Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Du kan gå for Cuboid med Triton 2 på 10-14w (1,8 ohm coil).

Cuboiden trenger 2 stk batterier. Anbefales at man bruker egen batterilader. Kjøp derfor 4 stk batterier, som du parer. Husk etui til batterier.

 

Hvorfor kjøpe dyr fancy Cuboid for å kjøre 10-14W ?

 

Fordi han ba om lang brukstid før han må lade igjen. Noe Cuboid absolutt gjør på 10w. Vil tro det går 2-3 dager før han må lade på nytt.

 

 

Så heftig ut, får vurderes når jeg kommer litt mer inn i det :)

 

Vil anbefale deg Pico + Triton 2, passer bra sammen. :thumbup:

 

NlYrUG0z.jpeg

 

Takk til deg og ProphetSe7en, skal ta litt nærmere titt på hva jeg har råd til og hva jeg vil ta meg råd til :) Men regner med at det blir den comboen ja :)

 

Kanskje jeg endelig klarer å stumpe røyken :D

Endret av Okdokk
Lenke til kommentar

Jeg ville endret litt på det, forutsatt at du vil holde deg på lav W i starten.

 

Som røyker på vei over på damp ville jeg valgt en munn til lunge tank. Den du har valgt kan brukes til det, men er ikke optimalt. Skal du ha den tanken ville jeg valgt andre coil. Velger du en annen tank så er Triton Mini helt super, og kan brukes med flere typer coil, for eksempel Triton mini coil 1.8. Blir tanken for liten så er jo Triton 2 meget bra, men den blir kanskje litt stor for Pico som du har valgt nå.

 

Aspire Triton 1.8 ohm coil mener jeg skal passe til Melo tanken som følger med Pico. De varer lenge, gir god damp og smak og trives ypperlig på 14-18W. De du har valgt nå bør brukes med langt høyere W 

 

Batteriet du har valgt ville jeg også byttet ut med LG HG2 og ville valgt to av dem.

 

Kjøp med en eller to coil, så bestiller du resten fra for eksempel her. Bare husk å skriv som kommentar hvilken motstand du ønsker. 

 

Jeg ville også kjøpt med en lader. Nitecore D2 eller Nitecore D4, eventuelt Nitecore I2 eller Nitecore I4 om du ikke trenger display. Disse selges billig på alixpress, bare pass på å velg med EU plugg. De kan du lade det meste av batterier med.

 

Edit: La meg link til lader.

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Hvor er bra plasser for å handle ejuice? Tenker å blande selv.

Er det noe mer jeg trenger? Bruker dere vekt når dere blander eller hvordan gjør dere når dere finner oppskrifter dere har lyst å prøve?

 

  • Base PG
  • Base VG
  • Nikotin
  • Smaks essenser
  • Flasker til å fylle ferdigblandet juice
  • Sprøyter til å blande og fylle flasker

 

Tips gjerne om rimelige nettbutikker som sender til Norge. Feks kina butikker vil være greit for alt utenom selve nokotinen.  

 

Fant på et forum referanser til webshops med lave priser, de ble omtalt som FT og FFF. FT = Fasttech. 

Men hva er FFF? Ihht det som var skrevet var FFF ofte lavere på pris enn fasttech. 

Endret av bojangles
Lenke til kommentar

Mye av det samme her. Fasttech for flasker og sprøyter. Clas ohlson/Biltema/apotek for hansker (viktig!).

 

For essenser så er det beste stedet helt klart Chefsflavours. Langt billigere enn norske forhandlere, ett enormt utvalg og leverer på en liten uke. Koden ukv gir deg 10% der også. Bare bruk litt tid å å undersøke hvilke oppskrifter du skal benytte deg av i forkant slik at du får kjøpt med alt du trenger av essenser når du først bestiller.

 

Nikotin kjøper jeg i fra Pink Mule. 10% med koden ukvmule. De har ganske høy frakt, men for meg som kjøper ferdig blanding PG/VG med riktig nikotin så får jeg ca samme mengde om jeg handler der, hos mixnmatch eller hos Inawera. 

 

Jeg liker å kjøpe riktig styrke fremfor å blande ut selv, men dette er selvsagt en smakssak. Hadde jeg blandet ut selv hadde jeg nok kjøpt 100mg nikotin og PG/VG i norske forhandlere for å blande det ned. Bare husk at nikotin i slike styrker er livsfarlig og ekstremt dødelig om en får det i seg. Gir også skader på hender, øyne osv. Så skal du jobbe med slike styrker så bruk vernebriller i tillegg til hansker.

 

Jeg anbefaler uansett å kjøpe ferdig blanding med PG/VG og riktig nikotinstyrke i starten, så når en har gode rutiner på det kan en kjøpe 100mg nikotin og tynne  ut til ønsket mengde.

 

Blanderør har jeg mer eller mindre gått helt bort i fra. Det er alltid noe som ligger igjen i rørene uansett hvor lenge en holder de opp ned for å tømme ut. Da liker jeg mye bedre å bruke slike måleglass. Fyller de med pg/vg/nikotin og bruker sprøyter i riktig størrelse for å måle opp og fylle over på flaske. Bare husk at sprøyter er til engangsbruk.

 

Ellers er slike små trakter nyttig å ha.

Lenke til kommentar

Tenker det jeg også, la oss si at jeg røyker 3-4 pakker i uka, og uheldig med 14 dagers levering, næh, bedre å bestille fra norge med en gang, så har jeg strengt talt spart inn alt fort nok.

 

Så kjøper jeg alt annet etter behov fra utlandet når jeg allerede har noe jeg kan bruke og spare penger med :)

 

 

Dessuten, vet ikke hvor ofte ting blir ødelagt av slik jeg da, men på min forrige så gikk tanken fort til heden ved å misste den et par ganger i bakken, endte opp med at jeg kjøpte 3 tanker for å ha, til slutt fant jeg en med et lite vindu mens resten var stål irundt.

 

Edit: Fortsatt vanskelig for norske bedrifter å ha nikotin i aromaen?

Endret av Okdokk
Lenke til kommentar

Nikotin hos norske forhandlere er ikke lov, da må du finne noen som har hjemmebrygg. Problemet her er jo at de tar en formue for det, og en vet heller ikke hva de faktisk har i.

 

Den ene butikken i kr.sand vet jeg blander ut med nikotin om en spør om det. Hvor mye ekstra det koster aner jeg ikke da jeg droppet hele kjøpet mitt hos dem da de spurte om de skulle tilsette nikotin i for meg. 

 

Skal du lage selv og ikke ønsker å blande sammen en drøss med ulike essenser i starten vil jeg anbefale DIY OR DIET-Juice eller Oneshot Wonder. Spesielt Bronuts får mye skryt fra DIY or Die. Dette er ferdige essenser sammensatt av ulike smaker, så en tilsetter kun pg/vg og eventuelt nikotin om en ikke alt har det i PG/VG blandingen sin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...