Jump to content

Corp Por

Medlemmer
 • Content Count

  3430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Corp Por last won the day on July 14 2018

Corp Por had the most liked content!

Community Reputation

2868 :)

Recent Profile Visitors

10527 profile views
 1. Problemet er mest av alt "sosiale medier". Vi ser det over alt. Vi er midt i en revolusjon som etterhvert sannsynligvis kommer til å endre hvordan hele det politiske systemet kommer til å fungere. Det er fortsatt relativt nytt så vi ser begynnelsen på kaoset. Reaksjonene på mylderet av falsk og ekte informasjon vil fortsette. Vi vil i større og større grad degenerere til uthenging og lynsjing fremfor ryddige rettsbehandlinger inntil vi når et punkt der det blir satt restriksjoner for hvordan internett skal fungere nasjonalt og internasjonalt. Verden nå blir styrt av krisemaksimering og lynsjing. De store mediebedriftene sitter med den reelle makten og noen vil forhåpentligvis finne et system som kan rydde opp i informasjonsflyten Internett er et ekstremt kraftig verktøy som er veldig farlig i feil hender.
 2. Det er mulig å låne egenkapital med garantist. Man kan også ta kontakt med kommunen og få etableringstøtte til en nøktern bolig dersom man ikke kommer inn på boligmarkedet med egne midler.
 3. Greia er at banken også kan vise skjønn. Dersom du kommer ned i banken med dokumenterte inntekter, dokumenterte utgifter og ryddige Excel utregninger på alt av utgifter forbundet med kjøp og upkeep så vil du med stor sannsynlighet få en annen behandling enn en som bare kommer ned med to lønnslipper og en arbeidskontrakt. Banken kan være fleksible - men det er de bare mot de som har en realistisk og gjennomtenkt-førbar plan. Derfor bør du ta fri for å snakke med ikke bare én, men flere banker. Om du kan velge, sørg også å henvende deg til en av de eldre saksbehandlere. Som i alle andre yrker er de yngre med lite erfaring lite villige til å tenke utenfor boksen.
 4. Prøv å ikke heng deg opp i hvorfor. Der får man stort sett aldri ærlige svar og ærlige svar her er svar som stort sett bare sårer uansett. Det er som regel lettere å bearbeide bruddet enn å bearbeide grunnen. Slik jeg kjenner deg er det mange som brenner etter ei som deg. Finn en som vil ha deg from the get-go heller enn å prøve å konvertere en non-believer.
 5. Skjerm kan du få tak i billig enten på finn eller ei bruktsjappe. Ellers er det absolutt gjennomførbart å bygge en PC som takler spill i den prisklassen. De som sier det ikke er mulig snakker om å kjøre nye spill på Max-ish grafikk. Min lille shuttle fra pil og bue tar fortsatt glatt nye spill på høy grafikk og den er antagelig ikke verdt noe lenger. Det du må gjøre er å si hva du skal spille sånn at de som har greie på det her kan uttale seg om maskiner som er relevante for deg. Hvis du til vanlig sitter på en laptop så er det ikke å regne med at du er særlig kravstor eller forventer en maskin som benker renderfarmen til Pixar.
 6. Hvorfor ikke bare gå til legen? Jeg er under ekstremt press for tiden. Hodet spinner på dagtid og jeg fikk knapt sove om nettene fordi jeg bare ligger våken og engster meg. Jeg gikk til legen og forklarte situasjonen. Fikk først noen forskjellige sovemedisiner som ikke hadde effekt. Så fikk jeg noe beroligende som jeg nå går på hver dag og det hjelper. Det koster knapt en hundrelapp for et par uker. Det eneste som er litt irriterende er at jeg må huske på å fornye resepten før jeg er tom fordi jeg får så lite om gangen.
 7. Dessverre. Selv er jeg akkurat kommet ut av et forhold med ei asosial gledesdreper. Man lærer noe av alle forhold som tar slutt. Det jeg lærte av dette forholdet var i hvor stor grad andre mennesker kan suge livslysten ut av deg. Det er ikke dermed sagt at du ikke kan være "frisk" nok. Så lenge du er ærlig om det. Jeg er antagelig overstadig voktet mot "introverte" mennesker fordi jeg ble sammen med en slik som faket at hun var en annen. Jobb iallefall med deg selv. Tving deg selv til å smile så vil du bli glad. Gjør du det lenge nok så vil du tilslutt smile fordi du er glad. Depresjon er et helvete, men du kommer ikke ut av det uten å gjøre endringer.
 8. Jeg er ikke redd for å være død - men jeg må innrømme at jeg er bekymret for dø siden jeg bor i et land der man nektes hjelp og som oftest sør langsomt av at man f.eks sultes ihjel. Jeg håper jeg er heldig nok til at jeg dør av noe som går raskt og slipper å ligge på et sykehus i dagevis/ukevis/måneder og trygle fåfengt om å få dø.
 9. Corp Por

  Gullgraving i norge

  Er det ikke mer penger i å utskille gull fra elektronikk som folk kaster?
 10. Bare sørg for at du får god gammeldags oljemaling. Vann og det nye hybrid-mølet er bare piss og du må male 140 tusen strøk
 11. Hva er rasjonaliseringen bak hvorfor skolefri er grunnen? Foreldre har vel tilgang på barn 24/7 uansett, så hvordan er skolefri triggeren for at en forelder skal forgripe seg?
 12. Jeg mente at hans problem er en bagatell - han kan simpelthen bruke et bilde som viser hele ham og ikke bare et nærbilde av skrittet som åpenbart er hva som gjør hele greia seksualiserende. Det er ikke det faktum at han har en kuk - det har vi alle - det handler om at han har valgt å rette fokuset inn på konturene av tissefanten sin. Hvis man virkelig vil gå i korstog for en slik sak og desperat vinkle dette til at det handler om diskriminering mellom kjønn (noe det ikke gjør) så må man huske på at oppførsel som dette blir definert av sosiale normer - og hvis man selv mangler dette perspektivet så kan man kikke rundt og se hva slags områder folk flest velger å legge fokus på. Nå har ikke jeg en kvinneprofil så jeg tror ikke jeg kan se menn, men jeg er overbevist om at det er svært få menn som velger å bruke nærbilder av skrittet som del av et bildealbum ment til å trekke potensielt seriøse partnere - og her er det litt viktig å merke seg ordet "seriøse". Datingsider er steder hvor de fleste er ute etter en partner og ikke et one night stand. De fleste av oss er klar over at man ikke får seg dame med å stå på butikken å ta helikopteret med pikken. Det er nok de som velger å gjøre det - det er ikke alle som er helt i vater-. Med samme mynt skjønner de fleste at denne saken ikke handler om diskriminering. Den handler om en person som kanskje ikke er kalibrert på samme måte som "folk flest" når det kommer til sosial intelligens og som velger å gjøre sine fremstøt på en slik måte som de fleste finner upassende - bare ikke han. Det er så enkelt å korrigere denne Problemstillingen at det er litt vanskelig å tro på at dette faktisk er en genuin "case" som noen ikke forstår
 13. Jeg forstår ditt poeng. Jeg tror det er du som misforstår mitt; fokus. Bildet hadde sikkert blitt godtatt om det var et normalt bilde som ikke fokuserte på skrittet med en halv-erigert penis. Det hadde sikkert blitt godtatt selv med ereksjonen om bare fokuset var av personen og ikke ereksjonen. De et blir litt som når ungene veiver armene rundt en annen og messer "lufta er for alle". Før eller senere oppdager man at det ikke lenger fungerer. Som jeg nevnte så har jeg opplevd å bli diskriminert på en av de sidene. Jeg fikk ikke lov til å vise frem talentet mitt fordi jeg var for god og maleriene ble behandlet som bilder 😛 kjedelig - men ikke forferdelig. Ts er jo heldig siden han bare kan rette kamera og slipper å male på nytt. Damer blir jo bra våte når de ser like tegninger og malerier. Det burde jo være min menneskerett å få vise frem dét
 14. Menneskerettighet å vise frem pikken? Som en annen bruker påpekte og ts bekreftet - dette er hva som kalles "en semi" og det er usmakelig på en seriøs dating nettside. Tillater man slik oppførsel degenererer brukerbasen til nivået man ser på en del andre sider (nakenprat f.eks). Man kan jo benytte menneskerettighetene sine der. Argumentet ditt ville vært litt mer troverdig om ikke det var basicly et fokusbilde av skrittet. Hva annet enn kuken er poenget, liksom? Stolt av ny joggebukse? Jeg har selv fått et par bilder avvist på disse sidene (av andre grunner) og det er jo litt irriterende når man er uenig. Jeg fikk noen bilder av maleriene mine avvist på grunn av at "det lignet for mye på andre folk". Jeg er ikke enig, men meh... Liten grunn til å gå til krig. Ends mindre grunn om det er et dårlig dekke av et dickpick som er grunnen. Tenk på de stakkars damene, da en ting 99% av kvinnfolk klager over må være uønskede kukbilder. Husk at det er gutter som liker kuk. Jentene er mer opptatt av pupper og når det gjelder puppebilder så kan jeg ikke huske å ha sett så mange av dem på disse sidene. På tinder er det masse sånne tragiske bilder med kvinnfolk I spandex som står på hodet og skrever med konturen av fitta midt i linsa, eller "tilfeldigvis" avbildet midt i en squat på treningssenteret sånn at hemoroidene buler ut av Tangaen. Jeg synes det er greit at det ikke er så mye av det på seriøse sider av to grunner; mennesket kan være oppegående til tross for bildet. Og siden jeg normalt avviser mennesker basert på slike desperate fremstøt iom at jeg umiddelbart antar de er litt tomme i hodet så kan det være til både min og hennes fordel om guidelines grensesetter henne litt når det gjelder førsteinntrykk. den andre grunnen er at den slags folk som vil vise og se rumpe og tiss på profiler mest sannsynlig ikke er ute etter noe seriøst og da er det bare plagsomt at de er på siden. Hvis de synes det blir for kjedelig med saklige profiler og boikotter siden til fordel for nakenprat og tinder så er jo det bra for alle involverte (inklusive han selv, selvfølgelig). don't get me wrong - jeg setter definitivt pris på ei stram rumpe, men alt til sin tid. Jeg logger ikke på Netflix for å se på porno, liksom. På lik linje er det helt sikkert et par sizequeens som ville blitt imponert - men de har helt sikkert profil på nakenprat også, så wubwub kan jo imponere dem der om sukker oppleves for restriktivt.
×
×
 • Create New...