Gå til innhold

Trene Arnholdt

Medlemmer
 • Innlegg

  1 086
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Trene Arnholdt

 • Bursdag 07. sep. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 436 profilvisninger

Trene Arnholdt sine prestasjoner

578

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg hadde en nabo som var Afghan (som han sa selv) Vi satt ofte og diskuterte en del frem og tilbake over et par glass whisky. En dag skulle han slå av en spøk og kalte meg for rasist. Jeg påpekte at jeg ikke er rasist, men at han selv var det. Han stilte seg undrende til uttalelsen og jeg påpekte at han har selv sagt at han hater jøder og amerikanere. Han ble litt stille og måtte innrømme at det stemmer. Han har aldri klart å redegjøre for hva han hater med de. Som jeg pleier å si, så er det drittsekker, idioter og rasister i alle folkeslag. Det er en misforståelse at det kun er hvite som er rasister og at vi burde skamme oss over at vi er hvite. Selve ordet neger ser jeg ikke noe problem med, så lenge de som er mørke i huden selv kan bruke det om seg og sine. Forskjellsbehandling på hvem som har lov og ikke til å bruke et ord er i beste fall dumskap og jeg vil vel gå så langt som å si at det i seg selv er rasistisk å reagere på at noen sier ordet, mens det er helt greit at andre kan bruke det. Ikke missforstå, brukt i den sammenhengen som OP forteller er absolutt rasistisk ment og ikke bra!
 2. Midlertidig er relativt. I Hokksund har de en veistrekning som har hatt gule skilter i mer enn 15 år..
 3. Du kan jo kontakte ny arbeidsgiver og forklare situasjonen. Kanskje du kan starte opp tidligere siden du må ta ut ferie på den gamle arbeidsplassen?
 4. VG+ har en artikkel om hvilke kredittkort som har de beste fordelene. Noen som får lest og kan si om det er noe nytt der, eller om det er gammelt nytt?
 5. Hva har egentlig Trump gjort for noe galt? Sånn jeg ser det, så er ikke Trump en politiker, men har prøvd å ta på seg rollen som en da han skulle bli og ble president. Det innebærer jo å lyve så mest som man kan overfor sine stemmegivere. Og det må man jo si han har lykkes i.. Hva nå? Skal det bli ulovlig å være politiker? Husk at det er vanlige folks tur..
 6. Aeropress er helt genial! Jeg bruker den nesten hver dag selv. Hva kaffe bruker du og maler du selv?
 7. Skal ut å reise med Color Line til Kiel. Regnes det for varehandel i utlandet å dra kredittkort på båten. Taxfree og barer. Bør jeg kanskje bruke kontanter på båten?
 8. Jeg ser litt på Flair 58 espresso nå. Noen som har denne? Jeg har litt dårlig plass på kjøkkenet, så det må nesten bli en manuell.
 9. Jeg ser du leser det du selv ønsker mellom linjene.. Jeg mener kun det jeg skriver, verken mer eller mindre. Hvis hvilke som helst foreldre hadde vært med på eller støttet terrotvirksomhet, så ville politiet og barnevern blitt innblandet. Det skal vel ikke være forskjell på folk, eller syns du at minoriteter fortjener særbehandlign bare fordi de er minoriteter?? Ta deg sammen, les det jeg skriver og ikke legg til en masse annet tøys og svada!
 10. Her kjenner vel barnevernet sin besøkelsestid. Er det noen som ikke er i stand til å ta vare på barn, så er det vel disse..
 11. Tja. Ønsker du ikke å oppgi den egentlige årsaken til oppsigelsen så må du vel ikke oppgi noen som helst grunn.. Er du ferdig med å selge dine tjenester til nåværende arbeidsgiver, så er det ingen som må vite hvorfor. Skriv bare kortfattet at jeg x ønsker å fratre fra min stilling stillingsbeskrivelse hos Dere. Takker for samarbeidet. Dato, sted og underskrift. Du kan også få chat gpt til å skrive en oppsigelse for deg..
 12. Er det langturer og du liker å kjøre bil, så er det lite å lure på. Er det masse småturer med mange stopp i feks Oslo eller andre storbyer, så ville jeg ikke gjort det igjen selv. Sistenevnte er en veldig stressende hverdag.
 13. Har du fødsels og person nr som KID på noen av kredittkortene dine? Det har ikke jeg i alle fall. Mulig det kortet har det..?
 14. Jeg fikk remember black når coop kortet skulle avvikles. Det hadde ingen bonuser, så da mistet de meg som kunde.
 15. Kan selvfølgelig spare opp. Må ikke overføre hver mnd.
×
×
 • Opprett ny...