Gå til innhold

Overmoden 3.0

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Overmoden 3.0

  1. Her kunne ting vært bedre, skal prøve å holde en god tone i forumkafeen, men har fått meg en real psykisk knekk og lært at den fine kjærlighetshistorien jeg levde ikke var en så fin en likevel 😆 men det må nå bare ordne seg. Kan iallefall ikke bli verre, så det er jo positivt... haha. Eller stresser jeg litt med årets julegaver. Ser ut som jeg ikke klarer å bli ferdig med begge gavene som jeg skulle lage, så da må jeg finne på noe annet til den jeg ikke blir ferdig med. Er nesten ferdig med den til mamma og min stefar, men den til min bror og svigersøster er det verre med.
  2. Jeg har troen på deg og julegaven! Hva har du kjøpt?
  3. Her er det jammen meg lenge siden jeg postet noe sist og trodde helt ærlig ikke skulle ha behov for det igjen. Her går ting dårlig. Veldig dårlig. Og jeg føler jeg er rett tilbake til start og at all behandling jeg har fått har vært bortkasta. Prøvde igjen å ende alt i november. Og jeg var visst veldig nær denne gangen. Mer nær enn de andre gangene og var koblet til respirator i 7 timer. Og det er så skummelt. Jeg vil jo egentlig ikke dø. Sånn innerst inne. Og min største frykt er at impulsiviteten skal drepe meg en dag. At jeg skal bli en del av den mørke statistikken. Jeg er tilbake på antabus så den hjelper jo på det å ikke drikke så det reduserer jo faren for nye forsøk, men ja. Jeg er så lei av å ha det vondt. Jeg er så lei av å ikke bli frisk eller ha det bra. Jeg er så trøtt av livet. Møkk lei alle følelsene. Legen ønsker at jeg skal utredes for bipolar lidelse, og jeg håper nesten jeg har det for da kan jeg få stemningsstabiliserende medisin og det er noe jeg ABSOLUTT har behov for. Nå svinger jeg så jævlig. Og det er slitsomt for meg, og samboer. Planlegger å be om en innleggelse etter jul. Har egentlig behov for det nå, men vil være hjemme i jula, så jeg må bare holde ut! Det blir ingen fin jul i år, men jula kommer dessverre likevel. Jeg elsker jula (Selv om det er den verste tiden for meg psykisk) men i år har jeg ingen glede rundt jul. Ikke har jeg pynta (har satt opp juletreet og litt sånt men ikke sånn som det pleier å være) ikke baka noen kaker eller laga noe julegodt. Ikke sett årets julekalendere. Livet nå er bare en evig sorg og ett vondt sår som ikke gror.
  4. Heeeeeeeeeeei. Hvordan står det til?
  5. Helt enig. Derfor er det så viktig at man velger hund ut i fra hva man har kapasitet til. Jeg har lyst på schæfer, men er ikke i stand til å ta godt nok vare på en sånn. Og det er synd ikke flere tenker sånn.
  6. Har helt ærlig kun møtt gneldrete chihuahuas. Hvor eiere har mistet all kontroll.
  7. Hun er absolutt supersøt! 😀
  8. Har ikke undervurder en chihuahua på ordentlig, men jeg personlig vil ikke ha en hund som er mindre enn en corgi. Folk må velge den hunden som passer de best, men det er en kjent sak at chihuahua er veldig kjeftete og veldig eiersyk. (Gjelder så klart ikke alle)
  9. Tusen takk for det! Tenkte det var på tide å komme tilbake 😀 Små hunder kan være greit det, men jeg personlig syns corgi er smått nok (er det som er drømmehunden. Eller golden retriever eller schæfer er jo den ultimate drømmen, men det har jeg ikke kapasitet til) Men tror Lhasa aspo er ett mareritt i forhold til pels stell? Og der er jo en fordel med chihuahua. Iallefall de med kort hår. Ikke like mye stell der.
  10. Jaja. Hund er hund 😜 (Ser for meg deg med en chihuahua og ler litt inni meg. )
  11. Kjøpt hus teller! Gratulerer med hus da 😀 Grattis 😀 hvilken hund har dere fått?
  12. Her har jeg ikke vært på en stund nei. Har det skjedd noe siden sist jeg var her?
×
×
  • Opprett ny...