Jump to content

The Walking Dead

Medlemmer
 • Content Count

  4262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

221 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. burde vært en no brainer for Sony og etablere en slik tjeneste også, men hva vet vel jeg?
 2. Man skulle satt opp langt flere vindmøller på samme plass, da hadde man ikke fått så mange plasser i Norge med naturvandalisme. Det ser ut til at det kunne vært plassert 50 vindmøller på den øya?
 3. Problemet med såkalte spesial arbeidere fra øst Europa er at de jobber på en helt annen måte slik at timeforbruket gjerne tredobles. Så en norsk dreven fagarbeider gjør akkurat det samme som 3 øst europeere Utdanne ungdommene idag!
 4. skammelig. For det første må Norge lage en lov som gir norske verft, bedrifter der det lages båter, plattformer mm som skal brukes i Norge rett til å få kontrakten først, viser det seg at ingen norske gir pris så kan vi innhente priser andre plasser. For det andre, vi må utdanne fagarbeidere til industri og bygg. Særdeles skammelig dårlig av regjering og storting de siste 30 åra.
 5. å kjøpe en disk som snurrer er vel håpløst i disse tider. Ser ikke helt meningen med det.
 6. man kan vel likevel spille dagens versjon av fifa 21 som en slags backward compatibel sak da? (på series x)
 7. kjøpte 75" Q80T til 20000kr , minus 5000kr som jeg da får ved å selge odyssey 27" på finn. Så ikke ille.?
 8. Får håpe at 2.1 kablene jeg kjøpte på eBay faktisk støtter d. Synd de ikke er merket, Ble forresten en Q80 75" 😀
 9. Måtte bare svare 😀. Fant denne og da kan du vel bytte ut tallene med 120 og 60 ......i år fremover. Ganske så interessant topic da mange ikke vet om at 100hz ikke er relevant. Tror jeg må stikke innom Elkjøp og fiske frem et 100hz svar? Kjøpte meg nettopp en Q80. Med HDMI 2.1 😀
 10. det er jo bare junk som står i hyllene, få det ut , demonter alle hyllene , sett boksen inn nederst.,
 11. ★★★★★1 av 5 stjerner. Marianne1993 · 14 timer siden Mangler gode spill og inovasjoner Har knapt noen spill å spille og både konsollen og kontrolleren er den samme fra før. Gamepass er ikke noe spesielt og inneholder veldig dårlige spill med masse microtransactions for å ta pengene dine. Anbefaler å holde seg vekke og heller kjøpe PC/PS5 Brukshyppighet Daglig ✘ Nei, Jeg anbefaler ikke dette produktet. Nyttig? Ja · 11 person syntes at denne anmeldelsen var nyttig. Klikk hvis du er enig.Nei · 26udefinerte personer syntes ikke at denne produktanmeldelsen var nyttig. Klikk hvis du er enig. Rapportert Kommenter ★★★★★★★★★★1 av 5 stjerner. Mathias1986 · 14 timer siden Anbefaler ikke produktet Anbefaler ikke, styr unna! konsollen er veldig svak Nyttig? Ja · 11 person syntes at denne anmeldelsen var nyttig. Klikk hvis du er enig.Nei · 27udefinerte personer syntes ikke at denne produktanmeldelsen var nyttig. Klikk hvis du er enig. Rapporter Kommenter ★★★★★★★★★★1 av 5 stjerner. Arnekjernes · 14 timer siden Samme konsoll fra før Litt skuffet over at det er samme konsoll fra før og at xbox mangler de gode spillene Sony har. Me mindre du har lyst å spille barnespill så er det konsollen for deg.
×
×
 • Create New...