Jump to content

Deschain

Medlemmer
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

Recent Profile Visitors

2026 profile views
 1. «Lite fair» å teste i øvelser man ikke kan øve på de neste ukene? Det er snakk om 60 kg benk for gutta, og 4 hangups. Klarer du ikke det uten å bruke et treningssenter er du lite løsningsorientert.. Finnes alternativer for svømming der man ikke trenger svømmehall også, om det er teknikk man ønsker å terpe på.
 2. Er nettopp ferdig med Don Winslow sitt fyrverkeri av en kartell-trilogi. Priiiiiima serie for alle oss som koste oss med Narcos-serien på Netflix. Første boka heter «the power of the dog»
 3. Hei! Jeg skal besøke noen kamerater i Moss, og tenker i den forbindelse å ta meg en svipptur innom Sverige også. Er det noe som er verdt å få med seg nå om vinteren, på en aldri så liten dagstur? Takk på forhånd!
 4. Tusentakk for svar! Skal absolutt sjekkes ut!
 5. Hei, jeg tenker å ta en solo-trip ei langhelg nå i nærmeste fremtid. Ønsker et sted hvor det er gode turmuligheter Er både vant fjellklatrer og elvepadler, så gjerne kom med utfordrende tips. Rolige bygder med vakker natur tas også imot med glede. Utfordringer er ikke et must. Må bare ha et lite avbrekk
 6. Noen som vet om det er innafor å legetest nå? Mtp gyldighet.
 7. Nettopp bingewatcha 3 sesonger av the shield. Det er jo rått!
 8. 3/10, ikke for meg, men liker originalen. Slenger på med en glemt klassiker.
 9. Nettopp sett det som er kommet ut av Beforeigners på HBO. Artig serie Ellers har jeg nettopp startet på the shield, som jeg ikke har sett før. Den virker superfet.
 10. Jobb i psykiatrien tror jeg kan være et pluss. Generelt det å jobbe med mennesker og kanskje gjøre noe annet enn å sitte i kassa på rimi.
 11. Da har jeg omsider slutta i forsvaret for å ta opp de faga jeg trenger for PHS. Satser virkelig på å komme inn i 2020, til tross for at jeg ikke har søkt tidligere. Blir spennende og kjekt å følge denne tråden fremover
 12. Oppdatering! Har haiket/toget gjennom Europa, og skal nå nyte et par gode uker i Italia. Deretter går turen til midtøsten, før planen er å komme seg til Nepal, hvor jeg ønsker å gå annapurna trek. Etter dette må jeg nok prioritere skole en periode. Takk for dere som har fulgt med på meg på instagram! Kjekt med gode tips underveis.
 13. I en evt ansettelsesprosess tror jeg det teller mer med gode attester fra tidligere arbeid. Å studere sosiologi på forhånd kan jo gi en personlig fordel mtp at en kan mye av stoffet som man går gjennom i sosiologibiten ved phs. Er iallefall det jeg har hørt fra de politifolka jeg har jobbet med opp gjennom.
 14. Årsstudium i sosiologi, rettslære, kriminologi etc. Jobbe i psykiatrien.
 15. Malstrøm? Er britisk, men mener den gikk på nrk.
×
×
 • Create New...