Gå til innhold

Bestille filmer på nett hos Platekompaniet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper du får igjen for 4K. Det er dessverre en god del 4K-filmer som bare er studio-oppskalert 1080p, noe en god 4K TV gjør ca like godt. Paradoksalt nok er det gjerne eldre filmer som er best på 4K fordi nyere filmer har så mye CGI at de blir rendret i 1080p av økonomiske grunner. En må nesten sjekke opp hver enkelt film for å se om 4K-utgaven er verdt prisen.

Selv Interstellar av kvalitetsfokuserte Nolan er ikke verdt 4K, selv om deler av den er filmet med bærbare IMAX-kamera, og det sier litt.

Lenke til kommentar
vidor skrev (22 timer siden):

Håper du får igjen for 4K

Håper jeg også. Har bare Logan av de fra før av (på BD) men tror jeg skal holde på den da den har noir-versjonen, noe UHD-versjonen (antageligvis) ikke har. 

Jeg har kvittet meg med 95% av den fysiske filmsamlingen. De gå jeg har igjen vil jeg kun ha på UHD. Resten har jeg liggende på Plex. 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
ilpostino skrev (1 time siden):

jeg har fremdeles ikke sett snurten av filmene jeg bestilte fra platekompaniet 09. desember. Synes det begynner å ta lovling lang tid for at de skal sende.

Har til stadighet, omkring en 14-15 filmer på vent, men ingen fra Platekompaniet (heldigvis). Har nå sett først nylig, at Amazon butikkene har oppdatert potensiell ventetid/estimering til mellom 15 Desember og 4 Januar på varene jeg enda ikke har mottatt. Så håper jo at noe vil dukke opp før året er omme.

Angående din bestilling. Så kjapt innom filmene du kjøpte, og virker som kun en (kanskje ting var ganske annerledes når du handlet dem inn?) har lagerstatus (Star Wars: Rogue One) mens resten var av typen 5-16 virkedager grunnet at de måtte bestilles til lager osv. Og dersom du har gått for å få alle i en og samme pakke, så kan det dessverre ta den tiden det tar. Får håpe det ordner seg om ikke lenge, men du er nok ikke alene om å være frustrert i disse tider. 

 

Lenke til kommentar

Geez. PK bruker tydeligvis Helthjem for å levere pakker. Møkkafirmaet stiller seg nederst på listen over alle budfirmaene jeg har hørt om. 

Platekompaniet sender filmene en og en, noe som i utgangspunktet er uforståelig men greit nok. Pakken jeg skule få i går tidlig dukket aldri opp, selv om jeg hadde oppgitt både hva postkassen min var merket med og hvilken dør / leilighet jeg bodde i. Beskrivelsen var ganske entydelig og burde ikke være vannskelig å finne. Men neida, budet "fant" aldri døren min, selv om jeg egentlig mistenker han aldri gadd å lete. 

For sikkerhets skyld skrev jeg navnet mitt på et A4-ark og festet på døren min for at dagens bud klarte å finne frem og underverker skjedde. 

Jeg fikk sende-varsel på de to siste filmene og de skulle bli levert på morgenen i morgen (julaften). Jeg fikk dog nettop en SMS om at dere ikke kan levere noen av morgendagens filmer. Denne gangengadd de ikke en gang å prøve å levere.

I følge beskjeden jeg fikk for pakken i går bli levert videre til et uleveringssted. Dette er et sted som (forhåpentligvis) er i nærområde men jeg har ikke fått en eneste beskjed om hvor hentepunktet er eller om jeg skal oppgi noen hentekode. Videre er jeg ikke spesielt imponert over at dere bruker to dager på å levere en liten pakke med en film til et hentepunkti nærheten. Greit nok at det er jul men de burde hatt rutiner for å avlevere dagens pakker på et hentested når de var ferdi med dagens rute, eller i verste fall ha en sentral utlevering fra alle ruten. 

Dere klarte ikke levere tre av fire små pakker og jeg håper de brenner et visst varmt sted. 

Lenke til kommentar

For min del er det delt jumboplass for Postnord delt med TNT. Det skal litt til å klare å få den plassen, men begge er verdige vinnere.

En annen ting med Postnord er at du må legitimere deg når du henter på pickup-point, mens de kan finne på å levere posten din i en pose som henger på gjerdet som sikkert ca 50 personer passerer før man kommer hjem.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...