Gå til innhold

Hvordan har du driti deg ut med Kong Alkohol?


DrDoogie

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Shottet altfor mye en kveld. Oppsummering av kvelden som jeg ikke husker så alt for mye av..

 

-Spydde i trappa på veien ut

-Klart ikke å gå noe særlig. Snurret rundt og la meg på bakken av og til..

-Måtte ta taxi 650m for å komme meg hjem.

-Spydde på nabobilen

-La meg med døra åpen

-Nabokjærringa hadde sett dette og flirt av meg

-Taxi-sjåføren og kompisen min flirte seg ihjel i taxien

 

Onsdag før påske dette :)

 

huff

Lenke til kommentar

Bygde-noreg er koz.

 

1) Jeg og noen venner skulle til den lokale "byen" (les; Sogndal) for å drikke oss dritings. Vi begynte roligt, med ett forspiel. De drakk utvannet sprit, jeg drakk ren vodka fra lommelerke.

 

Etter noen timer med drikking, tok vi bussen til Sogndal. På bussen truet buss-sjoføren med å kaste oss av gjentatte ganger, tror det sprakk for han da vi til slutt sang; "En busssjofør, en bussjofør, det er én man med godt humør! Men ikke deg, ditt rasshø!".

 

Vel fremme i Sogndal, drakk jeg mer sprit, mer sprit og enda litt mer sprit. Jeg gikk rundt og drassa på en feit cigar som jeg hadde spart til en slik, vidunderlig anledning, den ville jeg selvsakt ha fyr på.

Problemet; Jeg hadde ikke lighter.

Løsning; Jeg gikk bort til noen bekjente, innenfor det litt mer.. lugubne miljøet og ba om fyr.

 

Idiot1: "FØY FAN! FOR EIN JOINT!"

Meg: "Det er faene meg ikke en joint, din utpulte homo, DET ER EN CIGAR!" (Ja, jeg blir stort i kjeften)

Idiot1: "KALTE DU MEG HORA?"

Meg; "Nei, jeg kalte deg ikke en hore, du er for stygg. JEG KALTE DEG EN UTPULT HOMO!"

Idiot1 klikka, vennene hans, Idiot 2 og 3 klikka også.

Idiotene; "DU KALLA IKKJE VENNEN MIN FOR HORA".

Meg; "Er det ingen som hører etter her for faen? Jeg kalte han homo! H-O-M-O!"

 

De ble ganske så intime etterhvert, med litt dytting osv. Løsningen min var at jeg dytta idiot1 overende, og sprang som faen mot en mur som er litt over en meter høy. Jeg er ikke verdens største atlet, men det var ikke de heller, så jeg tok god fart og hoppet over.

Hopept gikk semi-bra, venstre foten min ville ikke bli igjen. Kneet ble satt ut på sidelinjen noen uker der ja :D

 

2) Jeg skulle nok en gang til Sogndal. Denne gangen gikk det litt roligere for seg, jeg holdt pent kjeft og hadde en lav profil. Jeg var på fest hos en kammerat og drakk øl som bare faen.

Jeg satt ute på trappen, med en hybelkompis av kameraten min og røykte. Vi ble begge litt små-filosofiske og diskuterte alt mulig.

Meg: "Nei, fy faen to halve blir én hel!"

Han; "Ja, føy faan."

Jeg helte så halve lommelerken min, oppi den halvtomme hansaboksen min med øl og styrtet drittet.

 

Som dere fleste vet, blander man ikke sprit med øl. 5min etter sprutlakerte jeg veggen, veien, trappen og hagegjerdet til han jeg var på fest hos.

Lenke til kommentar

Røyka noe jeg ikke skulle ha røyka.. ba bare om å bomme en røyk. Var for drita til å tenke over at det var rullings og ikke ferdigrøyk. Tok noen trekk å skjønte at det ikke var vanlig tobakk. Så kasta den å stakk. La ikke merke til noe smak, hadde røyka så mye den kvelden (to 20-pakkninger). Faen ass.

Lenke til kommentar

Har gjort mitt.

På eksamensfesten før jul endte jeg opp med å ta shots med en medstudent. Våkna opp neste dag med en mildt sagt grinete bedre halvdel som klagde over følgende:

 

- Du sovna med hodet nedi dass

- Du har revet ned tven og to dvdspillere

- Hvem er hun jenta du har drevet og ringt?

 

Tven overlevde, begge dvdspillerne ble KIA.

Lenke til kommentar

Hendelsene som nå blir beskrevet var på bursdagsfesten til en kamerat, 31. mars.

 

Saken var den. Jeg skulle _ikke_ drikke. Jeg var småsyk, hadde ikke spist, og skulle derfor ikke drikke noe alkohol. Jeg hadde ikke medbrakt drikke eller snus. Hele festen startet fint og rolig. Jeg fikk en pils-greit nok tenkte jeg, fikk en til-to har aldri skadet, så fikk jeg enda en-øl er godt og jeg tok i mot. Hvordan jeg fikk det til er jeg usikker på, men jeg tyllet nå i meg en 7-8pils på tom mage. Det var ikke så ille, jeg tåler mye. Det var etter dette jeg tok et par mindre gode valg.

Først:

Jeg ba om å smake sprit fra _alle_ på festen, og jeg fikk smake. Etter dette fikk jeg meg et kjøkkenglass vodka av en kamerat, og litt snaps av ei venninne. Dette gikk ned, null problem enda. Så kommer shit-out moment. En ungdomsskole kamerat skulle også ta turen, men han var forsinket! Han ringte så opp til en av treningskameratene mine, mens jeg gaulet og ba han ta med himkok. Karen kom, ga meg mer øl, så endel himkok. Det er maks 60% sa han, så jeg drakk det bart. Hvor mange små kjøkkenglass det ble er jeg usikker på, men det ble tre, fire stykker tror jeg.

Heretter begynte jeg virkelig å merke alkoholen, så jeg satt meg inn på soverommet sammen med noen andre som ville ta det litt roligere. Kort oppsummering kan bli at jeg presterte å knekke bjelken på en seng, ved å lekesloss med bursdagsbarnet.

Heldigvis har jeg ganske fin kontroll i fylla, sånn egentlig, så jeg merket at jeg ble dårlig. Jeg gikk deretter ut og satt meg i en lite solid trestol. Her gaula og spøy jeg et par ganger. Jeg presterte også å kjefte huden full ei venninne som kom med et glass vann til meg. Jeg trodde det var mer sprit. Men så kommer den virkelig blemma, ihvertfall for meg. Jeg rulla nedover en liten bakke og havna i nabohagan. Her var jeg dum nok til å ringe eksen, kjefte å smelle om både det ene og det andre, mens jeg spøy en liten elv nedover hagen deres. Akkurat at jeg spøy i deres hage husker jeg ikke, men det er heldigvis det eneste som har forsvunnet fra hukommelsen, noen gang. Så, helt uten videre, kom han som ga meg himkok og kastet meg baki en bil. Jeg ble kjørt ned til flata her i bygda, hvor jeg måtte ut fordi jeg ikke takla ristinga i bilen. Så var det å traske hjem. Og ringe eksen på nytt. Den telefonregninga ble stor!

 

Nå vil jeg få legge til noe, i mitt eget forsvar, så er vist han karen med himkok _elendig_ til å blande. Han heller vist bare litt blandevann oppi, smaker og sier "Detta er 60%" uansett hvor sterkt det var. Hørte med en kamerat som har vært bortpå himkoken hans før, og tatt alkoholnivået. Det er vist aldri under 80%. Så da har jeg kasta innpå noe jeg trodde var 60%, uten at det helt stemte.

 

Beklager rotet med "så kom den kameraten, den venninna, den kameraten osv.".

Endret av -Nyhus-
Lenke til kommentar

jeg har prestert og døtti ner en trapp og landa oppå spisse steiner. jeg veier 110 kg, det vil si samenstøt av en stor skala.og bare fått skrubsår på beina.

det var første gangen jeg skulle drikke og da fikk jeg med meg 1 lommelerke med 96, og den tok jeg på rappen og da vart jeg kanon drita og spydde utover gensern min.

og jeg vart selvfølgelig plasert rett foran ingangen til festen.

så det var sikkert 50-100 personer som så at jeg satt og spydde i en bøtte :blush:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Må være en gang da jeg sloss med politiet. De skulle egentlig hjelpe meg hjem, de var 2 betjenter og jeg trodde at de skulle angripe meg, siden de grep tak i armen min ganske hardt. Ble et par klask på han ene betjenten før jeg ble slengt i bakken og fått et par håndjern på meg, fy faen det gjorde vont å bli slengt i bakken. Kom heldigvis ikke på glattcella, men kom meg hjem, siden jeg la et kort i lomma om hvor jeg bodde før jeg dro >.<

Lenke til kommentar
Må være en gang da jeg sloss med politiet. De skulle egentlig hjelpe meg hjem, de var 2 betjenter og jeg trodde at de skulle angripe meg, siden de grep tak i armen min ganske hardt. Ble et par klask på han ene betjenten før jeg ble slengt i bakken og fått et par håndjern på meg, fy faen det gjorde vont å bli slengt i bakken. Kom heldigvis ikke på glattcella, men kom meg hjem, siden jeg la et kort i lomma om hvor jeg bodde før jeg dro >.<

8662804[/snapback]

 

smartass :cool:

du var heldig med den.

Endret av froZZo
Lenke til kommentar

Ikke driti ut eller så utrolig dumt, men da endelig skulle gå og legge meg, skulle jeg ta av meg sokken. Jeg holdt fjernkontrollen i en arm og sokken i den andre, og skulle kaste sokken (jeg skulle kaste hardt tydeligvis) i stolen. Det endte med at jeg kasta fjernkontrollen i gjennom døra. Ikke helt igjennom da, men nå ligger fjernkontrollen inni døra.

Lenke til kommentar

Jeg skulle inn fra en veranda etter å ha vært ute å tatt en sigg, da innser jeg at døra er låst... Smeller med flate håndflater og jeg hører knas på glasset, svæære riper.. I Neste sekund kommer døra susende opp og treffer meg midt i planeten, hadde den vært 1km/t fortere hadde jeg nok gått i bakken...

 

 

 

Edit: skreiv hva som skjedde

Endret av Best0
Lenke til kommentar

Var på fylla i Spania (harry, i know), og ble spurt av 4-5 engelske 18-åringer om å ta et bilde av de, med mobiltelefonen deres. "JADA", fikk mobilen og så at det var akkurat samme som min (W810i), selvfølgelig måtte jeg, full som jeg var, åpne den luka til hvor minnekortet sitter for å se hvor stort minnekort han hadde. "oi da" også klarte jeg å miste det på bakken. Engelskmenna trodde selvfølgelig at jeg holdt på å stjele sim-kortet, og dermed hadde jeg 4-5 drita engelskmenn etter meg. Løp av gårde og inn i en taxi hvor vi da hadde budrunde. Jeg som satt inni og engelskmenna som sto utenfor. Taxi-sjåføren nekta å kjøre. Jeg tilbød 20 euro, men til slutt gikk han bare ut av bilen og åpna døra mi. På en igjen, fikk 2 flasker kasta etter meg, men klarte heldigvis å komme meg unna.

 

Artig opplevelse.

Endret av Timur
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ein kompis av meg som er 15 år, ringte Læreren vår som vi hadde for eit år sidan :p, Dei snakka ilag, lenge om drikking og masse rart, Kompisen min var jo drita da ! men på skulen eit par daga etter på fekk kompisen min vite at gamle læreren vår hadde snakka med læreren som vi hadde no, så det var jo litt "bob-bob", men kjekt :p

Lenke til kommentar
Ein kompis av meg som er 15 år, ringte Læreren vår som vi hadde for eit år sidan :p, Dei snakka ilag, lenge om drikking og masse rart, Kompisen min var jo drita da ! men på skulen eit par daga etter på fekk kompisen min vite at gamle læreren vår hadde snakka med læreren som vi hadde no, så det var jo litt "bob-bob", men kjekt :p

8688837[/snapback]

hehe, og den personen er meg? :p

 

anyways, har gjort så mykje ekstremt pinelig, skal prøve å komme på noe i farten..

 

mrbirken du kan jo fortelle i fra da du var i tsjekkia.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...