Jump to content

WigNut

Medlemmer
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ghost pirate LeChuck: Polerer du en dritt så er det fortsatt en dritt... Har sett nok reviews til å gjøre opp en mening, lest nok om spillet også. Det komiske er at du ikke forstår hva jeg skriver Jeg gir blanke faen i hvor mye de har fiksa på spillet og om det har blitt aldri så bra. Mitt poeng er at det spillet de slapp var så ekstremt dårlig at de som lagde spillet skulle vært oppsagt og aldri fått jobb innenfor spill industrien igjen. DETTE er noe jeg ikke støtter ved å IKKE kjøpe spillet. Samme om de "fikser" det etter et år. Dette er da en tankevekker neste gang de velger å slippe et spill. Problemet er folk som har en holdningen du beskriver som kjøper et spill før / etter det er "fikset" Det sender et signal at det de gjør er "greit" og kan "fikses" Men for all del. Forsett å støtt møkk og støtt verden inn i en fremtid med 1/3 dels ferdig spill der du står med din avatar på en grå blokk på 3x3 meter uten noenting annet. For du vet.. det blir "fikset" så da er det greit å ta 599,- for dritten. Tommel opp for mennesker som ikke klarer å tenke lengre en, en beta versjon.
 2. Har alle Fallout spillene og elsker serien. Men over mitt lik om jeg kjøper dette søppelet av et spill. La dritten dø og kom dere på jobb igjen bethesda og begynn på nytt. Jeg stemmer med lommeboka og kommer ikke til å "støtte" dette spillet om det så kommer på salg til 5 kroner.
 3. Og her er grunnen til at jeg aldri kjøper spill når de slipper men venter et halvt år til et år før jeg kjøper.
 4. Sleng på tusenvis av kroner på mikrotransasjoner som dukker opp i Online delen. Enda godt en kunne ikke gitt mer faen i online delen
 5. Har du spilt det? Har spillet ja. Og min ærlige mening er at spillet er møkk kontra tidligere fallout spill i serien. Sist jeg ga det en sjanse var vel 3-4 mnd siden og spillet er fortsatt gørr kjedelig. Igjen det er min mening. Og takk gud for at alle har forskjellige meninger eller så hadde vi kun hatt et spill og et bil merke osv. "I hate what you love and vise versa"
 6. Fallout 76 = Hvis man polerer en dritt så er det fortsatt bare en dritt. Gjør det enkelt å stem med lommeboka. De som liker det kjøper det å støtter det. De som ikke liker det kjøper det ikke og ergo støtter det ikke. Jeg mener at Fallout 76 er ren skjær møkk når det gjelder et spill og har ingenting med Fallout og gjøre. Det er min mening punktum ferdig. Move along and better luck next game.
 7. Turbo... Batteri bil... Noen som som bør bytte jobb kanskje? Med hånden på hjerte så må jeg innrømme at dette uten tvil er den styggeste Porschen jeg har sett. Rett og slett grufull.
 8. Dama er ubrukelig som politiker og skal styre spill Norge også nå... Eneste joysticken hun har lekt med fant hun i en åker... ubrukelig kvinnemenneske!
 9. Å blande inn ordet "turbo" i en bil som går på overvokste AAA batterier... Blir som å skrive at et solcellepanel har montert EGR ventil og katalysator. Idioter.
 10. Neste blir vel "vurderer å sette en grense på gang fart. da en del mennesker virker å ha de særdeles travelt" du vet.. man kan jo skli å brekke beinet. Farlig å leve vet du. Merkelig at mennesket har overlevd steinalderen. Begynner å bli mektig lei alle lover og regler som skal dras over hode på en.
 11. Mener prisene snart er lave nok til at flere ser på dem som et reelt alternativ. Kan du tro Ikke pokker om jeg skal ha en.
 12. Husker godt jeg våknet opp til at han hadde blitt president. Holdt på å dø av latter... Gubben er jo bare en stakkars tragisk idiot.
×
×
 • Create New...