Jump to content

Overmoden 3.0

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 :)

Recent Profile Visitors

1121 profile views
 1. Er innlagt på dps. er en av de som henger på hemmelige ig kontoer, men opplever en helt annen verden enn det der. Ser jo såklart en del av de og og flere følgere jeg har er innlagt for forsøk, men har stoppet ett forsøk. Så noe godt kom det ut av at jeg henger der, uansett har meld meg på NKI nettstudium idag. Skal ta generell studiekompetanse. Legen her på dps mener jeg burde bli psykolog, jeg har ofte fått høre at jeg hadde vært en bra terapaut. Så kanskje det ligger noe i det. Hvem vet. Uansett må begynne ett sted. Er faktisk leger og psykologer på slike plasser. Bare til info. Mange lever ett dobbeltliv, men ser jo at jo yngre jo verre.
 2. Er innlagt på dps. Er på nedtrapping av effexor og har begynt på abilify. Er spent på hele greia. Er og spent på hvilken ny antiD de setter meg på. Før i tiden var det ikke noe bedre enn effexor. Sliter mye for tiden. Mye selvmordstanker, destruktive vaner og generelt mye dritt som stemmer som bare vil straffe meg. Heldigvis er jeg trygg her.
 3. Hva heter dette "fenomenet" der menn sitter å sutrer til andre menn om at de ikke får seg og er veldig opptatt av menns rettigheter og mener sex er en menneskerett og at det står i grunnloven at kvinner skal tilfredsstille menn. Disse ender "ofte" opp med å bli voldtektsmenn og gjerne i lag med flere.
 4. Skal logge på sumo på Xbox men får ikke "logg inn" som ett alternativ? Noen som har peiling?
 5. Om det er en vanlig fest/vors så er det vel helt ok at man spleiser. Men blir dere innvitert i bursdag er det jo rart å kreve noe fra gjestene (bortsett fra egen drikke om man skal bli dritings) Nå vet ikke jeg hvor ofte de inviterer, men om jeg hadde invitert noen hadde jeg stått for alt uten om drikke. Der får folk ta med seg det de ønsker selv. Men hadde jeg invitert på middag hadde jeg stått for alt, men (med min økonomi er det jo begrenset hva alt er) og sagt det blir servert vin til maten, ønsker du mer å drikke utenom dette kan du ta med selv.
 6. Hater at andre tar bilder/film av meg. Har droppet to tv greier pga dette. (ikke noe store greier så ingen hadde vel sett meg) men bare tanken på at jeg ikke har kontroll på hvordan jeg ser ut. Spiller jo i korps så vi gikk jo fremst i 17 mai toget. Ble kvalm hver gang jeg så noen som filmet toget og korpset. Selv om de ikke direkte filmet meg havnet jeg jo på film/bilde uansett.
×
×
 • Create New...