Jump to content

raym123

Medlemmer
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Ble litt usikker nå ang Elden Ring. Bestilte launch edition på nettet, litt etterpå fikk jeg en kode på mail, googlet litt og på pc feks er det uten cd bare med en kode lapp i coveret. Finner ikke ut så mye ang PS5. Oppdatering: Fant ut etterpå at det er med fysisk cd, og at det kun er pc som får kode istedenfor cd i coveret. Mulig den koden jeg fikk bare er noe in game bonus eller noe. https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/679592/elden-ring-launch-edition-ps5
 2. Det er fordi warzone ikke kjører next gen, du har one x utgaven på series x og på ps5 har man pspro utgaven. Rart dem ikke oppdaterer det snart. Siste Cod spillene ser jo merkbart bedre ut
 3. Ikke helt enig der, cyberpunk har 57 på metracritic. Horizon forbidden west fikk 89. Ser gamer ga cyberpunk 8/10, ganske overraskende med tanke på spillet hadde så mye feil at Sony valgte å fjerne det i flere måneder fra den digitale butikken. Man får heller tenke flertallet vinner, tror ikke en eneste spillside har gitt det 6/10 og det er ikke rart folk reagerer, man har lov til å gi hva slags score man vil så klart, og man kan også velge å være veldig uenig. Haters fortjener ikke gamer, ingen skal verken hates eller henges ut pga et spill 😊
 4. Gjennomsnittet rundt er 9/10 Høyeste 10/10 En slik anmeldelse gidder jeg ikke en gang lese, holdt med å se 6/10 det sier litt. Hva tjener dere på å sverte spill på denne måten? Helt klart nor av det beste hittil i denne generasjonen. Hvordan kan Halo infinite få 8/10 til sammenligning? Brukte 10 timer på storyen og grafikken i verdenen var som en tidlig utgave på ps4 dager, veldig MYE repeats som er ganske uaktuelt på et 10 timers spill, flat, kjedelig åpen verden med lite aktiviteter til sammenligning. Virker som om anmelderen ikke er helt begeistret for Sony?
 5. Trenger en hdmi kabel på 3 meter, har sett litt rundt. Er det noen som har en bra hdmi 2.1 til ps5/xsx å anbefale? Ser forskjellige kabler har lett for og få negative omtaler, føles greit ut og bruke den som følger med men den blir for kort.
 6. Takknemlig for å prøve dette på xbox gamepass, spillet er litt bedre preformance mode men allikevel har det fps drop innimellom, spesielt på badlands siden av kartet, eller når det sprenger biler osv.. Kunne tenkt meg å kjøpt trilogien hvis spillet leverte stabil fps og var uten masse bugs. Ventet lenge for og så bli skuffet. Grafikken er ok nok, verre med hvordan det kjører og combaten for 20 år siden er ikke akkurat så mye å stå etter..
 7. Deathloop får 9/10 og dette bare 5/10? Det henger ikke på greip, bryr meg ikke om omtalene lengre etter å se deathloop fikk nesten bare 10/10 rundt om. Lett et kjøp her også, er ikke akkurat så mye annet som kommer dette året som blir større enn dette. Kommer garantert til å levere bedre enn deathloop for min del, så den 5/10 omtalen er jo et hån mot produsenten hehe
 8. https://cdon.no/spill/playstation-5-release-2021-54876367
 9. Hei! Tenkte man kunne ha en deathloop tips og triks tråd. Sitter på en måte igjen som et spørsmålstegn etter å ha spilt det en stund. Som jeg har forstått skal man ta alle targetene fra morgen til kveld, men det er ikke mulig å rekke dette på første loop? Hvis jeg feks spiller igjennom en ny loop, finner spor og slikt, vil ikke alt være nullstilt til neste loop? Hvis jeg finner dem fleste clues rundt så lurer jeg på om feks det kan bli bilde av to og to target på neste loop der man velger map? Noen her som har noe tips og komme med? Etter å ha utforsket en del, spilt igjennom en loop er jeg klar for å spille det ferdig, startet på første brett igjen på Morning, tok Harriet og kom til neste brett på Noon… Føler jeg allerede har gått glipp av noe siden tiden skiftet etter å ha tatt første offer. Ser ut som man må ta 2stk pr brett helt fra morgenen av?
 10. Den forventet datoen til Elkjøp har jeg lite troen på etter dem forventet både ps5 og series x tidligere i sommer, Xbox-en ble bare fjernet igjen og ps5 fikk en ny trekning etter forventet datoen.
 11. Det lover dårlig, irriterende, hele designet på ps5 er dårlig med tanke på kjølig motsetning til konkurrenten. Sony gått på samme smellen år etter år, og nå enda verre tydeligvis, en ny maskin er en ting, gjennomsnittet tar den ikke opp og renser den for støv hvert år, så kan det bli interessant å se temperaturer etter et par år med støv inni der.
 12. Vi som har ny maskin nå med den nye skruen til standen har fått halvert heat sinken også? Trodde først det bare var på den digitale? Nå er det kun penger som gjelder og ikke noe kvalitetsstempel. Bare det at dem sender ut maskiner med en nidec vifter 9 mnd etter launch, dem vet det lager støynivå og vibrasjoner vs Sony viften. Nå skal dem kutte kostnadene på heatsink materialer, og kjøre opp vifte hastigheten? Trodde det var vanlig og forbedre produktene med nye versioner. Med Sony er det stikk motsatt tydeligvis.
 13. Postnord er ofte hardhendte ja, ofte Er pakker fra dem "busta" i alle kanter samme om det er stor eller liten pakke. Dem nye har ny skrue til stand men samme dårlige viften fra nidec, litt forbedret er den fra tidligere dager men fremdeles ser jeg på dette som et defekt produkt. Prøv å legg antiskli matte i 3-4 lag under standen, lyden den gir på skrivebordet og lyden i det man går inn på spill blir noe bedre. Vifta lager en del vibrasjon og det hører du forskjell på hvis du løfter den forsiktig opp mens den durer. Bruker selv åpene hodetelefoner, det går greit og hører ikke maskinen så lenge det spilles lyd. Men er det stille høres det lett, Lukkede klokker er best når man har med ps5 å gjøre, gjerne med støydemping 😅 Dem jeg vet om som har kjøpt både nå og tidligere med disk har også fått nidec, tror flertallet faktisk har det. Noen er mere lyd sensitiv enn andre også selvsagt. Ang disk og digital skulle tro det var random?
 14. Får ikke til å spille multiplayer på flight simulator, noen andre som sliter med det samme? Når vi inviterer hverandre står det bare at you have left the party..
×
×
 • Create New...