Jump to content

Okdokk

Medlemmer
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 :)

About Okdokk

 • Birthday 02/10/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4950 profile views
 1. På litt over en måned har proshop levert ca 627 kort fra både 3080 og 3090. Og de har per dags dato ca 4023 bestillinger i vent. Blir det AMD i år kanskje?
 2. Neida, ikke noe komplett har gjort galt i dette tilfellet, her manipulerte jeg nettsiden ved bruk av inspect element funksjonen på nettsiden. Min er nå forventet til 27. oktober.
 3. Bare å forvente en gang til, lite som skjer med den der på en søndag uansett 😅
 4. Ja uten tvil en dårlig markedsføring. Men tror du tar feil angående at Nvidia ikke blir 'hyllet', tror mange steder så kommer de til å gå i ekstase fordi "Yey, nå fikk jeg kortet mitt", mange på internett har til tider korttidsminne på slike ting har jeg sett, men også de som blir fast bestemt på at boikott er det eneste riktige. Men det vil tiden vise. For min del så blir det vurdering om å gå over til AMD istedet også, men dessverre så har de ikke hatt ytelsen eller softwaren til å verdigjøre den overgangen enda, men viser det seg slik at de flodder markedet etter at AMD har fått vist frem eller lansert nye korta så mister jeg mye respekt for de som en bedrift.
 5. Kan sies at er det rent tilfeldig at nye datoene til noen av oss er satt til 27. oktober, dagen før presentasjonen av Big Navi? 🤔
 6. Bedre det enn å selge det til blodpris på finn, i mine øyene ihvertfall.
 7. Så brukervennlig at man må sitte i kø lenge før man kan fullføre kjøpet 😅
 8. Regner med det, som andre har skrevet her: holder ikke pusten. Bare gleder meg til å få oppgradert fra 1070 kortet.
 9. Til de som ikke får denne runden kan glede seg til 20GB kortene kommer iallefall 🙃
×
×
 • Create New...