Gå til innhold

raab

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

raab sine prestasjoner

32

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kanskje de overrasker med noen interessante spill? 2,5 år siden Series X og Switchen er fortsatt plattformen jeg spiller mest på.
  2. I vårt sameie avsluttet vi nettopp en 4-årsavtale med Altibox der vi betalte 799,- for kabel-tv og 500/500 nett. Nå har vi 1000/1000 nett for 399,- og de som vil ha kabel-tv som før må tegne individuelt abonnement i tillegg. En felles avtale som jeg tror de aller fleste kan si seg fornøyde med. Savner ikke kabel-tven i det hele tatt for min egen del. Skulle vi tegnet eget abonnement fra Altibox måtte vi betalt langt mer for samme produkt, så noen fordeler har det med å bo i sameier og borettslag. Og vil du ikke ha felles avtaler er det en dårlig ide å bo et slikt sted.
  3. Super Mario 3D World er svært begynnervennlig og har en suveren Coop der far og/eller mor kan være med og hjelpe til. Det er også veldig veldig gøy! Et fantastisk bra spill. Mario Kart 8 har også så mye hjelpemidler og autopilot at de aller minste kan være med og ha det gøy selv om de ikke får til alt.
  4. Hva har det å si når spillene er middelmådige? XSX har vært et mageplask av dimensjoner. Kan like godt ha en PC og PS5 uten å gå glipp av noe, og i tillegg ha Sonys langt bedre exclusives.
  5. Noen som vet om gode tilbud, rabattkoder eller deals på Game Pass?
  6. Jeg har en case her. Jeg har abonnement fra OneCall på min mobil, med et ekstra sim-kort som står i en 4G-ruter på hytta. Abonnementet er "FolkePakka Full Data Fri Fart. Med Full Data Fri Fart får du ubegrenset data og fri fart opptil 100 GB. Etter det reduseres hastigheten til 3Mbit/s.". Jeg betaler 449 pr mnd og 29kr ekstra i mnd for ekstra sim. Dette skal nå skrus opp til 69kr i mnd. Ergo skal jeg fra 1.12. betale 518 i mnd for dette. Denne ordningen fungerer egentlig utmerket til min personlige bruk og familiens når vi er på hytta og skal streame. Jeg valgte Onecall fordi Telia på oppstartspunktet (5 år siden) hadde den beste dekningen på hytta. Utfordringen er at jeg er og reiser en del i det daglige i grisgrente strøk der Telia har dårlig dekning, men der Telenor har både 4 og 5G. På hytta skal også Telenors dekning ha blitt bedre, men jeg har ingen måte å teste det på. Jeg har altså lyst til å gå over til et abonnement med Telenor-nett som gjør at jeg kan fortsette samme ordning som i dag, men ha dekning overalt hvor jeg ferdes i det vanlige. Men ikke til en hver pris - og jeg klarer ikke finne noen som kan levere på det samme som Onecall gjør. Eller kanskje tar jeg feil? Håper noen her kan hjelpe meg litt i riktig retning
  7. Hadde jeg valgt i dag ville jeg kjøpt PS5. Etter to år med XSX er jeg skuffet over first party spillene og det er få ekslusive spill som gir en edge over PS5 så langt. Game pass er greit nok men der er det kvantitet over kvalitet. Jeg ble solgt inn på Starfield men det har ikke levd opp til forventningene mine så langt. Elder Scroll 6 er hvem vet hvor mange år unna, så Bethesda-oppkjøpet byr på en bråte middelmådige spill. PS5 har (for meg) langt mer attraktive ekslusive spill, og fadesen med Baldurs Gate 3 gjør at utviklere hemmes av å måtte tilpasse spillene sine XSS. Brått ble det en timed exclusive på konsoll. XSX er en fantastisk komfortabel konsoll å spille på med mange gode tjenester og funksjoner, men etter to år er innholdet skikkelig skuffende. Det er svært få spillopplevelser du går glipp av med PS5, mens du går glipp av ganske mange med Xbox. Bortsett fra et utall exclusives i utvikling som ikke har noen lanseringsdato.
  8. Skal til syden. Kidsa og jeg vil ha med Switchen, men jeg er ikke så gira på å bruke dyrebar plass i kofferten på dockingen. Hvilke alternativer har jeg til å koble den på tven på hotellrommet? Testet med en usb-c til hdmi-adapter jeg hadde, men det virker ikke.
  9. Løsningen er, som mye annet, å kjøpe ekstrautstyr. Play and charge-kit løser problemet ditt. Irriterende å måtte betale ekstra, men fordelen kontra PS4-kontrollerne (som de jeg har) er at batteriet i det minste lar seg bytte ut når årene har gått og du må lade oftere og oftere.
  10. Kan jeg bruke gold+10kr varianten selv om jeg har hatt ultimate i to år gjennom all access? Den perioden har løpt og jeg har gått over til standard månedsabonnement nå i mangel av rimeligere løsning.
  11. Kjøpte denne: https://retrogaming.no/products/nes-72-pin-connector
  12. Jeg har en god gammel Nintendo 8-bit, verdens beste julegave en gang på tidlig 90-tall. Problemet er at den gjennom årene gang har vanskeligere og vanskeligere å få i gang - den vil ikke lese spillene. Så jeg byttet PIN-connector for en tid tilbake, og opplevde en bedring. Men det er veldig sjeldent den klarer å starte spillene. Jeg har gått over installasjonen og ser ikke noe galt. Hva er neste metode jeg bør teste? Vil gjerne få den i stand igjen. Har prøvd med 7-8 spill og det er liten forskjell i resultatene.
  13. Tar opp fornyelse av gamepass-diskusjonen her fra noen sider tilbake. Er det bare meg, eller har prisene på 12 mnd gamepass ultimate gjennom G2A osv gått betydelig opp den siste tiden? Det er ikke allverdens å spare fra å ordinær sum - som er 125 pr mnd / 1500 i året så vidt jeg kan se. Eller er det noen her som har funnet noen gode kupp?
  14. Husker at jeg sparte penger fra både bursdager og julegaver for å få råd til Super Mario 3, som jeg syns å huske jeg betalte over 700 kroner for en gang i 1992 eller 1993. Veldig mye penger den gang da - men virkelig verdt det. Tidenes nostalgitripp å spille det når jeg er på besøk hjemme hos gamlingene. Jeg var tidvis misunnelig på en eldre gutt i gata som hadde en Commodore 64 (tror jeg det var?) og dro rundt til de andre C64-gutta for å kopiere spill fra kassett til kassett.
×
×
  • Opprett ny...