Gå til innhold

Elon Musk kjøper Twitter for 44 milliardar dollar


Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jallajall skrev (6 timer siden):

Han er faktisk EKSPERT på sosiale medier, så han vet nok hva han snakker om.

Pffff ...

Hvem som helst kan kalle seg for ekspert. Ingen beskyttet tittel. 

Sosiale medier er i tillegg vrient å spå fremtiden på, da det er mye følelser, hypes, og en rekke andre tilfeldige faktorer som spiller inn. 

At Meta skal lykkes er litt usannsynlig. Etter Facebook har de blitt kontinuerlig utfordret, og egentlig ikke fått til noe nyskapende selv. Ikke fordi de ikke klarer å lage nyskapende ting, men fordi de aldri får brukerne med seg. Initiativene oppnår rett og slett ikke kritisk popularitet.

  • Bildedeling: Instagram ble de facto vinner (over Facebook).
  • Chat og telefoni: WhatsApp utkonkurrerte Messenger i mange markeder (men ikke Norge).
  • Korte midlertidige medier: Snapchat vant
  • Jobbstatus m.m.: LinkedIn
  • Deling av ymse artikler og memes: Reddit m.fl.

 

Flere av eksemplene har Meta riktignok kjøpt opp i etterkant. Smart måte å få kontroll på en konkurrent, samt konsolidere brukerne på, det. 

Men at et nytt Meta-initiativ automatisk skal vinne frem, er jeg lunken til. Tror det ikke før jeg ser det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Aiven skrev (På 3.8.2023 den 19.18):

For min del står jeg langt ifra Tucker politisk, men jeg synes han er en dyktig journalist og at han kommer med mye god kritikk av USA, noe som behøves i den fasen landet er i nå.

Dette er en spøk, er det ikke? Det eneste han kommer med er løgner og konspirasjonsteorier. Jeg har sett flere av videoene han har publisert på Twitter, og det er kun vås han har å komme med. Det er ikke legitim kritikk når alt er basert på løgn og bedrag.

Husk at dette er personen som innrømmet privat at hans offentlige fremtreden kun var et spill, og at han løy fritt for å få bedre seertall, for det var bra for aksjene hans.

Utrolig at noen kan falle for en så åpenbar bedrager. Men så ser vi jo et eksempel fra tidligere i tråden, der du har falt for den mest åpenbare russiske løgnpropaganda.

Aiven skrev (På 3.8.2023 den 19.28):

I fri debatt er det nokså gode sjanser for at sannheten vinner fram, i den grad den kan bevises, eller sannsynliggjøres.

Se over. Har ikke du nettopp demonstrert minst to ganger at dette ikke er tilfelle?

  

 

Tåkefyrste skrev (På 3.8.2023 den 19.19):

Folk på høyresiden er generelt mer villig til å la meningsmotstandere ytre seg, så den kjøper jeg ikke. Det er ingen på høyresiden som snakker om at ord er voldelige og farlige. Det er venstresiden sin konstruksjon.

Nei, folk på høyresiden er ekstremt ivrige etter å sensurere. Særlig minoriteter ønsker de å sensurere. De ønsker å fjerne muligheten til de svakeste gruppene i samfunnet å komme med sine synspunkter.

Sitat

Vi må tåle løgnaktige påstander om at det finnes mer enn 2 kjønn, og at transkvinner er ekte kvinner, så da må dere tåle å høre at de ikke er det også.

Den åpenbare forskjellen her er at høyresiden insisterer på å behandle andre mennesker som søppel. Igjen et eksempel på at minoriteter skal ødelegges, hetses, forfølges og trakasseres. Normal folkeskikk tilsier at man ikke kaller folk noe de ikke ønsker å bli kalt, men høyresiden insisterer på at enkelte grupper må føle seg dårlige og behandles som søppel.

Du tar ikke skade av å kalle noen "hun" hvis hun ønsker det. Derimot påfører du andre skade ved å bevisst kalle noen noe de ikke ønsker å bli kalt. Du påfører dem bevisst emosjonell smerte.

Sitat

Vi måtte høre om russisk innblanding i valget 2016, så da må dere tåle påstander om valgjuks i 2020 også. Dette går begge veier. Det er ingen som er tjent med et ekkokammer.

Problemet er at det ikke bare er "påstander om valgjuks i 2020", det er snakk om straffbare handlinger. Trump og tilhengerne hans ønsker å undergrave selve demokratiet.

 

 

RJohannesen skrev (På 4.8.2023 den 0.23):

New materials obtained by the House Judiciary Committee, chaired by Rep. Jim Jordan (R-OH), have shed further light on the Biden White House’s efforts to influence Facebook — even asking about algorithm changes to make its preferred media sources more visible to users.

https://www.breitbart.com/tech/2023/08/03/biden-white-house-asked-facebook-to-change-the-algorithm-boost-new-york-times-content-over-right-wing-media/

Hvor er alle skrikene om at Trump prøvde å få Twitter til å sensurere meningsmotstandere? Hvorfor overses det fullstendig, mens man i stedet begynner å snakke om Biden?

Endret av Markiii
  • Liker 8
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (19 timer siden):

Forskning sier det motsatte. Man får ikke XX kromosomer av å bytte kjønn.

Det får man ikke nei, stemmer. 

Dagens "ungdom" trenger ikke å se på disse kromosomene for å definere noen for enten kvinne eller mann. 

Dessverre er det norske språk litt mangelfult, så vi mangler ulike ord/begrep for medisinsk kjønn og selvdefinert (opplevd) kjønn. 

Eldre generasjoner vektlegger som ofte de medisinske kromosom, mens de litt mer moderne generasjonene tenderer til å vektlegge selvopplevd tilstand. 

Begge definisjonsmetoder har sine bruksområder. Hverken det ene eller andre er direkte feil. Alt kommer an på hva man skal bruke definisjonen til, og hva man ønsker å oppnå. Men som oftest kommer man lengst med å bruke den definisjonen som er til felles med hva personen selv mener. Altså opplevd identitet.

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
DjSlayer skrev (27 minutter siden):

Dette betyr at jeg eller noen andre trenger å delta i denne egendefineringen fordi vi definerer anderledes ikke sant? Samt vitenskap er ett objektivt verktøy mens "selvdefinert" er subjektivt.

Vitenskap kan ikke måle smerte objektivt men legene generellt tar pasienten alvorlig og  lar pasienten selvdefinerer hva de opplever.  Skal vi argumentere at smerte ikke eksisterer?

  • Liker 7
Lenke til kommentar
On 8/6/2023 at 8:33 PM, Markiii said:

Normal folkeskikk tilsier at man ikke kaller folk noe de ikke ønsker å bli kalt, men høyresiden insisterer på at enkelte grupper må føle seg dårlige og behandles som søppel.

Nei, det er ikke folkeskikk og har aldri vært folkeskikk å bestemme hva man skal bli kalt. Løgn og bedrag. 

Quote

Du tar ikke skade av å kalle noen "hun" hvis hun ønsker det. Derimot påfører du andre skade ved å bevisst kalle noen noe de ikke ønsker å bli kalt, og dermed bevisst påføre dem emosjonell smerte.

Folk må begynne å leve i virkeligheten. Å dytte dem enda lengre inn i safe spacesene sine påfører dem og samfunnet forøvrig smerte. 

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
14 minutes ago, DjSlayer said:

Du har tydligvis ikke hørt om fantomsmerter, å behandle fantomsmerter med sterke medisiner skaper bare narkomane, og kurerer ingenting.

Snakk om å flytte målstreken. Alt for å slippe å innrømme at man ikke tåler at andre folk kan få holde på og være hva f. de har lyst til å være ^^ Som @uname -i påpekte; la nå folk få holde på. 

  • Liker 6
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
The Very End skrev (7 minutter siden):

Snakk om å flytte målstreken.

Du aner ingenting om mengden medisiner transpersoner må ta resten av livet sitt for ett problem som sitter i hodet deres, ofte er terapi det beste og eneste alternativet. Samt det å flytte den angivelige transpersonen ut av miljøet den vanker i, dette fordi det også er en sosial faktor også. Det er også en homofobisk faktor med den moderne transbevegelsen hvor det er bedre å være en transkvinne enn en homofil mann (det samme gjelder lesbiske kvinner). Så når det gjelder medisineringen så får de heller ikke adekvat informasjon rundt f.eks testosterontilskuddet som kvinner får grusome bivirkninger av.

The Very End skrev (19 minutter siden):

Alt for å slippe å innrømme at man ikke tåler at andre folk kan få holde på

Så lenge de holder seg langt unna barn, som de ikke greier. Barn som opplever "kjønnsdysfori" kureres helt naturlig når de når pubertiteten (80%).

Snikpellik skrev (46 minutter siden):

Når man misliker transpersoner så mye at man fornekter vitenskap,

Ingenting med dette er vitenskaplig, det er dere som ikke forstår vitenskap! Dessuten, nei jeg misliker ikke transpersoner, ikke gi meg atributter jeg ikke har.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...