Jump to content

cosmic1981

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Ser nesten ut som Xtreme Games møter Motorstorm. Begge spillene er savn forøvrig.
 2. 6,5 av 0, det hørtes jo bra ut igrunn?
 3. Bedre å bare si fuck it og gi ut "forbedret utgave" som Anthem 2 i stedet. Nytt spill, nye muligheter.
 4. Jeg synes Warcraft er en solid film, men kanskje mest for oss som er fans av den franchisen. Det var flere som etter filmen sa at den ikke var lik WOW, men nå er ikke all warcraft universet bare WOW. Hadde vært veldig kult med oppfølger om Thrall.
 5. Flere av spillene ser veldig interessante ut, men det var flere av disse trailerene som gjorde at ventet på neste da de gav meg null og nix. Grafikkmessig så ser jeg ikke stor forskjell fra dagens PS4/Xbox one og til Series X.
 6. Ingen som vet enda om videre kapitler. Kanskje vi får hint om det når spillet lanseres? Jeg spilte demoen på normal i går og sitter bare med positivt inntrykk. Det ble mye knappebashing og tror aldri jeg har brukt så mye potions før. Men dette er svært lovende! Uansett blir ikke Red XIII viktig før lenger ut i historien og helt ok med at han ikke er spillbar nå. Men noe jeg snakket med en kompis om i går, spent på hvordan det blir når sektor faller ned... og den krigen i tårnet der Aeris blir kidnappet.
 7. Ivel gjorde lurt der i å bare snike seg frem til en motstander ble lett bytte Var moro å følge med i kampene som gikk i helgen, og det blir nok minst like gøy til helgen.
 8. Har spilt PUBG siden starten, og Karakin er et friskt pust i dette spillet. Jeg vil si at du må tenke enda mer taktisk her enn i de andre kartene som man har god tid på seg å loote, stæsje seg opp med favorittvåpen, for så å bli knertet på 300m hold av en som Kar og 8x scope og første fiende man.. ikke så. Jeg Liker igrunn alle kartene i PUBG, men de siste ukene har det kun vært Karakin. Sist helg var det også turnering der norske Omaken kom på sammenlagt 4 plass, noe jeg vil påstå er en meget god prestasjon. I turneringer vil Miramar og Erangel være hovedkartene, mens Sanhok blir stæsjet inn som bonuskart med 1 runde. Jeg kommer ikke til å bry meg om deathmatch og slikt, men PUBG kommer nok til å leve en god stund til.
 9. SNES spillet er fortsatt gøy selv om det er litt ensformig. Men musikken i SNES spillet er bra
 10. Den skuten har nok seilt for min del, og skulle heller ikke forundre meg at de må ta en ny betalingsrunde på spillet pga "2.0" eller "Next" i navnet. Jeg synes demoen var kul og spilte meg opp til max level, men kjøpte ikke det ferdige spillet. Jeg skjønte at spillet ikke hadde så mye mer innhold enn demoen, så ville vente litt og se an. Ble aldri kjøpt.
 11. Kjøpte Playstation 23 september 1995 og har den fremdeles. Selv om Supernintendo er min favorittkonsoll, så er det PS1 som har skapt mest minner.
 12. Nok en gang har jeg satt føttene inn i Azeroth og dratt tilbake i tid, vekk fra min gode gamle 15 år gamle Shaman på level 113. Jeg ble lissom aldri helt lei wow, jeg bare begynte å spille det mindre og mindre og derfor lå jeg langt bak med utstyr som lar meg overleve et par angrep til. Men nå er det på'n igjen, der eventyret startet, venner ble til og minner man lengter tilbake til. WoW Classic blir en nostalgitripp for meg, og det beste er når jeg ser mine gamle venner fra den tiden også er på samtidig. Det varmer mitt hjerte. Men jeg hater levling...
×
×
 • Create New...