Gå til innhold

Xbox Series X|S - Generell diskusjon


Skal du kjøpe Series X?  

325 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe Series X?

    • Ja, på lanseringsdagen
      107
    • Ja, men ikke på lanseringsdagen
      88
    • Nei
      81
    • Vet ikke
      49


Anbefalte innlegg

En lager jo en klassisk V-kurve ut av en flat respons, noe som nettopp drar lydbildet mot god lyd sånn som jeg anbefaler i utgangspunktet.

Gamingheadset er typisk flat fordi en vil gi muligheten til å bruke lyd for å orientere seg uten å drukne detaljer i for mye bass og diskant. Resultatet er at lyden blir ganske "papp".

For min del teller god lyd definitivt høyest. De som vil spille på høyeste konkurransenivå tjener kanskje litt på dette, men det er verdt lite for en casual gamer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Grimbeorn said:

Den offisielle trådløse fra Xbox er faktisk helt grei om du får satt opp EQ riktig. Ut av boksen er den ganske flat i lyden, men prøv settingen på denne siden: Best Xbox Wireless Headset EQ settings: get the best sound | TechRadar

Jeg har både Steelseries 9X og XWH, og synes headsettet fra Xbox er enklere i bruk, mye på grunn av at du justerer volum og spill/chat-balanse med å dreie hele klokken. I tillegg opplever jeg at 9X av og til spraker eller har forstyrret lyd, men det kan kanskje være noe feil med akkurat det headsettet jeg har. Lydmessig synes jeg de yter ganske jevnt, med litt forskjellige styrker og svakheter. 

 

Jeg sliter med at mic kobler vekk etter noen sekunder når jeg slår de på. Må slå av og på headsettet kanskje 5-6 ganger før mic holder seg tilkoblet. Fordi om mic kobler ut, så kan jeg fortsatt høre. Det er ikke det at de er muted heller. 

Har prøvd de i Win 10 og på Teams også. Samme problem der. Fryktelig irriterende! 

Har du ikke disse problemene med dine? 

Lenke til kommentar
On 22.12.2023 at 2:53 PM, Trene Arnholdt said:

Jeg sliter med at mic kobler vekk etter noen sekunder når jeg slår de på. Må slå av og på headsettet kanskje 5-6 ganger før mic holder seg tilkoblet. Fordi om mic kobler ut, så kan jeg fortsatt høre. Det er ikke det at de er muted heller. 

Har prøvd de i Win 10 og på Teams også. Samme problem der. Fryktelig irriterende! 

Har du ikke disse problemene med dine? 

Nei, ikke hatt noen slike problemer i det hele tatt. Har ikke prøvd de på pc.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
raab skrev (6 timer siden):

Noen som vet om gode tilbud, rabattkoder eller deals på Game Pass? 

Ja, kjøpte nettopp på Eneba, 4 stk 3 mnd koder for 754 kr totalt. Rabattkode: aks8  , 

VPN aktivering.

Fylte opp nesten 3 år.

Kjøpte BG3 for 18 euro i samme slengen. 

Brukte Proton vpn, 1 mnd for 10 euro. (å finne noe gratis er dødfødt)

 

image.thumb.png.8b04d721d57d299b3b0e4af194ef6220.png

Endret av The Walking Dead
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Akkurat spilt Sons Of The Forest fra Steam med GeForceNOW på SeriesX via nettleseren og er blåst av stolen å bra der fungerte…

Greit nok det er kun 1080p60 med noe lav bitrate siden det er gratis. Men det fungerer så jævlig bra…konsollen min er ikke engang koblet via Ethernet. 
 

 

 

 

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Xbox sier jo selv at de tapte mye mot PS4, men ting stikker nok litt dypere enn det med det PR-marerittet de fikk p.g.a lanseringen sin da med TV-fokuset de hadde og DRM-online stuntet med titlene pluss avgift på resalg av disc-baserte spill. Uansett fikk de jo solgt relativt mange konsoller til tross for denne blunderen, men PS4 solgte samlet sett litt over det dobbelte, men stadig økende akselerasjon (50 mill mot 115 mill).

Sannheten er vel mest at helhetspakken var for dårlig målt opp mot Sony sin selv om hardware også var noe svakere og ofte var litt nedskalert med ~900p der PS4 kjørte 1080p bl.a p.g.a raskere RAM. En annen ting var at spillene kunne mangle antialias. Det tok jo tilbake tronen med Xbox One X, men den kom nok for sent.

Virker som MS nå har fokuset de burde hatt for lenge siden når det gjelder spill med de oppkjøpene de har gjort. Hardware-messig er det ingenting å si på XSX, som er meget bra designet. Denne generasjonen med konsoller har egentlig vært skuffende både fra både MS og Sony. Hardware er god, men spillene har glimret med sitt fravær. Det var *mye* bedre på PS4. Kjøpte selv en Xbox One X og en PS4 Pro helt på tampen av generasjonen og begge brukes i dag. Det er jo egentlig litt ironisk at XOX og XSS begge er ~6 Teraflop maskiner.

Savner vel mest Unreal5-spill, men de er vel i produksjon nå om de ikke har blitt kansellert i de layoff-rundene som har vært i industrien. Normalt ønsker en jo å lansere på konsoll først fordi økonomien er bedre der p.g.a piratkopiering på PC.

Er vel mest av alt litt lei av å vente siden utviklingstiden har gått så mye opp med kraftigere hardware. Det er jo sluppet ganske mange titler, men for mye av det er bais som ikke registreres på radaren. Tror nok også at om spill fikk performance-boost slik de automatisk får på PC ved oppgradering av hardware hadde nok dette gitt denne generasjons konsoller et ekstra løft.

Lenke til kommentar

Spilt Control for første gang i kveld. Via GP på PC. Skjønt jeg har disken for den for Xboxen også. Nesten en time inn. Liker det så langt. På tross av at skrekk er noe jeg er heller pyse på. Ikke så ille skrekk. Men tok på udødelighet, for dette var vaskelig for meg, og jeg er interessert i historien mer enn noe. Som vanlig. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

No man sky har sluppet en ny versjon 4.6 Orbital. 

Den har vært annonsert som allerede sluppet i 4 dager på nettsidene til gamepass, men fortsatt ingen fysisk oppdatering for verken xbox eller pc. 

Playstation og Steam har hatt denne oppdateringen i 4 dager nå. 

Litt kjipt av MS å ikke få ut fingeren, spesielt nå som det er helligdager og folk flest har fri til å kanskje spille litt. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vurderer å kjøpe en Xbox series X i løpet av våren / sommeren. 

Hvorfor kjøres det så og si aldri kampanjer på denne konsollen? Når det gjelder Playstation 5 så er det kampanjer nesten flere ganger i måneden fra forskjellige forhandlere har jeg inntrykk av.

Vurderer også brukt på finn.no, men er litt skeptisk her.
Er det noen her som har erfaring med å kjøpe brukt konsoll? Hva burde man være obs på og se opp for med tanke på brukt kjøp? Og hva er egentlig en god pris for en konsoll som er brukt?

 

Endret av Zwei Minuten Strafe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...