Gå til innhold

cosmic1981

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

792 profilvisninger

cosmic1981 sine prestasjoner

74

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kanskje det er du som burde sjekke bedre før du skriver? https://www.norsk-tipping.no/artikler/sett-grenser-for-spillingen-din Grensen gjelder pr konto, men ingen grenser over hvor mange kontoer du kan ha på NT. !Du bestemmer selv hvor høy tapsgrensen din skal være, og de fleste setter den et sted under 4000 kroner. Du kan maksimalt sette den til 20.000 kroner per måned. Denne grensen ble innført i 2016, og Norsk Tipping var da det første selskapet i verden med en slik totalgrense.! Hvis du har flere kontoer og kort registrert, så kan det spilles for mye penger pr måned. Poenget er at der jeg spiller poker feks så skal man også sette begrensning, men det kan gå over 20000kr. Men du må fortsatt ha en begrensning for å sette inn penger (som uansett har blitt stengt av myndighetene...)
  2. Grensa er jo "bare" 20.000 kr i måneden. Har du en median lønn på 50.660 kr og en typisk 34% skattesats så sitter du igjen med 8370 kr etter at skatten er innbetalt og gamblingen er gjennomført. Man burde kanskje få skattelette for en del av det man gambler bort til Norsk tipping da dette går tilbake til staten.. Ikke dum ide, men det skjer aldri :D
  3. Litt usikker på hvorfor Poker blir dratt inn her, og ikke for eksempel slots, som er den store stygge ulven når det kommer til spill på nett. Hvorfor kan jeg si mene det? Fordi jeg spiller poker flere ganger i uken, har prøvd slots og spiller et spill der det er mye fokus på lootcrates. Når man spiller poker så kjøper man seg inn i en eller flere turneringer, og spiller til man blir slått ut før eller i gevinsten. Dvs at man betaler en sum og kan sitte i timesvis. Men på slots koster hvert eneste trykk penger. Ja, man kan spille cashpoker online også, men som pokerspiller på nett er det stor overvekt av turneringsspillere. Den gang jeg satte inn penger på pokerklient måtte jeg sette opp en grense, slik som på NT, over hvor mye jeg kunne sette inn pr måned. Heldigvis for min del trengte jeg kun å sette inn penger en gang da mine 20 års erfaring har kommet til nytte. Fortsatt i pluss 4 år etter innskudd. I poker har man 15-20% sjans til å komme i pengene, og med ferdigheter så klarer man det. Jeg har også vært borti slots av nysgjerrighet, og her måtte jeg etter 1 mnd stenge meg selv ute fra slots på den nettsiden, fordi man rett og slett ble avhengig. Det er farlige greier, og dette har Norsk Tipping på sin side. Når man leser om sakene i det siste der folk har spilt bort millioner av kroner på norsk tipping, så burde man virkelig feie sin egen dør først før man drar alle andre over samme kam. Alt man trenger å gjøre på NT sitt casino er å sette inn penger med bankkort og opptil 20000 pr måned. Skaff nytt kort fra annen bank, ta opp forbrukslån, sett inn og spill. Lootbox er samme som slots etter min mening. Du betaler for noe du har null kontroll på og kun flaks med lav prosent for å få det du ønsker. Jeg spiller PUBG og kjenner til suget over å få tak i de kule tinga absolutt. Men heldigvis er jeg voksen og vet at penger ikke gror på trær, men ja, jeg har brukt penger på å åpne lootcrates.
  4. Husker de gode gamle WOW dagene da vi raidet Molton Core, Black Wing Lair, Onyxia og andre med 40 mann. Alle måtte vite hva de skulle gjøre og med en god leder som var rolig i stemmen og sa hva som skjedde hele tiden. Det var kjempe digg følelse når sluttbossene gikk ned etter ukesvis med trening. Nå er de fleste spill 3-5 mann, og det funker ganske fint det også
  5. Han kan kose seg med bandet sitt Og at han kom til lille Sandefjord for å holde konsert er helt rått og ikke minst unikt for oss nordmenn som fikk oppleve dette.
  6. Så spillskaperen var rett og slett forut sin tid gitt. Han gav jo sin egen score AAAA ut av AAAAAAAAAA.
  7. Er flere spill som har truffet meg godt. Til og med helt tilbake til FFVII og en berømt scene, samt slutten på FFIX (uten at den er trist sådan). Men bortsett fra TLOU som traff veldig, så vil jeg også ta frem spillet GRIS. Det traff meg hardt. Det kan også være at jeg spilte dette 1 års tid etter at mamma gikk bort. Jeg liker at spill får følelsene ut av meg, og tror det er sunt. Det betyr at man engasjerer seg i historien og hendelser i spillene man også kan reflektere over i virkeligheten.
  8. 6 år senere og jeg spiller dette fortsatt, nesten daglig. Det er gøy med squads, gøy med GG liga, gøy generelt. Jeg har aldri vært en FPS spiller, men etter Destiny så fikk jeg litt blod på tann. Lasta ned PUBG Beta og resten er historie. Dette spillet er perfekt for meg i en alder av 42, snart 43.
  9. Alt går etter planen og samarbeidet mellom Nintendo og Sony går bra, helt til Philips sniker seg inn fra sidelinjen og filmen blir inspirert av CDI spillene i stedet
  10. Ja vi venter fortsatt på når vi kan registrere PUBG lagene...
  11. Uten å ha startet på dette eventyret, så føler jeg at jeg leser om FF8 hovedkarakteren Squall. Han var aldri spennende, men historien rundt han og karakterene rundt gjorde spillet superbra.
×
×
  • Opprett ny...