Gå til innhold

Anmeldelse: Horizon Forbidden West


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes kamp systemet var rotete og rett og slett tidvis ekstremt irriterende i det første. Lurer på om siden anmelder ikke er så fan nå om det kanskje har motsatt effekt på meg…tid vil vise…

Lurer også litt på om en må fortsatt trykke seg ihjel ved alt en skal plukke opp. Det blir en jo gal av i Zero Dawn. 
 

Samt et inventory system som er helt jævlig… 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Oi.. dette var i stark kontrast til resten av bransjen. Det er flott med flere synspunkter, men finner det noe merkelig når f.eks IGN gav det 9/10 og atpåtil mente det var frustrerende kort unna å kunne kalles "revolutionary", samt at Guerrilla Games hadde overgått seg selv nok en gang.

Endret av Nautiqs
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gjennomsnittet rundt er 9/10 Høyeste 10/10

En slik anmeldelse gidder jeg ikke en gang lese, holdt med å se 6/10 det sier litt.

Hva tjener dere på å sverte spill på denne måten? Helt klart nor av det beste hittil i denne generasjonen.

Hvordan kan Halo infinite få 8/10 til sammenligning? Brukte 10 timer på storyen og grafikken i verdenen var som en tidlig utgave på ps4 dager, veldig MYE repeats som er ganske uaktuelt på et 10 timers spill, flat, kjedelig åpen verden med lite aktiviteter til sammenligning.

Virker som om anmelderen ikke er helt begeistret for Sony?

 

Endret av raym123
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Etter den elendige anmeldelsen av et av tidenes aller beste spill - Zelda Botw, hvor dere også gav en 6'er !? så sitter det ekstremt langt inne å ta noe som helst dere skriver seriøst.

Dere virker mest som en gjeng hipstere som går motsatt vei av alle anmeldere kun for moro skyld.

Nå har jeg naturligvis ikke spilt det selv enda, men jeg tviler sterkt på at spillet er så middelmådig som 6/10.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Litt av det jeg forventet dessverre. Selv om spillet ser sinnsykt pent ut, så kan det blir for mye av det gode. Jeg fullførte ikke Zero Dawn da det ble litt for mye grinding etter min mening og jeg falt lit av historien. Jeg venter nok med kjøp av dette til jeg kjører gjennom førstespillet.

Håper ikke GOW tar samme retning..

Lenke til kommentar
ism_InnleggNO skrev:
12 minutes ago, josereyes9 said:

For en håpløs anmeldelse. I motsetning til denne anmelderen, har omtrent samtlige andre hyllet videreutviklingen av både kampsystemet, nye våpen og at verden føles mer levende. Håper du aldri får anmelde spill igjen.

For en håpløs kommentar. I motsetning til de fleste andre aner du ikke hva en anmeldelser er. Jeg håper du aldri får kommentere på gamer.no igjen.

Din kommentar var 10 ganger mer håpløs..
  • Liker 2
Lenke til kommentar
radiohodet skrev:

Haha, stakkars fanboys som må se et spill de heier på faktisk få en ærlig anmeldelse. Bra anmeldelse. Høres ut som et håpøst spill, og anmeldelsen peker godt på alle de negative sidene. Skulle ønske Gamer hadde flere anmeldelser som dette, men nå blir det vel en del bråk her, siden anmelsen tråkker på det aller helligste, PS5, noe som kanskje gjør eierne av Gamer litt nervøse i forhold til reklameinntekter. Håper ikke det kommer noen "vennlige hint" om å bare følge Sonys pressemelding, som resten av anmelderkorpset neste gang.

Har aldri skjønt hvorfor det er så viktig for fanboys at spillene de heier på får toppkritikk enn å faktisk være interessert i om spillet er bra eller ikke.

hva får deg til å si at anmeldelsen er ærlig..? bare fordi de gav spillet en middelmådig score, så er de plutselig ærlige?? merkelig logikk spør du meg.. hva om de faktisk har sin egen agenda, og kun scorer storspill lavt for å få masse klikk og oppmerksomhet på siden sin - har det falt deg inn..?
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...