Jump to content

ITtraktor

Medlemmer
 • Content Count

  2241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ITtraktor last won the day on November 2

ITtraktor had the most liked content!

Community Reputation

2482 :)

Recent Profile Visitors

8383 profile views
 1. Høres rart ut, spesielt på denne tiden av året. Hva baserer du dette på?
 2. Merker jeg blir skikkelig provosert! Her lar du vedkommende slippe særdeles billig unna, også svarer han med dette? For en sleip jævel! Du skal i hvertfall ikke føle deg dum.
 3. Høres ut som et ekstremt dårlig regnestykke dette. Tiden hvor man bare kunne kjøpe en hvilken som helst leilighet og tjene penger på å leie den ut er for lengst forbi.
 4. Hvordan er fordelingen av andelseiere som har bil mellom A og B?
 5. Når det gjelder så alvorlige temaer må man rett og slett bare anta at folk tolker det som om du mener det du sier. På akkurat samme måte som at man ikke spøker med at man har en bombe i bagasjen i sikkerhetskontrollen på Gardermoen. Dersom du gjør det, driver du faktisk med en form for terrorisme, bare ved å skremme folk, selv om du ikke har noen bombe med deg.
 6. Det jeg lurer veldig på etter å ha lest tråden her og meninger rundt om på nettet, er hva folk egentlig mener må til for å være rasist. Etter mitt syn er det på ingen måte nødvendig å være hardbarka nazist for å være rasist, men det kan virke som mange mener det er der lista ligger. Dette er egentlig veldig enkelt, dersom du ikke er rasist, kommer du ikke med rasistiske uttalelser.
 7. Hvorfor skal det ikke være skatt på kapitalinntekt?
 8. Samfunnet har rett og slett mer sympati for kvinner enn menn. Slik er vi bare biologisk programmert desverre. Selv prøver jeg å bli mer bevisst på dette.
 9. Jaha? Du bare fortsetter å vri på ting for å innta offerrollen og høste sympati. Jeg skriver kanskje ikke akkurat hva du ønsker å høre, men jeg har da virkelig verken sagt eller insinuert at du er dum.
 10. Jeg har nå sett hele videoen. Og jeg foreslår at du ser den en gang til, for du har missforstått TOTALT hva han mener. https://youtu.be/kj7VgBnQNUc
×
×
 • Create New...