Jump to content

WigNut

Medlemmer
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Og her er grunnen til at jeg aldri kjøper spill når de slipper men venter et halvt år til et år før jeg kjøper.
 2. Sleng på tusenvis av kroner på mikrotransasjoner som dukker opp i Online delen. Enda godt en kunne ikke gitt mer faen i online delen
 3. Har du spilt det? Har spillet ja. Og min ærlige mening er at spillet er møkk kontra tidligere fallout spill i serien. Sist jeg ga det en sjanse var vel 3-4 mnd siden og spillet er fortsatt gørr kjedelig. Igjen det er min mening. Og takk gud for at alle har forskjellige meninger eller så hadde vi kun hatt et spill og et bil merke osv. "I hate what you love and vise versa"
 4. Fallout 76 = Hvis man polerer en dritt så er det fortsatt bare en dritt. Gjør det enkelt å stem med lommeboka. De som liker det kjøper det å støtter det. De som ikke liker det kjøper det ikke og ergo støtter det ikke. Jeg mener at Fallout 76 er ren skjær møkk når det gjelder et spill og har ingenting med Fallout og gjøre. Det er min mening punktum ferdig. Move along and better luck next game.
 5. Turbo... Batteri bil... Noen som som bør bytte jobb kanskje? Med hånden på hjerte så må jeg innrømme at dette uten tvil er den styggeste Porschen jeg har sett. Rett og slett grufull.
 6. Dama er ubrukelig som politiker og skal styre spill Norge også nå... Eneste joysticken hun har lekt med fant hun i en åker... ubrukelig kvinnemenneske!
 7. Å blande inn ordet "turbo" i en bil som går på overvokste AAA batterier... Blir som å skrive at et solcellepanel har montert EGR ventil og katalysator. Idioter.
 8. Neste blir vel "vurderer å sette en grense på gang fart. da en del mennesker virker å ha de særdeles travelt" du vet.. man kan jo skli å brekke beinet. Farlig å leve vet du. Merkelig at mennesket har overlevd steinalderen. Begynner å bli mektig lei alle lover og regler som skal dras over hode på en.
 9. Mener prisene snart er lave nok til at flere ser på dem som et reelt alternativ. Kan du tro Ikke pokker om jeg skal ha en.
 10. Husker godt jeg våknet opp til at han hadde blitt president. Holdt på å dø av latter... Gubben er jo bare en stakkars tragisk idiot.
 11. Kjempetung ?240 gram veier den lillegutt, er det tungt ? Mobilen jeg bruker nå, veier 372 gram og den er ikke tung, lillegutt. Lillegutt? Hva F er greia med den nedlatende tonen? Vennligst vær litt mer saklig i dette kommentarfeltet. Pust. Han er bare et trist lite nettroll som vil ha den oppmerksomheten han ikke fikk som barn. Og alle disse "små" bemerkningene tyder på at han/hun er rundt 112 cm høy og veier rundt 35 kilo men ønsker han var The Rock Gi han et lite kyss på skinnet og en lollipop så blir han nok glad skal du se
×
×
 • Create New...