Gå til innhold

Samsungs fleksible telefon er lansert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir vel nærmere 24000 om startspris er 2000 dollar (dobbelte av amerikansk pris på iPhoneX).

 

Så er spørsmålet, hvem er villig til å bruke så mye penger på en telefon? Hvor holdbar den blir får tiden vise, men det at den er klumpete og upraktisk er minus.

 

Nei da skal jeg heller kjøpe mobil og nettbrett hver for seg, billigere blir det og. Selv om teknologien i seg selv er kul den.

Endret av Emile the rat
  • Liker 2
Lenke til kommentar

flopp

 

tror ikke dette produktet tar av nei, det er for de spesielt interesserte, men det gir oss en pekepinn på hvordan telefonene "alle" har om 10 år. Se bare på hvordan galaxy s2 så ut

 

https://www.samsung.com/uk/smartphones/galaxy-s2/GT-I9100LKAXEU/

 

og nå s10

https://www.theinquirer.net/w-images/38478e30-6627-4cec-9959-62d2f222de75/2/GalaxyS10Plusrender1620828-600x334.jpg

 

Så blir spennende å se om noen år hvor tynne også disse brettbare telefonene blir

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ingen som forventer denne blir mainstream. Hvertfall ikke til den prisen. Samsung forventet heller ikke Note skulle bli mainstream, og nå er det telefonen de tjener mest på.

 

Det er for å lage et produkt, teste det ut, få feedback fra kunder etc. De kan ikke lage S-serien plutselig slik. Ikke uten å prøve først.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kult det der, men prislappen er jo helt hinsides. Bare å vente til dette blir normalen 3-4 år frem i løypa. Til litt mer overkommelige priser.

 

Det virker som om det er nok entusiasme til å fortsette å strekke prisen oppover. Hvis man bretter denne to ganger, får en fire ganger så tykk mobil (da på samme tykkelse som gamle mobiler) med 14" skjerm, så vedder jeg på at de får solgt den for 40 000 også. 

Lenke til kommentar

Til å være et førstegenerasjons produkt så ser den jo veldig bra ut! Men er som dem sa flere ganger under presentasjonen. Dette er et luksus produkt og prisen er deretter. Men det er jo veldig spennende at det ser så bra ut allerede nå. Hopp 3-5 år fremover så skal en ikke se bort ifra at mange av oss går med noe lignende i lomma.

Lenke til kommentar

 

med den prisen kan man jo bare kjøpe note/s10 OG det beste nettbrettet til samsung for samme pris.... så da ser jeg ikke helt meningen

 

Prøv å stapp både nettbrerret og note ned i lomma.

Enkelte er bare helt tett. Vedkommede forstår sikkert ikke hvorfor noen kjøper laptoper kontra stasjonærer.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...