Jump to content

Corp Por

Medlemmer
 • Content Count

  3482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Corp Por last won the day on July 14 2018

Corp Por had the most liked content!

Community Reputation

2911 :)

Recent Profile Visitors

10627 profile views
 1. Å få barn i et usunt forhold er idiotisk og egoistisk. Du er tydelig på at du egentlig ikke ønsker å være med mannen og at du vil bort så snart det praktisk lar seg gjøre. Du vil altså med stor sannsynlighet frarøve barnet en god familiesituasjon pga dine valg. Hvis du velger å få barn inn i denne familien må du ha baller og karakterstyrke til å stå for valget ditt og bli. Alle barn fortjener en mamma og en pappa. Å få barn som med stor sannsynlighet vil få en splittet familie er stygt gjort mot barnet.
 2. Evt kan vi bare genmanipulere frem noen bakterier som eter plast og driter Greta thunberg også venter vi bare på at politisk korrekthet restarter skapelsen
 3. Okay. Min opprinnelige tanke var å kjøpe en USB ledning + en dongle også bare feste denne rett under sofan i sitteområdet. Da gjør jeg det og regner med at det ikke blir noe konflikt med den interne greia
 4. Har testet we vibe. Den fungerte ikke på den dama så den ble ikke brukt. Magic wands er definitivt det beste. Samtlige damer jeg har brukt wanden på får serier med orgasmer. Også de som vanligvis ikke får flere på rad.
 5. Jeg har en liten shuttle med innebygget bluetooth I stuen. Denne står rett ved siden av sofaen. Siden Bluetooth har veldig kort rekkevidde så lenge det ikke er direkte line of sight kan jeg ikke bruke Xbox håndkontrollere på denne uten at forbindelsen tidvis "hakker". Hva er den beste måten å øke vidden? Vil det lage noe kødd om jeg kjøper en liten USB dongle som jeg kan føre nærmere sitteplassene via en USB kabel? Er det noen bedre løsninger? (Windows10)
 6. Problemet du vil få er at dersom tidligere leier og eier har slurvet med prosedyrene (som er vanlig) så har de akseptert tilstanden ved At de har krysset av at den er vasket ut og i ok stand. (selv om den ikke var der) Du får da et problem dersom den faktisk ikke var vasket ut og ok stand når du overtok og du ikke dokumenterte dette. (Gitt at dette er verre enn "normal slitasje" over aktuelt tidsrom) Jeg gjør det samme som axefjord når jeg leier; når jeg overtar en leilighet filmer jeg med mobilen mens jeg går rundt i leiligheten slik at jeg får med meg det meste også tar jeg bilder av åpenbare problemer. Deretter laster jeg opp dette til en mappe på cloud og tenker ikke mer på det før det evt skulle oppstå en issue ved utflytting (det har skjedd én gang at en utleier begynte å sutre, men gav seg fort når jeg viste bilder over hvordan leiligheten så ut når jeg overtok (tilgriset kjøkken, grisete baderom og kondomer i skuffer og skap). Jeg bryr meg ikke selv om at slikt må fikses for min del, men da har jeg alltids datert dokumentasjon på tilstand når jeg flyttet inn slik at eier ikke kan laste meg for evt issues når jeg flytter ut. Dette burde ALLE gjøre. Når det gjelder utvask har jeg sendt melding til utleier, gitt beskjed om mangler og informert at jeg ikke bryr meg, så lenge jeg kan levere i samme stand. Hvis jeg ikke får bekreftet at jeg kan levere i samme stand så krever jeg at det vaskes, men det har aldri skjedd. Utleier godtar at jeg vasker selv mot at jeg ikke trenger å tenke særlig på min egen utvask. Denne korrespondanse tar jeg skjermbilder av og legger på samme cloud mappe. Ellers regner jeg med at det ikke er noe hinder for at eier kan være til stede under befaringer. Det er jo ikke uvanlig under visninger og overtakelser at både megler og eier er til stede.
 7. Ikke så mye å se hos meg heller. Over ti år gikk jeg til fire-fem forskjellige leger med smerter i beina. Ingen så noe unormalt før den siste legen som merket et avvik når han var meg gå rundt i rommet mens han observerte meg i forbindelse med at jeg kom inn pga rygg og nakke. Han konkluderte med at jeg gikk skjevt og henviste meg til spesialist. Spesialist fant problemet og mente dette var såpass alvorlig at det var naturlig at dette ga utslag i rygg og nakke. Hadde jeg insisterte på en henvisning tidligere hadde jeg sluppet mange år med smerter. Just saying; ingen av oss her kan diagnostisere deg (men det kan selvfølgelig være at noen kan komme med tips) - spesielt ikke når min erfaring tilsier at det ikke nødvendigvis er der du har vondt problemet ligger. Du trenger noen som kan kjenne på deg og se deg.
 8. Her bør du nok gå til legen fastlegen og evt be om en henvisning hvis han ikke kan se noe selv. Selv begynte jeg å få problemer med rygg og nakke og hvis jeg holdt f.eks en drill i strak arm så kjentes det ut som lyn som slo mellom rygg og nakke. Viste seg at problemet kom fra beina. Så tydeligvis kan slike problemer gi utslag andre steder enn der det gjør (akutt) vondt. Min far hadde problemer med hofta. Viste seg å være brukket rygg.
 9. Under hennes samvær kan vel hun gjøre som hun vil. Du kan evt involvere barnevernet med påstand av at hun skader barnet dersom du mener det. Hun vil kunne argumentere St det ikke er et problem. Barnevernet, sånn jeg kjenner det, diskriminerer i mødrenes favør så i tillegg til at det antagelig er en ikke-sak til å begynne med vil du antagelig bli knust av første punkt. Jeg synes det er respektløst å prioritere en eks foran barnefaren dersom normalen er at dere feirer sammen - men det bryter nok ingen "regler". Både mor og eks har isåfall litt rare moralske kompass. Jeg har vært i lengre forhold med flere mødre og jeg skygger glatt banen for en pappa og jeg passer på å snakke opp faren både for at barnet skal være stolt av pappaen sin og at faren skal få positive tilbakemeldinger om meg og min respekt fra barnet.
 10. Jeg røyker. Da holder dem seg borte
 11. Har sett damer opp til 50-ish på møteplassen. Kvaliteten på datingsider varierer etter geografi, er mitt inntrykk. Altså er én side mer populær blant damene i ditt distrikt enn en annen. Det er derfor ikke gitt at du vil ha samme hell på den jeg har best erfaring med. Alle datingsider har falt kraftig i nytteverdi siden alle begynte å bruke tinder. Jeg er også nylig singel etter en del år i forhold. Datingsider var ypperlig for en seks års tid siden og jeg var på ny date bortimot hver dag. Utvalget var større. Nå bruker de fleste tinder. Det uheldige med tinder er at terskelen for å lage profil er like lav som Facebook. Dermed har du en enorm andel useriøse som bare er der for bekreftelse og kaste bort tiden din. Det er da også vanskeligere å sortere seriøse fra useriøse siden alle legger ca like lite arbeid i profilen sin. På din alder er det antagelig noe lettere siden litt eldre og modnere mennesker er litt mindre overfladiske. Lag en profil på tinder, men ikke ta det for seriøst. Gå innom i ny og ne, og ikke ta avslag eller frekke kommentarer til deg; de fleste kvinnene som er der ønsker bare å få masse meldinger om hvor flotte de er på bildene og er troende til å bli fornærmet over tilnærmelser på en datingtjeneste. Jeg har selv fått dates via både tinder og møteplassen, men datingsider har fortsatt den beste kvaliteten, om enn mindre utvalg. Det bør nevnes at det er verdt å legge penger i det. Dating handler om eksponering. Og dét er hva som koster; gjør det lett å ta kontakt med deg og gratis å sende meldinger tilbake til deg. Selv betaler jeg for de beste abonnement på flere plattformer for å sørge for mest mulig visninger og dermed meldinger fra kvinner.
 12. "godt voksen"? Hva alder snakker vi om her? "Godt voksen" for meg antyder 50+
 13. Hvem av dem er den kommentaren myntet på?
×
×
 • Create New...