Jump to content

Corp Por

Medlemmer
 • Content Count

  3845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Corp Por last won the day on July 14 2018

Corp Por had the most liked content!

Community Reputation

3026 :)

Recent Profile Visitors

11913 profile views
 1. Man ser jevnlig den standard-meldingen fra moderatorer til ts'er som gir inntrykk av en forfatter som er desperat etter feedback fra likesinnede eller rådgivere. Stoisk og ufølsomt henviser denne til et telefonnummer hvor man tilbys en robotsk "hjelp" som kan sidestilles med en rimelig simpel chatbot servert av en hvilken som helst default tjeneste. Av de mennesker som faktisk strekker ut en hånd her gjetter jeg at det er svært få mennesker av disse som faktisk tar dette videre. Jeg mistenker at det er mange som ønsker, men stopper av deres moralske kompass Why? Hjelper det å ignorere? Hjelpen dere henviser til er tross alt ikke-eksisterende. Det må vel vel bedre å tillate en amatør eller troll å respondere enn ingen?
 2. Heh... Ja... Etter at jeg fikk barn har jeg vært plaget av mareritt om at barnet mitt faller ut av kanoen og jeg ser ham forsvinne ned i mørket. Jeg elsker mareritt - men drømmer om inkasso og barna er drepen 😆 Men det er fordi dette er ting jeg ubevisst tenker på.
 3. De fleste er svært egoistiske og vil bare at slikt skal gå én vei. Ikke alle menn er utro men det er svært uvanlig å være ærlig om sex og behov den første tiden. Å kunne håndtere at partneren er med andre handler om at man må være trygg nok på bekreftelsene man får fra partneren. Hvis jeg virkelig føler at min kjæreste elsker meg vil jeg kunne tolerere at hun har sex med andre - så lenge det går begge veier og ingenting foregår bak noens rygg.
 4. Corp Por

  16 og 14 åring

  Selv debuterte jeg som 13-14-åring og var happy med det. Jenta var jevnaldrende og vi hadde der fint. Personlig hadde jeg vært klar for sex i flere år innen den tid. Sex er ikke noe magisk eller mystisk. Det er naturlig, godt og gøy. Personlig tror jeg det er mye bedre å få et jordnært og avslappet forhold til sex tidlig fremfor å få et absurd kunstig og anstrengt forhold til kropp og sex slik som mange får. To år er mye i den alderen. Når jeg var 16 var det høyst uvanlig om noen av oss hang med 14-åringer. En slik person ville nok kjapt blitt latterliggjort i kretsen jeg vanket i. Maktforholdet er sannsynligvis skjevt. Selv om aldersforskjellen ikke er spesielt uvanlig eller pervers ville jeg anbefalt å debutere med noen jevnaldrende.
 5. Så lenge du er alene så er man sin egen begrensning. Når du blir fastlåst med barn kommer du til å finne ut hvor mange muligheter du hadde nå livet kan alltid bli verre
 6. Kanskje noen her på forumet bor i nærheten og du kan ta opp kontakt med noen på den måten?
 7. Bryt mønsteret. Gjør noe drastisk. Flytt. Bytt jobb. Du har tilpasset omgivelsene dine og omgivelsene dine tilpasser deg.
 8. Det er jo umulig å si sikkert. det kan slå begge veier. Hus står lenge i mitt distrikt og de må fjerne tas ned og annonseres på nytt gjerne en og to ganger. Og hver måned huser står på vent så koster det vanligvis penger. Jeg regner med dere ba om tilbud fra flere meklere slik at dere kan bekrefte at antydningen er nøyaktig? Prøv å få et overslag om hvor lenge denne hustypen og prisjiktet kan forventes å stå for salg i dette området også regner du det mot det du "kanskje" vil tape på å selge fort.
 9. En teori er at en høyerestående sivilisasjon muligens vil bruke naturlige "beacons" som en pulsar og sette en "megastructure" ved denne - gjerne i nærheten av galaksens senter da det nok er et sted alle vil studere. Da er nok tanken at man kan lage en kunstig aberrasjon som vil fange oppmerksomhet og man kan da bruke mindre energi på en tettere informasjonspakke som oppdages i forbindelse med undersøkelsen av "JUHU" bygget. Men det avhenger av at en sivilisasjon faktisk gidder; jeg tror det er mye større sannsynlighet for at en sivilisasjon heller graver seg inn i en eller flere asteroider med X milliarder levetid og laster opp hele sivilisasjonen til et virtuelt paradis for all overskuelig fremtid med AI som vedlikeholder.
 10. Klart man ikke er "god nok" til alt. Vi er god på forskjellige ting - men alle er god nok generelt. Jeg synes ikke akkurat det er en fin ting å si til noen, da. Det slår meg som i beste fall nedverdigende.
 11. Selv er jeg i slutten av trettiårene og det ser ut til at blendr/Badoo er de tjenestene som er mest populære i mitt alderstrinn og min geografi. Jeg mistenker at geografi spiller kraftig inn. I et område kan sukker være mest populært blant motsatt kjønn mens i et annet kan det være møteplassen eller whatever.
 12. Øhh... Uten referanse er det vel umulig å svare på det spørsmålet. Jeg har aldri vært på KG så jeg vet ikke stort annet enn at jeg har lest diskusjoner her om hvor useriøse både debattantene og moderatorene er der. Klart. Det er enkelte sære typer her. Noen ganger får en diskusjon en overveldende slagside også, men stort sett synes jeg det er ganske fritt hva man kan diskutere og hvordan. Det er dog noen emner jeg holder meg unna da det er enkelte ekstremt giftige mennesker som går igjen på enkelte tema. Det er noen moderatorer her som er veldig tyranniserende men de er nok veldig få. Jeg vet bare om én.
 13. Det kommer jo an på hva du ønsker. Som kvinne vil jeg tro dine muligheter er mange dersom du ønsker en drastisk endring i ditt liv og er villig til å forsøke. Hadde jeg, eksempelvis, vært uten barn og kvinne hadde jeg glatt hoppet til en annen by og ny kjæreste. Kanskje ville det vært starten på noe fantastisk eller kanskje det bare hadde blitt et forsøk. Jeg ser for meg at noe slikt ville vært veldig enkelt som kvinne og singel. Og så lenge du er på aap så har du ingenting å tape. For min del hadde jeg stupt på en slik mulighet men jeg har både barn og jobb så jeg er fanget i min verden. Og jeg er da også mann, så selv om jeg ikke hadde hatt noe som bandt meg fast så er det ikke en kvinne i landet som ville tatt inn en mann som ikke forsørget henne 😆. Det er ganske vanlig at menn inntar den rollen.
 14. Så hva forandring vil du ha? Gjør noe for å endre situasjonen. Så lenge du ikke har barn eller noe som binder deg så kan du flytte idag om det er hva du trenger. Det er bare du som holder deg tilbake.
×
×
 • Create New...