Gå til innhold

E3 2018 - Pressekonferanser og generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk konferanse synes jeg som leverer sequels eller spinoffs til nesten alle IPene de har, og Elders Scrolls VI er endelig annonsert. Fikk faktisk tårer i øyekroken når musikken begynte spille og de fløy over landskapet selv om det var alt man fikk se.

 

Veldig bra det er next gen tittel også!

Lenke til kommentar

Men både Starfield og TES VI er langt inn i fremtiden tenker jeg. Regner med Starfield vil få en ordentlig framvisning neste år og slipp i kanskje 2020, er vi heldige 2019, men tviler. Uansett det viktigste for min del er å vite at disse tingene faktisk finnes og at de ikke har gått bort fra single player rollespill som alltid har vært de sin greie.

Endret av Akrabra
Lenke til kommentar

Det var så cringe i starten jeg trodde jeg skulle få herpes i øynene. Todd var i det minste scenevant nok til at det ikke ble flaut bare å se på. Men alt som ble annonsert utenom det derre kortspillet var nå for det meste helt topp. Og jeg får meg ikke til å klage på spill som er gratis. Det er bare å teste om man føler for det. Liker man det ikke, så slutter man bare å spille det, uten å ha tapt en krone på det for en gangs skyld.. :p

Lenke til kommentar

Rage 2 ser lovende ut i hvert fall, bare det at en Doom oppfølger er annonsert er nok til hype, og Wolfenstein Youngbloods ser ut som det kan bli ganske så kult også. Skyrim etch-a-sketch ville vel sannsynligvis hatt bedre ansiktsanimasjoner enn de andre Fallout og TES hovedspillene, men de skal ha for selvironi!

Lenke til kommentar

Sorry, men hva slags forventninger hadde dere hvis dere ble skuffet over denne fremvisninga?? Bethesda viste jo at de jobber med nye titler til så godt som hele biblioteket deres samt helt nye IPer, og de eneste nevneverdige titlene som ble "glemt" denne gangen var Evil Within og Dishonored.

 

Lengtet dere etter en oppfølger til Brink eller noe? :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sorry, men hva slags forventninger hadde dere hvis dere ble skuffet over denne fremvisninga?? Bethesda viste jo at de jobber med nye titler til så godt som hele biblioteket deres samt helt nye IPer, og de eneste nevneverdige titlene som ble "glemt" denne gangen var Evil Within og Dishonored.

 

Lengtet dere etter en oppfølger til Brink eller noe? :p

At man ikke blir overrasket betyr ikke at man da heller ikke også kan være skuffet.

 

Fallout 5 (76) er meh, om ESVI kommer ut snart blir det en reskin av Skyrim. Men tviler på at det spillet kommer på noen år, Todd har vel sagt at de ønsker en ny spillmotor før de lager et nytt ES.

 

Det andre (utenom DOOM) er også meh, og som forventet.

Lenke til kommentar

Forsåvidt ett kult konsept og det er satt før alle andre Fallout spill så det ødelegger ikke noe for fortsettelsen av serien senere, men det bare er ikke noe jeg er Interessert i. Når de sier spille solo mener de at det er dialog og alt mulig annet eller bare plukk opp quest og lever det?

 

Tror folk ser seg blink på ordet "online", og nekter å lese/høre noe annet. Jeg har spilt rimelig mange MMORPG er i løpet av årene, og har spilt det aller meste solo. Hadde noen karakter i Lord of the Rings Online på maks level, har to klasser i Final Fantasy XIV på maks level, og spiller for tiden rimelig mye Elder Scrolls Online. Alt solo. Riktignok hopper jeg inn i en dungeon nå og da i FFXIV, men det er 100% valgfritt. Star Wars: The Old Republic er strengt tatt SW: KotOR3, 4, 5, 6 og 7 i ett eneste spill. Eneste forskjell fra KotOR1 og 2 er at du ser andre folk her og der, men ellers er det 100% solo, til tross for at det er et MMORPG. Så når det gjelder Fallout 76 vil jeg tippe det er rimelig identisk med Fallout 3, 4 og New Vegas, bortsett fra at du ser en og annen spiller nå og da. Eneste jeg er skeptisk til er om det er tvunget PvP eller ikke. Selvsagt er det mye jeg ikke vet, men har stor tro på det.

 

Anyway, ti minutter før konferansen til MS kræsja internett her, så fikk det ikke tilbake før i morges. FFS... :p Satt og så konferansen på mobilen. :p Likte det meste jeg så der, og har troen på at MS har begynt å lære av tabbene sine. La også merke til at de bekreftet at de jobber med neste XBox, så rart det ikke er mer hype rundt den? Spesielt med tanke på all hypen rundt Playstation 5, til tross for at den ikke er bekreftet ennå. Gears Pop så interessant ut, og nå da Gears V er bekreftet blir jeg vel nødt til å endelig spille gjennom Gears 4. Har hatt det lenge, men bare spilt noen minutter. Aner ikke hvorfor.

 

Konferansen til Bethesda var rimelig bra, selv om det ikke er alle spillene jeg er interessert i. Prey falt ikke helt i smak her, og strengt tatt var Oblivion og Skyrim så ræva at jeg ikke klarer å bry meg noe særlig om TESVI ennå. Men på den annen side storkoser jeg meg i ESO (rimelig bra etter Morrowind-expansionen), så hvem vet? Dette kan bli enda verre enn Skyrim (hvis det er mulig...), men det kan kanskje bli meget bra. Men det er uansett lenge til det kommer. Vi har mye annet snacks å se frem til før den tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...