Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Skrevet

Snublet over en billig kjøttdeig på meny i går, så da blir det amerikansk gryte i fra skuffen og en boks mais som jeg også fant på tilbud her en dagen. Må bare få fatt på no billig hvitløksbrød 😛 Eller kanskje jeg skal prøve meg på en av de dyre denne gangen siden resten er så rimelig å se om det er verdt det? 😛

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Videoannonse
Annonse
Skrevet
Salvesen. skrev (3 minutter siden):

Snublet over en billig kjøttdeig på meny i går, så da blir det amerikansk gryte i fra skuffen og en boks mais som jeg også fant på tilbud her en dagen. Må bare få fatt på no billig hvitløksbrød 😛 Eller kanskje jeg skal prøve meg på en av de dyre denne gangen siden resten er så rimelig å se om det er verdt det? 😛

Kok litt pasta og sleng oppi mot slutten av koketid. 😉😁

  • Hjerte 2
Skrevet
Duriello skrev (1 minutt siden):

Kok litt pasta og sleng oppi mot slutten av koketid. 😉😁

Ja stemmer det! Skal prøves, om jeg ikke glemmer det igjen 😛 Har noe makaroni tror jeg

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Orientalsk gryte med karbonadedeig og ca. en spiseskje kokt ris.
Pleier å kjøpe inn stort når jeg finner karbonadedeig og andre kjøttvarer på tilbud, har en stor dypfryser som får kjørt seg litt på det. :p

  • Liker 1
  • Hjerte 3
Skrevet
Salvesen. skrev (4 timer siden):

Snublet over en billig kjøttdeig på meny i går, så da blir det amerikansk gryte i fra skuffen og en boks mais som jeg også fant på tilbud her en dagen. Må bare få fatt på no billig hvitløksbrød 😛 Eller kanskje jeg skal prøve meg på en av de dyre denne gangen siden resten er så rimelig å se om det er verdt det? 😛

Ikke veldig imponert over de dyre hvitløksbaguettene, men heldigvis fant jeg de på tilbud:p blir FP neste gang!

og jeg var for lat for pasta i dag @Duriello men jeg prøver i morgen når det er restefest:p

IMG_1983.jpeg

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Salvesen. skrev (2 minutter siden):

Ikke veldig imponert over de dyre hvitløksbaguettene, men heldigvis fant jeg de på tilbud:p blir FP neste gang!

og jeg var for lat for pasta i dag @Duriello men jeg prøver i morgen når det er restefest:p

IMG_1983.jpeg

Hvilket merke er de "dyre" hvitløksbaguettene? 

Prøvde selv de "nye" fra hatting i går, og de var egentlig ganske gode. 🤷

  • Hjerte 1
Skrevet
Duriello skrev (1 minutt siden):

Hvilket merke er de "dyre" hvitløksbaguettene? 

Prøvde selv de "nye" fra hatting i går, og de var egentlig ganske gode. 🤷

De var fra hatting mener jeg på. De dyreste jeg fant på meny sine sider. Heldigvis hadde bunnpris de på tilbud til under 30 kroner:p

de var gode, men over dobbel pris ift FP er de ikke verdt tenker jeg.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

I dag blir det en helside laksefilet. Godt mulig det blir rester som kan brukes til noe.

Laksefileten tilberedes stekt i ovn med sitronpepper i smurt form. Jeg er tom for poteter og glemte å kjøpe så det blir ris til laksen. Smørdampede gulrøtter, vårløk og broccoli. Hollandeis-saus.

  • Liker 1
  • Hjerte 4
Skrevet
Salvesen. skrev (46 minutter siden):

Ikke veldig imponert over de dyre hvitløksbaguettene, men heldigvis fant jeg de på tilbud:p blir FP neste gang!

Min erfaring (eller smak) er at FP, Rema og xtra-hvitløksbaguetter er best. Synes at det er mindre smak i Hatting sine, samt at dem er tørrere. Og disse flate hvitløksbrødene som Rema(?) selger føles også smakløse og tørre. En sjelden gang er billigste best. 

 

  • Hjerte 1
Skrevet

Hvitløksbaguetter a la butikkene sine er jo såå billige og enkle å lage. Praktisk talt loffdeig. Etter steking kan man skjære spor og dytte ned en kloss med hvitløksmør og legge overskuddet i fryseren. Tipper kostprisen havner ned mot 4 kroner/stk og det aller enkleste er å bake en stor porsjon. Lurt å ha stor fryser.

  • Hjerte 1
Skrevet
Mannen med ljåen skrev (På 8.9.2025 den 11.15):

Kyllingkebabsalat 😻

Trivelig og god mat på det Shell gatekjøkkenet. Levert motorsykkelen på service i nærheten der, så rakk ikke lage selv i dag.

Gjør du ikke service selv ? 😀😻

  • Hjerte 1
Skrevet
Salvesen. skrev (2 timer siden):

Ikke veldig imponert over de dyre hvitløksbaguettene, men heldigvis fant jeg de på tilbud:p blir FP neste gang!

og jeg var for lat for pasta i dag @Duriello men jeg prøver i morgen når det er restefest:p

IMG_1983.jpeg

Kontrer med amerikansk MED pasta jeg da. 🥳😁

 

20250909_191639.jpg

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Nedward skrev (1 time siden):

Min erfaring (eller smak) er at FP, Rema og xtra-hvitløksbaguetter er best. Synes at det er mindre smak i Hatting sine, samt at dem er tørrere. Og disse flate hvitløksbrødene som Rema(?) selger føles også smakløse og tørre. En sjelden gang er billigste best. 

 

X-tra produktene overrasker meg. Baade fiskepinnene og den frysetoerkede kaffen vinner tester og naa skryter du av hvitloeksbaguettene. Billige og bra produkter.

Lenge leve kooperasjonen! ( jeg har ikke landet etter valget enda ) 😄

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Karltorbj skrev (13 minutter siden):

X-tra produktene overrasker meg. Baade fiskepinnene

Jeg testet disse forresten, de var helt greie. Litt lite smak på de, og jeg husket jo hvorfor jeg ikke hadde spist fiskepinner på typ 30 år. 😂

Enig i resten av posten da, en del av disse produktene fortjener mer skryt. 👍

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Simen1 skrev (2 timer siden):

Hollandeis-saus.

Pass på at den ikke blir for tynn. Ellers mister man mye av smaken, fort gjort. Balansen er veldig viktig.  Been there, done that.

Edit: det samme gjelder Sandefjord saus/smør.

Endret av Jarmo
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Salvesen. skrev (7 timer siden):

Snadder! Det er en av mine beste kveldsmat. God fisk på boks, noe godt brød og gjerne noe smør og hvitløk! Og gjerne noe chilli i oljen 😛

Jeg og @Jarmo, ble enige om at de, smakte best av og til.

Men saan blir det naar du er alene og en boks, blir litt mye.

Er ikke ensom, men tror nok jeg hadde spist dem oftere, hvis jeg hadde hatt noen aa dele boksen med.

Endret av Karltorbj
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Grønnsakssuppe med kjøttpølser.

Kok opp en liter kyllingbuljong, ha oppi små biter med det du har av egnede grønnsaker, la det koke en stund og ha i pølsebiter de siste minuttene. Enkel og god restefest.

  • Liker 1
  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...