Jump to content

Bruktbilen

Medlemmer
 • Content Count

  8647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

Recent Profile Visitors

10031 profile views
 1. Som resten sier så kommer det an på hvor alvorlig det er og om du trenger behandling raskt, når jeg fikk regnbuehinnebetennelse så kom jeg inn samme dag.
 2. Er Kakashi Gaiden blitt animert ferdig nå? Stilig. Edit: Nydelig, fulgte mangaen perfekt, synd at ikke all animasjonen var bra.
 3. Vet jeg ikke hva hun blir å gjøre, kanskje det er noe som går over etter som dere er sammen mer eller kanskje hun rett og slett ikke klarer å gjøre det selv. Akkurat i denne situasjonen er det nok best for begge å gjøre det raskt bare for å få det overstått. Første gang noen er hos huset sitt og møter foreldrene så er man som regel nervøs, men etter det første besøket så er resten mye enklere. Spør om hun skal gjøre noe X dag så sier at du skal komme bort til henne, dere trenger ikke gjøre noe storartet hjemme hos henne, ta det som det kommer, kanskje gå en tur og se på dyrene(?).
 4. Si det som det er, "Hey, når jeg var i Thailand så jeg noe som jeg automatisk tenkte at du ville like", på hvilken som helst måte som er naturlig for dere.
 5. Det er nok bare en irrasjonell frykt, ikke noe hun kan noe for.
 6. Hun er nok flau over et eller annet hjemme, det er derimot bare å late som om du ikke bryr deg. Prøver hun å for eksempel å gjøre narr av stemoren sin eller rommet hennes så ikke le med henne, gi heller komplimenter. Hun blir nok å roe seg ned veldig raskt når hun ser at du ikke har noe imot det hun er redd for å vise deg.
 7. På fanget? Mot slutten av ungdomsskolen skulle guttene ha jentene på nakken under en eller annen slags lek. Mange gutter som holdt seg nede i vannet det gitt. En del som enda ikke hadde hatt jentelår rundt hodet Hadde det vært motsatt hadde nok alle jentene fått blåmerke i bakhodet.
 8. Vet det finnes sider man kan bestille det fra, men lurer på hvor jeg kan kjøpe det i Tromsø.
 9. Blir nok bedre når dere har fått opp en side, det er ikke særlig stort behov for et eget forum akkurat nå.
 10. Ikke rart Nintendo selger lite når de bare selger trening saker og andre casual ting for å få et nytt publikum. Får håpe de innser snart at de må starte å melke Mario/Zelda igjen. Det er fortsatt ingen gode spill på den dyre PS3-en, blir desverre nødt til å vente til det nye FF, men det kommer på 360 også så...
 11. Hadde det ikke lært mye enklere å bare ha Gamerno i betaen og forandre det når en funksjon kommer? Ved release kommer uansett sikkert minst 50% til å stikke, er da ikke vits å stresse så mye med hva slags navn en beta klanen skal ha? Hvis jeg blir å kjøpe spillet så kommer jeg nok mest sannsynlig til å bli med i en mindre og mer aktiv klan som fokuserer på seriøs spilling, men det er da helt det samme hva en beta klan skal hete >.>
 12. En person ville at det skulle være "Frost", men ikke sjangs i havet for det
 13. Ser ut til å bli en bra filler arc, men forventet ikke noe mindre når Kubo selv skal ha arbeidet med den. Tror det var slik at han fortalte dem hvordan de skal se ut.
 14. Hvis det er en utrolig liten rundkjøring med et kjørefelt der folk nesten aldri svinger til venstre og møtende trafikk kommer i 60+ da kan det være greit å blinke til venstre før rundkjøringen, men bortsett fra det så er det ingen vits. Du skal uansett ikke til venstre når du kommer til rundkjøringen, du skal til høyre, selv når du er inne i rundkjøringa skal du til høyre.
×
×
 • Create New...