Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ville du som gutt på 16 avvist ei eldre jente?


Anbefalte innlegg

Sykt lei situasjon. Har blitt kjent med en utrolig skjønn gutt hvor det viste seg at han bare er 16. Jeg liker han fortsatt, men vet ikke om han vil avvise meg på grunn av alderen min? Jeg er ikke gammel, men i forhold til han så kanskje ja...

 

Så ville du som gutt på 16 avvist ei eldre jente? Hvor går grensen for deg?

 

Anonymous poster hash: 9da1b...c97

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gutter i den alderen har ingen grense.

De puler alt med puls som er villig (og noen ganger uvillig).

 

Du skriver ingenting om din egen alder.

Hvis du er betydelig eldre så regner jeg med at du er klar over at det vil være en helt ny person når han er sytten, en ny når han er atten, enda en ny når han er 20 osv inntil det mer eller mindre stagnerer mot 30.

 

Unge, umodne mennesker vet ikke hva de selv vil og de lever i nuet.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Det er ingen grunn til at det ikke kan fungere. Dere må snakke sammen og finne ut av hvem dere er og hva dere vil. Ikke bare la følelsene regjere, la logikken bestemme litt også. 50/50 er en fin leveregel.

 

16 år, da driver kroppen fremdeles og vokser, hormoner som slår inn, det gjelder psykologisk også. Man har ikke vent seg til "livets rytme" så veldig enda. Men likevel, man har vel noen visse tanker om hvordan livet er og hva som forventes i fremtiden, om man har hatt en temmelig normal familie og oppvekstkrets (sett ut fra samfunnets målestokk).

 

Tidlig 20-årene mener jeg også er litt tidlig, men jeg liker også å tenke at ingenting er umulig. Hvis dere prøver å bygge det her på ekte kjærlighet, så kan det absolutt fungere. Men det er viktig at dere prøver å bli litt kjent med hverandre først da. Kanskje dere finner ut om ett år at dere er ekstremt forskjellige, det blir krangling og herjing. Så lenge man prøver å unngå de største fallgruvene, så tenker jeg det er helt ok å prøve.

 

Du vil i hvert fall ikke gå livet ut og angre på at du ikke prøvde.

 

Hvis jeg bare skal slenge ut noe som er litt nært min personlige tro, så er det å sjekke om deres astrologiske energier stemmer halvveis overens. Dette kan du bare forkaste om du vil eller ikke, jeg har bare sett så mye eksempler på det her i livet, så føler bare å slenge det ut.

 

Ett siste poeng er at 16 og 21 nå, om 5 år er det 21 og 26, ikke så stor forskjell lenger. Det er bare litt tidlig i livet for han enda, men det blir ikke det om 5-10 år. Dere skal leve i 50-70 år, så det er egentlig ikke så big deal det her da.

 

Men det er klart, beveger man seg ned mot 15-12 års alder, da er det litt ungt tenker jeg. 16, da begynner man såvidt å "våkne opp" litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...