg og ta romantiske initiativ. Hovedgrunnen til at jeg ikke hadde oppnådd noe før den tid var at jeg alltid spilte det trygt, ventet på at noe skulle skje, ventet kanskje på at hun skulle ta initiativ og jeg var jo slett ikke komfortabel rundt kvinner og hadde jo sikkert blitt helt satt ut om jeg faktisk havnet i en situasjon hvor sex kunne skje. Jeg er sikker på mange kan relatere.

Og jeg prøvde meg masse. Mye prøving og feiling og helt sikkert idiotiske og flaue forsøk, men jeg prøvde og jeg presset komfortsonen min hardt. Og jeg fikk napp i ny og ne, selv om mitt "game" ikke var noe særlig å skryte av. Bare det å si hei til en fremmed kvinne i beruset tilstand var utfordrende.

Jeg ble besatt av å mestre denne delen av livet mitt og det ble starten på en fantastisk personlig reise med utrolig mange morsomme historier og opplevelser, men selvsagt var en del av det også brutale avvisninger og personlige nedturer.

Slutten av min reise handlet mest om å strippe vekk alle lagene med bullshit og sosial programmering fra samfunnet rundt meg og oppveksten min. Samt alle idiotiske sjekketeknikker og triks som jeg plukket opp underveis fra den tiden PUA var stort og hvor jeg leste en del. Endestasjonen var å være meg SELV fullt og helt ut. Sjekke opp (liker egentlig ikke det uttrykket) kvinner på den måten jeg liker. Relatere til kvinner på den måten JEG liker. For meg er det typisk å være rimelig direkte og flørtete. For andre menn kan andre tilnærmingsmåter være mer passende. Jeg fant det som passer meg og min personlighet. På veien fikk jeg ekte selvtillit og indre bekreftelse og det er noe jeg tar med meg i hele mitt liv. Jeg vet hvem jeg er og jeg trenger ingen til å fortelle meg det eller validere meg. Det er ingenting en tilfeldig kvinne kan si eller gjøre som tar noe fra hvem jeg er som person. Jeg har "faket" selvtillit tidligere og når jeg leste om det skjønte jeg ikke hva det egentlig var, men når du har selvtillit, så ja, da vet du det. 

Når man har et slikt fundament er sjekking en relativt triviell affære. Misforstå meg rett, jeg har ikke en 100 % suksessrate. Kanskje ligger den på 20-30 %. Jeg aner ikke. Men jeg er villig til å spille den nummerserien og prøve meg på 10 kvinner om det er hva som må til for å finne noen som liker meg.

For alle vil ikke like meg. Noen liker meg kanskje kun som en venn. Noen synes jeg er uattraktiv. Noen vil ikke ha meg hverken som venn eller kjæreste. Og det er faktisk helt greit for meg. :) I min usikre ungdom ville jeg nok tatt det veldig personlig og blitt lei meg.

Jeg har dog en 100 % suksessrate i form av å gjøre et fremstøt om jeg ser noen jeg fatter interesse for. 

TL;DR - om du ikke har hellet med deg, så vær ærlig med deg selv. Prøver du du deg faktisk eller går du rundt grøten og spiller "safe"? Ta noen sjanser og ta litt risiko. Livet blir så utrolig mer gøy og tilfredsstillende om du gjør det.

Til slutt må jeg bare si at jeg er utrolig glad for at jeg ikke var god med kvinner når jeg var yngre ettersom det initierte denne personlige reisen som har gitt meg så mye og gjort meg til en bedre person enn jeg var når jeg startet. Om jeg hadde hatt bare litt mer hell med damene når jeg var yngre hadde jeg trolig ikke blitt motivert til å ta de grepene jeg har gjort underveis for å komme dit jeg er i dag. 

Men jeg antar du har riktig farge? 

Lenke til kommentar
Quakecry skrev (24 minutter siden):

Tipper om man søker på innleggene dine og skriver "ctrl+f" "farge" får man ganske mange resultater opp. Det er folk med din "farge" som har kjæreste. Så det kan ikke være det som er din feil. 

Kanskje det er Shrek, og han er grønn. Tilfeldigvis et troll også.

Endret av RRhoads
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Colin. skrev (På 18.6.2023 den 16.04):

Alle har rett på å ha sine egne krav, det har jeg alltid sagt. Det er helt greit å ha krav, men det er forskjell på å ha et krav som innebærer at et individ ikke har vært alles fornøyelse kontra det å ha et krav som innebærer at man må være et visst antall cm høy. Det ene kravet handler om moral og det andre er et uoppnåelig krav for de som ikke allerede besitter dette kravet.

Har man hatt 3 forhold eller mer før fylte 30 uten å ha lyktes, så forteller det meg at dette individet mangler evne til å fungere i et forhold. Hvorfor skulle jeg gå inn i et forhold med denne informasjonen? Det er jo som å mest sannsynlig lage problemer for seg selv. Enig med deg i at det er bedre å sitte i mørket alene enn å ta til takke med noen.

 

Hvis det å ha tre eller flere forhold før fylte 30 forteller deg at noen ikke har evne til å fungere i et forhold, har du ikke noe rimelig begrep om hvordan dynamikken mellom mennesker fungerer. Noen utvikler seg i ulike retninger slik at det er bedre å slå opp, noen blir sammen med noen og finner sitt livs kjærlighet et annet sted, atter andre oppdager at det å date litt er noe helt annet enn å bo sammen med folk og at man egentlig ikke passer til å være så tett på hverandre over tid.

Det er jo ikke rart om du må se til utlandet når du ikke bare skal filtrere på fornuftige egenskaper, men samtidig ekskludere en stor andel av kandidatene her hjemme fordi de har levd et liv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er veldig betatt av ei dame jeg leverer varer til. Hun er sånn 20-25 år eldre enn meg. Holder seg veldig godt, veldig søt dame synes jeg. Smiler alltid, bare hyggeprat hver gang. Hun gir meg alltid noe å spise hver gang jeg leverer der og er glad i å ta meg på skulderen min. 

Tenker mye på hun dama der må jeg innrømme 😅 Blir glad resten av dagen hver gang jeg har vært der

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...