Gå til innhold

Den store Playerunknown Battleground-tråden


Anbefalte innlegg

Prøvde litt igjen de siste 3 dagene, og nå later det til å være noe bedre. Skrudde ned Tesselation til 2x i AMD settings, noe som har hjulpet litt.

Har fortsatt en del hakking når jeg beveger musa fra side til side, til tross for 70-110 fps...

 

Skal prøve en full DDU på skjermdriver og så laste ned den nyeste igjen, se om det hjelper.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beryl M762 er helt sjuk i nærkamp og bra i midrange også. Jeg tipper det våpenet blir nerfet.

 

Aldri prøvd den, for har ikke spilt på mange måneder. Men i følge utviklerne selv så er Beryl M762 en slags SCAR med 7.62 ammo og i situasjoner på høyde med AK, bare mindre recoilcontrol enn AK.

Så med annet den er mye bedre enn SCAR og AK i alle situasjoner, så tror jeg i utgangspunktet ikke at den nerfes.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Har plukket opp Beryl M762 de gangene jeg har funnet den (ca 10-15 ganger ville jeg tro). Konklusjonen min, som det er nå, er at jeg styrer unna. Kan kanskje forsvare å bruke den på Sanhok i stedet for Vector (jeg styrer dog unna Sanhok etter 1-2 runder, før jeg går over til å kun søke Battle Royale-kartene).

 

Jeg vil selv si at jeg behersker å spraye med alle automat-riflene på forholdsvis lang distanse. For min del sparker Beryl for mye horisontalt. Vertikal recoil er jo lett nok å kontrollere, og der er både M4, Scar og AKM mye bedre. Mulig det er en tilvenningssak.. Jeg vil ikke si den er OP og trenger nerf. Den er overlegen på kort hold, type >15m. De andre automatriflene er mye bedre når du er på halvdistanse, som du jo oftere er på Erangel og Miramar.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tja. Har sett noen eksempler på at folk tar 0 skade hvis granaten lander oppå et skap i samme rom, enda du er 1m unna skapet, at granaten gjør 0 skade hvis den lander bak en stol i samme rom osv. Men det er vel mer et problem som handler om at møbler ikke kan ødelegges enn med granatene i seg selv..

Lenke til kommentar

Hva tenker du på? Hvis man ikke er i "line-of-sight" til granaten er man vel bak et eller annet objekt (tre, stein, husvegg osv.)?

Kommer ikke på at jeg har reagert noe særlig på granater...

 

Situasjon fra i går, jeg kaster en granat inn i et rom og den lander bak en soffa. Den andre spilleren sitter rett på andre siden av den sofaen. Han tar null skade, null.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-YsznKkZxt0

ArmA har skyld i mye vi ser idag på godt og vondt. Pugb, Fornite, Battle Royal. Alle disse er populære og allikevel Bohemia fortjener all ære for alle disse som blir nevnt  ;) Modrere er vel stikkordet

Endret av Slettet-YsznKkZxt0
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...