Jump to content

dølledøck

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. hvordan blir det å spill med ps3 på en oled tv?... og hva med film spm er på 24fps??
 2. hva mener elkjøp med "Playstation 4 Pro Refurbished 1 TB"?? ser det er 2 salgs sider med 100+ konsoller på vær side?? er disse nye eller er det brukte gammle utslitte konsoller som dem har blåst støv av og fikset feil på for så å selge igjenn??... tar dem inbytte når du kjøper ps5?? https://www.elkjop.no/product/gaming/spillkonsoll/playstation-4-ps4-konsoll/263380/playstation-4-pro-refurbished-1-tb https://www.elkjop.no/product/gaming/spillkonsoll/playstation-4-ps4-konsoll/263379/playstation-4-pro-refurbished-1-tb
 3. Ja det her er vel begynnelsen på slutten, for CD Projekt RED. Blir nok kroken på døra snart.
 4. Ja det her er vel begynnelsen på slutten for CD Projekt RED. Blir nok kroken på døra snart.
 5. hvis du skal kjøpe noe fra elkjøp så må du gjøre din egen google graving etter spesifications.. "Extensive connectivity options, including, I/O: DisplayPort1.2, HDMI (v2.0) x2 support a wide array of multimedia devices." https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Eye-Care/TUF-Gaming-VG27BQ/ som mann ser her så har din skjerm kun 2.0 hdmi og ps5 bruker 2.1 for 120hz
 6. det er bare et problem med dette 'gi ut på pc først' den største penge sekken lå i preorder fra ps4 eiere.
 7. ja bare forsett å preordere digitalt hvis du vil ha mer av dette. ps5 blir nok generasjonen der ingen spill selskaper gidder å gjøre ferdige spillene sine før utgivelse. siden det nå er akseptert og man kan ta betalt 700kr eller mer for ufærdig søppel. dette burde være en vekker for alle, men det ser ut som det er viktigere å betale først, så sette igang hyle koret på sosiale medier når det ikke leverer til forventningene.
 8. istede for det tullet her så kan de bare legge ned alle disse så kallte kommunities, online chatten og denne streaminga så blir man kvitt "problemet" en gang for alle. og mann har sluppet å tenkte på folk med ikke tykk nok hud online bli skræmt online. men det er vel heller sånn at de gjør dette, så det blir enklere for dem sjøl å sensurere folk de ikke liker tryne på med "feile meninger".
 9. codemaster er godt kjent fra commodore64/amiga tiden. og ikke minst fra ps1/pc med det første colin mcrae rally spillet, som er et av de best rally spill laget noen gang. de fulgte opp med colin mcrae rally2 og satte nok en gang rekorden for beste rally spill. men så fall de from the grace noen år, og det var ikke før dirt3 og f1 2013 de var på høyden igjenn. med ps4 og dirt4 så slo de nye rekorder igjenn med det beste rally spillet noen gang laget. det er litt trist men dirt5 blir nok finalen for codemaster, og det siste beste rally spill vi kommer til å få. ea kommer til å kjøre hele codemaster på ræva, rip codemaster.
 10. ta av side panelet der vifta er og se om det blir noe forskjell på lyden når du presser på vifta med en finger. hvis det blir bedre så skru til skruene på vifta eller ta ut vifta og vri litt på metal dekslet til vifta osv.
 11. kommer ikke til å bli noe ordentlig takk og farvel til ps4'en før om 3 år. da kommer det endelig spill som utnytter ps5'en til max, og rundt den tiden så kommer det vel en ps5pro også. det er da nextgen begynner for fullt.
×
×
 • Create New...