Jump to content

Corp Por

Medlemmer
 • Content Count

  3647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Corp Por last won the day on July 14 2018

Corp Por had the most liked content!

Community Reputation

3018 :)

Recent Profile Visitors

10904 profile views
 1. På jobb er jeg avhengig av å ha mange directories/mapper åpne på en gang slik at jeg enkelt kan finne div dokumenter når jeg har behov eller dra filer fra ett sted til et annet. Jeg har da dedikert énnav mine skjermer til Windows Explorer og har da flere av disse åpne i forskjellige mapper hvor jeg må justere størrelsen på vinduene og plassere disse under hverandre slik at jeg kan se så mange som mulig uten å tabbe meg igjennom de forskjellige for å finne den jeg er ute etter der og da. Jeg vil ha en browser som er bedre tilrettelagt for å være inne på mange mapper samtidig. Jeg regner med det finnes, men jeg finner ikke noe. Noen som har et tips?
 2. Send meg en pm så skal jeg gi deg link til en mer seriøs plattform.
 3. Visualiseringsprogrammet blender? Med mindre du skal til med freelancing så gir ikke det så mye nytte for annet enn trening i rendering, og jobb som ren visualiseringsartist uten utdanning er vel å strekke seg etter stjernene. Dessuten må du, som freelancer, konkurrere mot ekstremt høy kompetanse fra utlandet. Sikter du deg inn som ansatt må du konkurrere med folk med faktisk dokumenterbar kompetanse I TILLEGG til ingeniørutdannede som også kan vise til porteføljer. Med din bakgrunn ville det nok vært bedre å gå for et teknisk CAD program. AutoCAD er jo basic, men billig og fortsatt mye brukt. Har du råd til inventor eller solidworks så ville det vært enda bedre. Kanskje Revit eller archicad. BIM kommer til å eksplodere. Hvis du har selvdisiplin til det så kan jeg anbefale å ta nettstudier innen dette dersom du har interessen.
 4. Den følelsen får definitivt jeg. Da blir det en slags frustrasjon at jeg ikke får nok og vil gjøre alt på en gang så jeg blir litt mer hardhendt og bytter stillinger og hull hyppigere 😆 Jeg er sikkert ikke alene
 5. Wow! Så respektløst var både han og henne! Verst av henne med tanke på barna; hun bør jo verdsette relasjonen mellom seg, barn og far høyere enn den nærmeste villige ståkuken. Sjokkerende hensynsløst rett og slett.
 6. Jeg bare letter Carrie pga alle flammene. Husker ikke filmen
 7. At barn mobber hverandre er ikke noe nytt. Ikke at hverken mobbing eller rasisme er greit, men når slikt blir oppslag i annet enn lokalavisen og utnyttes for å tjene politikk så er det fordi folk har gått fra forstanden og ikke klarer å se dette i perspektiv. Klart - dette kan være en veldig spesiell situasjon hvor de aktuelle virkelig ER rasister, men det er nok mer sannsynlig at dette er helt ordinær mobbing hvor barn bare finner noe å henge seg opp i ved et annet og angriper utifra det. Om så det er å være tjukk, tynn, lav, høy, skjeve tenner eller annen farge. Dette er nok vanlig mobbing uten spesielt motiv - ikke rasisme som sådan. Det ble reageres på, helt klart, men bør ikke overtolkes som om det var voksne med en rasjonell agenda og et livssyn uforsonlig med resten av samfunnet.
 8. AI:Artificial Intelligence? (Jeg legger meg så noen andre får ta min om det var rett)
 9. Elwynn Forest var min første tanke 🥺
 10. Jeg kjøpte en Klipsch the three høytaler. Når jeg leste reviews av denne leste jeg at det var flere tilkoblingsmuligheter. B.l.a aux, hvilket var hovedmomentet for meg. Etter erfaring hater jeg Bluetooth som overføringsteknologi. Når jeg kom hjem fant jeg, til min overraskelse, ut at det er flere modeller som heter "Klipsch the three". Åpenbart dro jeg med meg hjem en versjon UTEN aux. Så jeg er stuck med å bruke Bluetooth. Bluetooth blir som forventet ofte choppy, men Det har gått greit fordi jeg har kunnet kjøre Windows sin innebygde "troubleshooter" of Det fikser alltid audioen. Iallefall inntil nylig. Plutselig funker det ikke lenger. Jeg regner med at det har vært en oppdatering eller noe sånt. Jeg har iallefall installert de nyeste Bluetooth drivere fra intel til maskinen, men det gjorde vondt verre. Nå har jeg trøbbel med f.eks Xbox kontrollere og Bluetooth tastatur som nå jevnlig må removes og re-paires i tillegg til choppy audio. Prosjektorens Bluetooth speakers har ingen choppy audio of connecter som vanlig. Når det gjelder Klipsch høytaleren har jeg åpenbart Reset to factory settings. Jeg kan ikke endre settings på denne. Jeg har fjernet alle audio enhancements men Jeg kan ikke spesifisere frequency osv. Noen som har slitt med det samme og funnet en løsning?
 11. Typisk moderne arkitektur. Cut&paste Bim arkitektur som ser ut som det er tilfeldig generert av AI. Latskap.
 12. Det vet man ikke. Altså - don't get me wrong. Jeg har ingen tro på at det er bemannede romskip fra andre planeter som flyr rundt. Det er plenty argumenter mot at det skulle være en fornuftig ting å gjøre selv om en skulle hatt teknologien til det. -men jeg mener likeledes at det er negativt at de fleste ikke tør ta i emnet med ildtang pga frykt for å skade sin egen karriere. Det er teorier å fremme som gjør det realistisk. Bedre teknologi som gjør det realistisk å simulere og forutse planetformasjoner og solsystem i en slik grad at man f.eks kan sende von Neumann prober med tilstrekkelig AI til å reprodusere seg og komme seg fra A til B på en så økonomisk måte at man kan gjøre dette med hundretusener av solsystemet/planeter hvor det kan antas at liv og dermed (med en viss grad av sannsynlighet) intelligent liv vil oppstå. Kanskje en slik sonde er parkert i en trygg bane rundt sola, eller kanskje teknologien er tilstrekkelig til at den allerede har gjort touchdown og avventer en forhåndsprogrammert hendelse før den tar kontakt. Vi snakker tross alt om tidsrammer på millioner av år. Vi kan se hva som har skjedd med mobiltelefonen på noen få år. Who knows hva tusen år vil bringe. Ti tusen år? Hundre tusen? Skulle vi komme over en annen intelligens så er iallefall én ting sikkert; den er teknologimessig langt foran vår egen - vi er akkurat kommet igang. To på vårt teknologiske nivå finner hverandre aldri. Vi er avhengig av at vår motpart tar seg av alt legwork og at vi bare er heldige nok til å være landfast på rett sted. Ville spekulasjoner, I know, men Det GÅR an å tenke seg til at det ikke nødvendigvis er rett å fullstendig avvise temaet. Jeg gjør, men jeg synes likevel alt bør sjekkes greia er at kostnaden for å undersøke disse temaene er så små mens den potensielle gevinsten er enorm. Det er som å spille lotto; Svært liten sannsynlighet.... But what if...?
 13. Tema bør bli tatt seriøst og undersøkt vitenskapelig. Om ikke for annet enn å avkrefte. Selv har jeg ingen tro på slikt, men det er aldri en god ting når et tema ikke blir tatt seriøst av frykt for å bli latterliggjort. Det å ha sitt navn forbundet med ufo undersøkelser er idag skadelig for karrieren. Det er ikke bra.
 14. Neida. Det var du som dro inn et isolert eksempel fra en generasjon som knapt kan sammenlignes med dagens. Jeg har ingen kommentarer til ditt eksempel. Jeg tror de fleste innser at samfunnet vårt har drastisk endret holdninger ihht samliv, ekteskap og oppløsning av disse.
 15. Jeg utelukker aldri at det eksisterer avvik. Husk også at dagens generasjon ikke er like bundet av dogmer som foregående generasjoner.
×
×
 • Create New...