Jump to content

Trene Arnholdt

Medlemmer
 • Content Count

  923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

381 :)

About Trene Arnholdt

 • Birthday 09/07/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvordan fikk du til å skulle betale 900 000,- i erstatning?
 2. Siden det blir mindre kort med gode avtaler her i landet, er det lov å bestille kredittkort fra et annet land i EU? Er det evt noen gode kort der ute? Hva bruker folket her inne nå? Selv bruker jeg Komplett til netthandel og Kiwi. Coop kort på Coop og litt div. CircleK på bensin. (Burdte vel bytte til et annet bensin kort, da NAF har bedre rabatt på CircleK enn deres eget kort..) OT: Hvorfor får jeg nytt avsnitt når jeg trykker Enter?
 3. Blir det en C1 bil, så kommer vel hastighetsbegrensning på 80 km/t? I så fall blir det nok ingen salgs-suksess her på berget..
 4. Jeg ville nok tatt en blodprøve hos legen din og funnet ut hvor lavt nivå du har, så kan du jo få råd fra lege ut i fra det.
 5. Jeg gikk for pistolklubb. Telefonen er av, da det ikke er dekning der vi er oppe i skogen. Hodet er kun på banen og med de andre som er der. Gøy og sosialt, så det kan anbefales!
 6. Jeg syns det virker som ytelsen går til helvete hver gang det er free to play ting.. Tåler ikke serverne ekstra spillere tro? Edit: Skrivefeil.
 7. Wow! Det begynner å se bra ut! Flyr han med HOTAS tro? Hva skjer når man krasjer her, kommer det en rebuy screen som i ED? Blir nok nødt til å teste dette litt igjen snart, for det begynner å bli noen år siden sist jeg "ga opp"..
 8. Her har jeg ikke fulgt med i timen.. Hvorfor er det slutt? EU regler? De fortsetter vel med 100mg flaskene?
 9. Hva settings har dere funnet fungerer best? Har 2080ti.
 10. Jeg har ikke linket Steam opp mot Greenman. Det er vel den første som skriver inn koden som ender opp med spillet. Kan du ikke bare gi han koden, så limer han den inn i Steam selv?
 11. Trodde jeg hadde kjøpt NMS på tilbud i påvente av VR støtte. Heldigvis er det 57% på det hos greenmangaming nå. Laster ned på Steam nå, så er det bare å vente på oppdateringen!
 12. Forslaget mitt er kanskje helt åpenbart, men her kommer det: Pavlov vr
 13. Skal dere sitte å spille begge to, så vil nok hvert deres gaming headset være det letteste. Så kan dere bruke høyttalere hvis dere spiller alene.
 14. Folk er kaklende pga disse krea! Ser ikke forskjell, fordi om det er stor forskjell. Skjeggkre trives ikke på badet, så ville prøvd å holde hodet kaldt og heller prøvd å fange en for bevis, enn bare å drepe den første du ser. Når jeg leser om at folk har sett skjeggkre på badet, så tenker jeg enten at folk er hysteriske eller at de prøver å svindle til seg kroner på forsikringen... Ser for meg at det er derfor rettsaker også havner ut som de gjør. TS: TA DEG SAMMEN! Har du skjeggkre på badet, så bader du bokstavlig i skjeggkre og du har en god sak som er lett å påvise. Skjegg og sølv - kre kan følge med alt av emballasje du har med deg inn og spre seg fra leilighet til leilighet eller følge trenings/bade tøy eller håndtverkere ol. Kampen mot disse insektene er tapt for lenge siden, vi kan vel bare prøve å begrense antallet.. Selv har jeg bare sett sølvkre og edderkopper her hjemme et par ganger, men sett skjeggkre et par andre plasser. Ekle skapninger som det sikkert bare er et tids spørsmål før jeg har hjemme selv, uten at jeg kan skylde på andre eller snylte til meg penger for. Sorry, men shit happens!
×
×
 • Create New...