Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Voldtatt og beholder barnet


Gjest 9bf59...365

Anbefalte innlegg

Gjest 9bf59...365

Hei. 
Min kone har ufrivilig blitt gravid, hun ante ingenting før mensen bare ikke kom, og eg har fryst med mine celler og er sterilisert. Vi planlagte barn sammen nå snart, og så skjedde dette. Hun og søsteren var på en fest i lag med noen kamerater, og eg mistenker noe i drinken, for det var helt svart den kvelden. Dette gjør at eg ikke tør si at hun er gravid til noen, ikke til familien, ingen, for eg får en følelse av at mange tenker hun bare var utro. 

Hun ville først ta abort, men fikk kalde føtter, og eg legger ikke press på henne, for eg har selv hatt en kompis som gjorde dette, og det gikk ganske dårlig utover damen. Dette er hennes avgjørelse, og eg vil heller ha barnet, enn en som sliter psykisk i kanskje alt for mange år. Vi skal uansett ha barn i lag. Det hjelper på at eg ikke bryr meg så altfor mye om "mitt blod skal videre" tankegodset. 

Eg sitter med en følelse av at en far i norge bare er en lommebok, en økonomisk bidragsyter. Er det noe vits for meg å stemple meg som far på papiret? Er usikker på hva som skjer med permisjon, økonomiske rettigheter osv (vi er gift). Noen som har noen råd angående dette? Vi har ikke akkurat all verden av penger heller. 

Anonymous poster hash: 9bf59...365

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 10607...daa

Jeg sitter også med en følelse av at en far i Norge bare er en lommebok, fordi det er det min far har vært for meg. Ikke til stede i oppveksten, emosjonelt fraværende og hele den rekka der. Så om det er din holdning til det også, så er jo det egentlig bare trist. Regner med du ønsker å være til stede for dette barnet? Da er du jo en far, ikke bare en lommebok. 

Dette høres dog ut som en absurd situasjon. At hun planlegger å beholde barnet får meg til å tenke at hun har dårlig tid og stresser med å bli gravid, og når hun endelig har sjansen så tar hun den. Men, så er det veldig spesielt å beholde et barn etter voldtekt. De fleste kvinner ønsker ikke å gjøre det. Samtidig er abort vanskelig å gå gjennom for mange, det er ikke bare bare å gjennomføre det. Det skjer mye i kroppen og hodet når man blir gravid og det kan gå på bekostning av valget man tar. Som han over meg skriver så er det en viss fare for at du har blitt løyet til her og at hun faktisk har vært utro, men det skjer jo at man blir dopet ned og voldtatt. Det er du som kjenner denne situasjonen best, du kjenner også kona di best, så her må du stole på egen magefølelse og se på omstendighetene rundt det hele. 

Jeg syns dette høres suspekt ut og tenker dere har en prat å ta sammen. 

Anonymous poster hash: 10607...daa

Lenke til kommentar

Dere bør få time hos samlivsterapaut så fort som mulig. Uansett hva som har skjedd, så har noe ugreit skjedd, så begynn der. Dersom hun sier at noen kan ha puttet noe i drinken, så må hun anmelde dette. Sjansen er stor for at saken henlegges, men da blir det registrert og kanskje en av festdeltagerne har vært anmeldt for lignende forhold tidligere.

Du kan jo for øvrig teste deg selv for å være sikker. Det er en ørliten sjanse, men det kan hende at lederne har grodd sammen etter sterilisering.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Går det an å være så naiv? Dette tror jeg rett og slett ikke på. Hun var nok nesten garantert utro. Og dersom hun virkelig ble voldtatt må det være noe helt feil i toppetasjen om hun likevel ønsker å beholde barnet. Ønsker hun virkelig å måtte forholde seg til barnet til mannen som voldtok henne, hver dag? Jeg ville uansett ikke akseptert dette. Har hun i det minste anmeldt denne påståtte voldtekten? Det er i hvertfall det minste jeg ville krevd. 

Endret av ITtraktor
  • Liker 5
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
ITtraktor skrev (23 minutter siden):

Og dersom hun virkelig ble voldtatt må det være noe helt feil i toppetasjen om hun likevel ønsker å beholde barnet

Det er noen som er redde for å ta abort. Det er komplikasjoner involvert, og det vil skade kroppen til en viss grad. Men igjen, denne frykten er nok langt større enn det er behov for.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Har en viss forståelse for at folk blir mistenksomme. Men så skråsikre som folk er her inne tyder det mest på lite livserfaring, ikke mye. Det skjer statistisk sett en god del rare ting der ute og noen få av disse igjen skriver her inne. Slik sett blir det en form for "survivor bias", der ingenting skjer er det ingen som lager forum poster heller.

Synes egentlig det er helt krise å være så sikker på at noen du ikke kjenner lyver, basert på en kort forumpost. Men men, folk får styre på. Hadde ingen skrevet et ord om mistanke hadde jeg muligens gjort det sjøl, men summen av svarene i denne tråden er veldig ubalansert.

Det er visst vanskelig å godta at det er mye man ikke vet, eller "kan tenke seg fram til". Poenget med tråder som denne er ikke et logisk spill der du skal gå all inn på hva som egentlig skjedde og vinne en million. Går man inn med et slikt mindset er man like gjerne til skade som til gavn.

Å bli voldtatt i bevisstløs tilstand er da ikke et ekstremt sjeldent fenomen. Kjenner selv noen som har blitt det. Og abort er langt ifra så uproblematisk som mange tror, fysisk og psykisk sett.

Endret av Aiven
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
ITtraktor skrev (7 timer siden):

Og dersom hun virkelig ble voldtatt må det være noe helt feil i toppetasjen om hun likevel ønsker å beholde barnet.

Kvinne på 35 (?), klar til å få barn, blir plutselig gravid (etter en påstått voldtekt). Er det _så_ skrudd om hun ikke ønsker abort?

Er det så mye rarere enn en singel kvinne som velger å la seg befrukte av en vilkårlig donor? Det er jo uansett 50% hennes gener, og fosteret vokser i hennes kropp?

-k

Endret av knutinh
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (1 time siden):

Jeg ville krevd anmeldelse... jeg tipper politiet tar det seriøst dersom festen var med en vennegjeng. Det er lett å kalle inn til avhør, og når barnet kommer så er det bare en DNA test som skal til for å bekrefte hvem som er den skyldige.

Jeg er enig her. Hvis det er en voldtektsmann så er det viktig å stoppe ham, også for andre.

Hvis kona skrøner om noe sånt så er det et tillitsbrudd som jeg neppe kunne tilgi.

-k

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
knutinh skrev (6 minutter siden):

Jeg er enig her. Hvis det er en voldtektsmann så er det viktig å stoppe ham, også for andre.

Hvis kona skrøner om noe sånt så er det et tillitsbrudd som jeg neppe kunne tilgi.

-k

Og i dette tilfellet, ekstra viktig, ikke bare pga voldtekt, men også fordi vedkommende bruker dop (kan være dødelig i kombinasjon med alkohol) og attpåtil mot ei venninne.... 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Dette er det dummeste jeg har lest. Enten lyver hun, eller så troller trådstarter. Det er ingen som frivillig vil oppdra et barn av en voldtektsmann, og hvis graviditeten blir fullbyrdet og barnet blir født, kommer det aldri i verden til å gå bra. Skal du liksom oppdra din stesønn, se ham inn i øynene og tenke "du er et resultat av at kona mi ble voldtatt" samtidig som du skal late som ingenting i 18 år? Hvor naiv er det mulig å bli?

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
KarvaBlad skrev (1 time siden):

Dette er det dummeste jeg har lest. Enten lyver hun, eller så troller trådstarter. Det er ingen som frivillig vil oppdra et barn av en voldtektsmann

Dette er jo bare tøv. At flertallet velger å abortere betyr ikke det du skriver her. Protip: Sjekk før du skriver. Og mulig du kan finne et annet utløp for umodenhet enn denne forumkategorien.

Endret av Aiven
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Det er en del "luringer" på utesteder i Norge som doper jentene og tar de med seg hjem, Politiet er helt elendige til å ta dem og det har vært opp til 2 på en jente eller mer... 
Hvordan vet jeg det? Tja, stoppet faktisk 2 stykk når jeg kjørte gjennom sent i byen en Trondheimskveld ,etter å ha kjørt lillesøster på flyplassen, når jeg så at de dro en jente som var så og si bevistløs bort til bilen sin. Siden jeg kjente henne spurte jeg om navnet hennes og snakket til dem mens de bare sa at de skulle bare hjelpe henne hjem. Så jeg spurte om de viste hvor hun bodde  og da slapp de henne rett ned i bakken og dro. Fikk ikke så mye liv i henne (hun var så og si bevistløs) så det ble å ta kontakt med foreldre og forklare at jeg hadde funnet 15 åringen deres på vei inn i bilen til noen Idioter, det verste av alt var at til og med med bilnummer ble saken ikke gjort noe med her.
Fikk høre av politiet at det var ikke den eneste saken de hadde fått inn, men de måtte ha litt mer grundige "beviser" som kunne ta dem som sædspor osv. Den dritten jentene får i seg gjør dem så og si bevistløse eller overstimulerte til å forstå hva som foregår mens overgrepene foregår. Og det er ikke bare jenter som utsettes, hetero menn kan også bli dopet ned og misbrukt.

Andre eksempler : https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/z73Wbq/voldtektsmottaket-slo-alarm-tre-kvinner-fortalte-om-voldtekt-etter-neddoping-paa-utested-i-stavanger

Endret av Malvado
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
KarvaBlad skrev (1 time siden):

Dette er det dummeste jeg har lest. Enten lyver hun, eller så troller trådstarter. 

Flere tråder er startet av «gjester»  med usannsynlige problemstillinger og åpenbar trolling. Dette ødelegger forumet.

Hemmelighold, fornektelse og «overkjøring» i et forhold/foreldreskap er for øvrig alltid en kime til konflikt. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flertallet mennesker tenker ikke rasjonelt. Det er lett å overvurdere hva andre hadde gjort.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Lenke til kommentar
Inspector skrev (1 minutt siden):

Flere tråder er startet av «gjester»  med usannsynlige problemstillinger og åpenbar trolling. Dette ødelegger forumet.

Hemmelighold, fornektelse og «overkjøring» i et forhold/foreldreskap er for øvrig alltid en kime til konflikt. 

 

 

Det er fult mulig, men beste måten å svare slike tråder på er å være konkret og gi et bra svar på "spørsmålet" som stilles. Dette setter egentlig de som "troller" eller tuller på plass og kan være til hjelp for de som er i en slik situasjon. Som jeg skrev i innlegget over har jeg faktisk erfart selv at noen prøvde å voldta en jente og jeg kunne hjelpe til for å forhindre dette ved en tilfeldighet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...