Jump to content

dølledøck

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. 51 million dollar på kontoen fra mixer fiaskoen, og kaster bort tia på å spille fortnite på youtube. snakk om idiot.
 2. det kommer vel an på hvor den peiser ut varmlufta. fra toppen(på høykant) eller ut bak. går ikke å bare legge den horisontalt og kline den inntil veggen der varmlufta blir peist ut. du må nok ha 40cm med plass på siden eller bak så du ikke koker ps5'en.
 3. ser ut some ps5 blir et stort beist, blir vel mange tv benker som må byttest ut for å få plass til den her.
 4. korrekt, er du ps5 og xbosx konsol spiller så har det ikke mye å si.
 5. dølledøck

  PS4 viftestøy

  det kommer vel an på hvilke spill han spiller, noen spill presser ps4'en til maks, og da blir det jet fly motor dur i fra vifta uansett hva du gjør.
 6. 48gb på psn store er bare tull, cod:ww2 er over 100gb, så du må ha minst 200gb ledig plass på ps4'ern.
 7. det eneste som er forskjell er prisen på den ene. når det kommer til cdon så er det mye pris tull i butikken, så her må mann følge nøye med, og gjøre et par søk for produker av interesse før mann kjøper. eller så kan mann fort kaste bort 600kr på noe mann ikke trenger å betale mer enn 340kr for.
 8. er du gira på action pakka sci-fi story så leverer infinite warfare, etter min mening noe av det best storywise i cod serien.
 9. skrevet some en ekte tøffelhelt med begge tøfflene på vesntre foten. gå å hent meg en øl ma'am.
 10. det her problemet kommer til å eksplodere på ps5'en, hvor normen blir på 200gb og oppover. og de her nye raske ssd'ene sony prater om kommer til å koste en formue ny.
 11. hvis det er enda et kjerring styrt horizon spill fra gg, da dropper jeg det lett. gi meg et nytt killzone for pokker.
 12. dånt wårry sony fiksa det til slutt 🙂
 13. du finner vel noen som selger på finn.no ellers så har man jo amazon.uk å importere fra usa blir vel drøyt i disse tider.
 14. dølledøck

  Buzz Ps2

  ja på finn.no
 15. Står at det er utilgjengelig og jeg får medingen "You already own Uncharted 4 Multiplayer Currency" Er det flere som har dette problemet?
×
×
 • Create New...