Jump to content

The Walking Dead

Medlemmer
 • Content Count

  4240
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jeg ville bare tatt tak i de med ei stang og dratt hardt, da hadde det antagelig kommet noen etterhvert for å fikse. Hvis ikke det hadde kommet noen , så var det bare å dra kablene til sides, problem løst.
 2. vaske margarinbokser i oppvaskmaskinen? Kanskje i USA , men det fins vel ikke slike folk her???
 3. prøv dette, det gir kanskje et innblikk om det virkelig er mulig å overleve i konstant radioaktiv stråling, pluss en retur billett. http://heiwaco.tripod.com/moontravel.htm
 4. Kan vi ikke fokusere på større problemer som kullkraft, plastforsøpling og diktaturer?
 5. *Henter popcorn mens jeg venter på at flatjord folket kommer ut av grotta si* Ingen amerikanere som leser kommentaren din. Men, det har selvfølgelig ikke vært folk på månen og det kommer nok ikke til å skje i nærmeste fremtid heller. Teknologien da og nå er ikke god nok.
 6. total realisme ville gitt spillet en ny start. kjører du inn i murvegg i 200km/t så er det game over. Kjører du av veien i 50km/t så er bilen antagelig vraket eller meget dårlig stand etter det. Men problemet er om de får lov til dette av bilfabrikkene? At bilene blir totalknust er ikke akkurat god reklame.....
 7. ser da ut som en fin bil, det eneste er mono baklyset, hadde jeg hatt en sånn hadde jeg fått koblet ut baklyset i midten. Styggeste på lenge.
 8. mange fordeler med elbil, ikke påbudt med lys (spesiellt på kvelden), kan parkere hvor som helst, trenger ikke ta hensyn til påbudt kjøreretning, billig drivstoff, kjører i bussfelt uten at det er kø (faktisk ulovlig, ikke mange som vet?), prøvekaniner til de har funnet opp batterier som virker (vet ikke om det er fordel, men det er jo snilt gjort av de som legger penger i en dyr bil)
 9. urettferdig bilde, det viser jo bare en midlertidig vei mens de holder på med byggingen rundt. Men veiene var jo sånn før.
 10. ? Du vet at du eier spillet selv om det ikke er på harddisk?
 11. Man får da en helt ny ssd for samme pris på den snurredisken som er nevnt. Kapasiteten er noe mindre, men man trenger ikke 30 spill samtidig.
 12. og snurredisken har 100 MB/S ?
 13. vel, dette er mekaniske disker. så svaret mitt vil være NEI. Det fins raskere ssd, lagringskapasiteten blir noe mindre iforhold til pris, med mindre du spiller 30 spill samtidig så er slik kapasitet unødvendig. Det blir raskere loade tider og ikke harddisk støy.
 14. kommentar til det Erik Tandberg sier, hadde han fløyet i verdensrommet, så hadde han jo dødd av radioaktivitet, ingen vil jo det???
×
×
 • Create New...