Gå til innhold

Seagull

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Seagull sine prestasjoner

59

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har sittet med samboeren min og sett på henne spille. Detaljnivået i Hogwart's Legacy er så høyt at det bare må oppleves for å forstås. God anmeldelse. Helt enig med alt som blir sagt. Eneste pirket jeg har er at introduksjonen til Galtvort er litt flimsete og at "floo powder" ble introdusert alt for tidlig. Man får ikke begynne å spille i Galtvort før man er i hustårnet, og det første man blir bedt om å gjøre fra der, er å teleportere til et annet sted. Det synes jeg var litt rart - med tanke på at vi får en veileder som liksom skal vise oss rundt. Men det er nok av tid til å gå seg vill i dette spillet. Som kommentaren over sier: løp og kjøp!
  2. Hva er agendaen med dette? Hvordan fremmer denne episoden en agenda som spillet ikke hadde? Karakterene Bill og Frank var homofile i spillet også, den største endringen her er vel hovedsakelig at de døde lykkelige, enn at Frank døde ulykkelig og at Bill måtte leve med det i etterkant? Don't feed the trolls
  3. Det er mye som skjer i rommet mellom TLoU 1&2. Jeg kan se en sesong som tar for seg denne tiden - som utforsker den gradvise avstanden mellom Joel og Ellie. Ettersom denne serien nettopp utnytter de fortellertekniske fordelene ved å være en tv-serie, ville det vært en super cliffhanger å avslutte sesong 2 der TLoU2 starter.
  4. Spennende 🙂 Jeg er glad Druckmann står for historien han har valgt å fortelle. Hatere kan ta seg ei bolle.
  5. Jeg skal ikke snakke for noen andre i redaksjonen, men jeg har ikke inntrykk av at noen prøver bevisst å være strenge eller eller snille. For min del går det bare på hva jeg liker og ikke liker. Jeg liker personlig kampene i The Callisto Protocol, noe som virker til å være litt utenfor normen i de andre anmeldelsene. Det ville likevel bli feil om jeg skulle begynne å klage på spillet for å være tilstrekkelig streng. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er mindre erfaren enn de andre som skriver her, men som leser har jeg alltid satt pris på forskjellige perspektiver. Om mine anmeldelser passer dårlig med dine spillpreferanser er det lurt å sjekke andre steder i tillegg. Men jeg syns ikke det burde gå på troverdighet/hva man stoler på. Hei! Jeg legger meg helt flat. Det var en uhøflig og dum kommentar jeg skrev. Jeg står for dumheten, og lar kommentaren stå. Det var unødvendig å insinuere at du er ukritisk, og jeg synes oppriktig at det er en god tekst. Morragrettenhet er ingen unnskyldning for å henge seg opp i flisespikkeri og ubegrunnede spydigheter som en totalidiot. Så da må jeg bare beklage.
  6. Anmelderne på denne siden er så snille og ukritiske mot AAA-spill. Hvor er han som gav Horizon: Forbidden West 6/10? Der har vi en anmelder jeg stoler på!
  7. Kult at de tør å vise frem så mye av spillet. Viser vel at de er sikre på eget produkt. Gleder meg til å se hva anmeldelsene sier om dette.
×
×
  • Opprett ny...