Jump to content

cosmic1981

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. Dette ser veldig lovende ut og jeg er spent på hva spillet vil by på av historiefortelling.
 2. Veldig spent på om spillet vil ha en historie, eller om det bare blir hack n slash gjennom spøkelser.
 3. Dette gleder jeg meg veldig til! GOW 2018 er ett av de beste spillene jeg har spilt de siste årene og det spor i meg
 4. Spent på det selv. Har ikke sett annet enn det osm ble vist på E3. Håper og krysser fingrene for et flott og engasjerende spill.
 5. Jeg spiller fortatt PUBG aktivt og merkelig nok blir jeg aldri lei. Men med nye skins, dancemooves og annet, så blir det mer og mer rettet mot Fortnite. Men jeg kommer til å fortsette med å spille det om det er solo, duo eller squad.
 6. Sylvanas har endret seg siden sist ser jeg...
 7. Minner meg om spillet som aldri kom men som ble vist på E3 noen år tilbake: The Last Night. Kanskje til mog med inspirert av det. https://www.youtube.com/watch?v=n4IPBiB7SF4
 8. Fortsatt veldig gøy og bra spill med nok av utfordringer. Men for meg personlig står SMB3 øverst på pallen av SMB favoritter.
 9. Er med gode grunner jeg ikke pre-order spill. Cyberpunk 2077 og No Mans Sky er veldig gode eksempler på at forbrukere burde få testet spillet før det gis ut. Dessverre ser vi gang på gang at spill ikke er 100% ferdig før utgivelse, og hvis ikke dette sjerpes, så vil jo forbrukere vente med å kjøpe til spillet er spillbart, oppdatert eller på salg.
 10. Det var en utrolig spennende turnering å følge med på, men 6 uker er lenge for utøvere å være på sitt beste hele veien. Faze, Ence og Liquid hadde bra dager og dårlige dager, men de møtte også de aller beste i verden.
 11. Final Fantasy VII Remake? Det er oftest slik at man begynner å sammenligne spill. Jeg tror at orginalitet finner man oftest i indie-spill, og trippel A får nok sine ideer derfra. Forspoken ser uansett ut som en blanding av alt.
×
×
 • Create New...