Gå til innhold

Zwei Minuten Strafe

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zwei Minuten Strafe

  1. Kan selvfølgelig være noen bra konsoller der ute som er lite brukt til en ok pris. Men man tar jo en viss sjanse også, jeg mener det er kjiipt å kjøpe noe som ikke fungerer som feks en konsoll med defekt HDMI utgang. Gjenngangeren på annnoenser der ute er som regel "pent brukt" "nesten ikke brukt" osv. Men hvor ærlige er dem liksom? Som sagt, man tar en sjanse liksom. Sånn rundt 4000, det er ikke noe dårlig pris det. Det er noen av dem der ute til den prisen på finn faktisk. Men, det er mange som krever fantasipriser også som 5500-6000, da kjøper man jo en ny istedenfor. Takk for tipset. Kan jeg få spørre om du overvåket siden til MS over noe tid før du slo til og kjøpte? Altså med tanke på den prisen du fikk den til. Var dette inkludert med kontroller også? Eller måtte du kjøpe det i tillegg? Ser at prisen har økt litt nå i de siste 5 månedene ihht MS sin nettside. Men uansett så er det jo et interessant alternativ isteden for å kjøpe nytt.
  2. Vurderer å kjøpe en Xbox series X i løpet av våren / sommeren. Hvorfor kjøres det så og si aldri kampanjer på denne konsollen? Når det gjelder Playstation 5 så er det kampanjer nesten flere ganger i måneden fra forskjellige forhandlere har jeg inntrykk av. Vurderer også brukt på finn.no, men er litt skeptisk her. Er det noen her som har erfaring med å kjøpe brukt konsoll? Hva burde man være obs på og se opp for med tanke på brukt kjøp? Og hva er egentlig en god pris for en konsoll som er brukt?
  3. Da var vanlig "blå" Pepsi variant historie. Det finnes ikke lengre noe Pepsi alternativ i Norge som ikke inneholder kunstig søtstoff. En forbruker raser mot PepsiCo (eller lettere sagt Ringes som har lisens til å brygge Pepsi i Norge) etter at oppskriften ble endret. Saken fikk oppmerksomhet i Nettavisen: https://www.nettavisen.no/okonomi/brusgiganten-pepsi-har-endret-oppskrift-i-all-hemmelighet/s/5-95-339922 Jeg har tidligere drukket mye Pepsi selv om det er noen år siden nå. Den gangen drakk jeg kun den blå sukkerholdige varianten, jeg fordrar ikke PepsiMax. Jeg kjøpte nylig en 1,5 Liter for å sjekke den "nye" smaken, og jeg kan bekrefte det kunden hevder i intervjuet med nettavisen, den nye smaken er veldig kunstig og minner helt kart om PepsiMax (!) , den er forferdelig!! En100 år gammel oppskrift er nå ødelagt, flott 😕 Dersom noen ønsker å rette klage så kan den rettes til: [email protected]
×
×
  • Opprett ny...