Jump to content

Trene Arnholdt

Medlemmer
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

418 :)

About Trene Arnholdt

 • Birthday 09/07/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har ikke merket noen forskjell i ytelse. Bruker Chrome selv. Er du villig til å prøve en factory reset? Oppdatering, og spesielt til en ny versjon av OS kan noen ganger lage krøll.
 2. Ja, tenkte mer på anbefalinger av hvilken type jeg skal kjøpe. Det er ofte forskjell på optiske røykvarslere også har jeg lagt merke til. De bør jo helst vekke meg hvis det skulle oppstå brann, men helst ikke slå ut når jeg sitter å damper på minifit.
 3. Jeg skal kjøpe nye røykvarslere. Noen som har erfaringer med damping og hvilke røykvarslere som ikke slår ut på damp?
 4. Hvordan fikk du til å skulle betale 900 000,- i erstatning?
 5. Siden det blir mindre kort med gode avtaler her i landet, er det lov å bestille kredittkort fra et annet land i EU? Er det evt noen gode kort der ute? Hva bruker folket her inne nå? Selv bruker jeg Komplett til netthandel og Kiwi. Coop kort på Coop og litt div. CircleK på bensin. (Burdte vel bytte til et annet bensin kort, da NAF har bedre rabatt på CircleK enn deres eget kort..) OT: Hvorfor får jeg nytt avsnitt når jeg trykker Enter?
 6. Blir det en C1 bil, så kommer vel hastighetsbegrensning på 80 km/t? I så fall blir det nok ingen salgs-suksess her på berget..
 7. Jeg ville nok tatt en blodprøve hos legen din og funnet ut hvor lavt nivå du har, så kan du jo få råd fra lege ut i fra det.
 8. Jeg gikk for pistolklubb. Telefonen er av, da det ikke er dekning der vi er oppe i skogen. Hodet er kun på banen og med de andre som er der. Gøy og sosialt, så det kan anbefales!
 9. Jeg syns det virker som ytelsen går til helvete hver gang det er free to play ting.. Tåler ikke serverne ekstra spillere tro? Edit: Skrivefeil.
×
×
 • Create New...